S Iva kad krećeš?
O pa vidim jučer ste se otele kontroli i zaružilea ja to pripustila!!!!
Vidim nekima se još švingla pa ne žele vaditi betu nego prtljaju s testičima koji su pokvareni! IBERC!!
Milasova toooo, neka se sve lijepo razvijaju i napreduju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vulkan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ~~~~~~~~~~~~~ do neba
Helena5 i Ginger hvala vam na odgovoru
Dino stvarno mi je žao, meni je taj osjećaj užasno težak kad znas da ništa nemaš za očekivati.......žao mi je..
Curke svima puno sreće i da nam se poklopi sve što se mora poklopiti da bi se dogodio ono što si želimo~~~~~~~~~~~~~~
Kasnim ovih dana - ganjam HZZO, komisiju, svoju firmu... još čekam plaću za 8 mj., a paralelno i neku drugu birokraciju. Jednom riječju - bljaaaak.
Tužnicama veliki hug, ß-čekalicama i svim curkama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti!
@Marlen - koristila sam crinone u 1. postupku i dobila menzes u dan.
danas 9dnt, dosadno, živci rade - što bliže beti to me višerezultata. simptomi 0 bodova, tu i tamo malo me stomak štrecne kao pred M, mučnina i žgara me pate.....
Evo cure da i ja napokon javim moju betu na 18dnt 1995!!!!još ne mogu vjerovati!!!hvala vam na podršci i nadam se da ćete mojim stopama brzo,brzo!!!
bravo vulkan!!!
vulkan čestitam za prekrasnu betu!!!
tužnicama šaljem zagrljaj.
vulkan, nakon čestitanja skoro pa face to face da ti i virtualno poželim najljepšu i najmirniju trudnoću! Za nekoliko dana skakati ćemo kad se javiš kad čuješ i jako srce mamino!![]()
Vulkan cestitam
A ja bila na uzv i vidjela.mrvu kaze dr da je gm10 mm sa zumanjcanom i embrioni odjek a da misli da su i otkucaji tu i pokazao mi je treperenje ali kaze otkucaje cemo potvrditi u ponedjeljak u zg
Vulkan cestitam na krasnoj beti
Nana,cestitam![]()
Vulkan čestitam!!! Želim ti mirnu i dosadnu trudnocu!!!![]()
vulkan cestitam!
milasova![]()
vulkan - jupiiiiiiiiiii![]()
![]()
milasova - isto jupiiisve je kako treba!!
sutra nastupam sa svojim prvim uzv... brrrrrrrrrrrr![]()
vulkan ,čestitam na suuuper beti
Nana-superiška![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 25.10.2012. at 14:28
Od danas sam čekalica bete 07.11. Vraćene su dvije morule,i imamo tri smrzlića,
,
![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 25.10.2012. at 14:31
vulkan, nana, čestitam
milasova, hrki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
Hrki,vibrice da nam uskoro objavis veeeliku betu![]()
vulkan juuuuuuupiiiiii, znala sam....želim ti mirnu i lijepu trudnoću!!!
Konačno danas samo dobre vijestiČestitam cure!
Vulkan čestitam
Hrki da se mrvice lijepo smjeste kod tebe i rastu još 8.5 mjeseci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala cure šaljem vam svima puno, puno pozitivnih vibrica pa se poslužite.
Bubimitka81 odželim da nam to bude najsretniji dan
Milasova da se stanice lijepo razvijaju i da bude i smrzlića![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 25.10.2012. at 18:04
Joj hvala vam od srca...još ne mogu vjerovati...nadam se da čemo brzo i čuti srčeko ili možda dva!!!
postupak
je bio iz zamrznutih js u koje nisam jako vjerovala a one me iznenadile,nema pravila!!!
Sneki da brzo poskakujemo i za tebe draga!!!
Vulkan čestitam na krasnoj beti!
Milasova,Bubimitka,Hrki,Helena, J&D želim isto tako bete do neba!!! Ako sam nekoga zaboravila ispričavam se unaprijed nisam dugo bila ovdje.
Tužnicama veliki zagrljaj.
Jučer bila po lijekove i dobila Decapeptyl od prvog dana i Menopur 2.,3.,4. dc po 3 ampule , a onda 5.,6.,7., po 2 ampule i onda folikulometrija. Sad samo čekam M i još da nekako skupim hrabrosti za davanje inekcija...uh sve me strah...
Kako vidim da sam prva da vam svima poslužim jednu finuuuu,mirisnu jutarnju kavicu![]()
hvala na kavici i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za današnje čekalice bete i za sve čekalice,pikalice,hrabrice
ARIANM hvala na kavici,bas pase u ovo maglovito jutro u toplom domu .
Hvala na zeljama,necu razocarat.
ja sm se bojala injekcija vise neg icega,ali nakon prve to mi je bio najlakski posao..nista strasno,vjeruj nam..
Svima saljem hrpu pozitivnih vibri pa se slobodno posluzite![]()
jutro,hvala za kavicu..baš je fina
puno~~~~~~~~~~~~šaljem svim čekalicama da nam jave lijepe vijesti.
ja sam danas napravila još jedan test 11dnt,samo jedna crtica,da je trudnoća trebala bi biti bar blijeda,a i m je počela u tragovima,tak da nejdem ni vadit betu..jednostavno mi se neda gledat još jednu nulu na papiru,sad samo da ljekovi dojdu čim prije,pa da opet krenemo u nove pobjede
Iberc,zao mi je
Da javim da je transfer u pon,5 dan..kaze biolog da sve ide kako treba..![]()
Iberc
Milasova super
Ja jedva cekam ponedjeljak da viidim svoju mrvu
Strogo zabranjujem svim čekalicama bete nastavljanje niza poslje mene jer je negativan!![]()
Eto beta 0. Što reći osim znala sam....
Svima želim puno sreće i perspektivne embrije. Na kraju samo je to važno, dobar embrij i sreća......
Ajme pa šta je ovo u zadnje vrijeme... Samo loše vijesti..
Iberc i Marlen jako mi je žao..![]()