Pirica- sretno!!!
Pirica- sretno!!!
Milasova znaš onu pjesmu od Nine: Nek ti bude kao meni.... I ja imala 10js i 2 blastice u bušici
J&D za veliku betu ~~~~~
Jo1974![]()
![]()
![]()
J&d cestitam
Jo zao mi je
Cure ja danas vidjela maleno treperavo srceko i sve je ok kaze dr
cure, čestitam svim novim trudnicama, na friškim plusićima, na malim treperavim srčekima...
bravo za lijepe transfere i još ljepše ß za koji dan...
a tužnicama šaljem zagrljaje...
ja sam se počela pikati...ali sam završila i na antibioticima jer već 2 tjedna vučem neku virozu koja nikak da prođe.
Nadam se da to neće naškoditi mojim budućim jajčekima
puse šaljem svima
Bab, bubek, sretno pikalice!
milasova, navijamo!!!!!!!!
JD, čestitam, čekamo betu!
nana, super vijesti![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 29.10.2012. at 15:11
i ja se svercam pa potpisujem nasu dobru vilu!!!
i saljem joj![]()
Ja sam krenula odmah ovaj mjesec u prirodni IVF
Prosli mjesec je bila blaga stimulacija, ( imam samo jedan jajnik , nemam nijedan jajovod) i nije uspjelo pa me odmah ovaj mjesec stavio bez stimulacije, 2x2 estrofema i 1x1 clomifene, stoperica u petak, dobili 2 folikuka, jucer punkcija i sad ga cekam da me zove kad ce biti transfer, vec sam luda , prosli mjesec sam u utorak radila punkciju, srijedu me zvao, cetvrtak transfer
Drage moje, evo i mene danas vadila betu - 0,7![]()
Čekalice bete, transfera, punkcije i pikalice SRETNO i držim vam![]()
mile moje babe u najboljim godinama
helena, jo1974, šaljem zagrljaj!
Lottos, sretno!
(jel sad već polako vrijeme za ponudit rakiju, pada mrak!)
Kako to da ste kod dr L. U blagoj stimulaciji.... I mi smo kod njega... Ovo nam je prvi postupak
Pa zato sto me nesmije filat, zbog toga sto imam samo jedan jajnik pa ga treba cuvat
A da, a nakon koliko si isla na transfer, ja jucer bila na punkciji, danas ga zvala ne javlja mi se, i sad sam luda
Bas bi i mogla neka rakijica, da me malo trzne, zivile cure, cin-cin
E njemu najbolje sibaj sms-ove sa potpisom i onda ti se jako brzo javi! Mene ti je zvao drugi dan tj treci mi je vracao! Vjerujem da nece ni kod tebe cekati 5 dan s obzirom da ih je malo. Ja sam imala 12 dobrih js pa je vracao 3 dan, a na kraju se i ove sve razvile do 5 dana tj. Imamo 6 smrzlica! Ali da nesto nije uredu sigurno vi ti javio... Ne sekiraj se... On uglavnom ne zove da kaze kakvo je stanje nego samo dodite sutra na transfer!
za sve moje tužnice ja sam danas u elementu nakon uspješne bete koja je iznosila čistu nulu
http://www.youtube.com/watch?v=48NVDmKMi_k
možda večina vas neče razumjeti ali barem sama glazba razdire![]()
jo, kida srce i dušu, (pretpostavljam da ima neke druge nesreće, a ne ove ko mi), ajmo cure dalje nazdravljat, za one koji su uspjeli i oni koji će tek uspjeti!
laky sretno~~~~~~~~
svim vama hrpa ~~~~~~~~za sve što vam treba
ja u srijedu ponavljam briseve i ako sam se riješila streptokoka onda krajem 11 mj krećemo po smrzliće
(mrrr zašto nema smajlić sa žestom već samo sa pivom)
joj cure, cure moje u najboljim godinama, da mi se je zarakijat i naspavat!!!
sretno cure!!!
Eeee rano ja na rakiju stižem, sram me bilo, ali hvala MarePočelo je vani fino hladjeti i meni odmah mirišu kobasice, punč, kuhano vino... Mogli bi mi na repete forumske kave u ovom zimskom ruhu
U samo jedan dan toliko vijesti...
Cure drage, naše tužnice, grlim i od srca se nadam da ćete skupiti snage za borbu do kraja jo samo ožeži i isplači. Nakon neg. bete ja sam raspalila Olivera i Ključ života i zavijala valjda dva sata; barem je meni pomoglo.
J&D - to je to, kakav vražji brevactide nakon 6 dana, čestitam!
Milasova, fale nam gemini u listopadu, pa eto nam tebe. Predat ću ti listu s tvojim nickom na popisu trudnica, s napomenom da su blizanci
Pikalice sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sad vas odmah prebacim u "višu" kategoriju
Any dobrodošla i sretno! Hvala na predstavljanju i nadam se da nam nećeš dugo logorovati među nama, nego brzinski na trudnički forum. Imamo dosta curka iz Istre i Rijeke na rječkom pdf-u, pa iako si kod Lučija, možeš se s njima povezati (curke su uistinu krasne, spremne pomoći, dati informacije, a kave su im za 10!).
Svim trudnicama, plusićima i treperavimčestitke
Šmrkalicama, pikalicama, čekalicama transfera i bete sretno!
LOTTOS, i ja imam samo 1 jajnik i nemam jajovode, ali nije mi jasno kakve to veze ima sa stimulacijama... može objašnjenje zašto blaga stimulacija u tom slučaju? napisala si da se na taj način "štedi" taj preostali jajnik - moram priznati da nisam prije čula za takvo što...
mi smo uspjeli baš u punoj stimulaciji s 3 menopura dnevno (sveukupno njih 31) - dob je at the time bila 27 g.
Any dobrodosla i saljem vibrice za uspjesan postupak![]()
Bab,Bubekica sretnooo!!!!
Nana super za srčeko!
Jo,Helena šaljem zagrljaj!!!
LOTTOS za tulum u labuuuu!!
2hope,Any dobrodošle i još prije ošle...
Evo i ja bi jednu rakijicu,da se lakše zaspii![]()
Štaaaa, udarate po žesti i Esmi bez mene?! Jedva ste dočekale da ranije smrkne, pijandure jedne!
pirice, bab, bubekice, lottos - go go girls!
vlasnici srca nani0501, vlasnici plusa J&D i naravno vlasnici blizanaca milasovici tisuće AltGr+1ova
jo1974, dreamgirl, Helena5bit će bolje cure uz još jednu
i play it again, Esma!
Moram ja propustiti rakijanje, pa evo jedna putna jutarnja
Za one kojima je prerano kuham mirišljivu, a ima i čaja, kakaa, mlijeka...
Hvala svima na dobrodosliciposluziti cu se i ja s kavom
Evo ja jos malo krecem za Zagreb na predpostavljam zadnju folikulometriju, danas mi je 8dc....
Doktor nije bio bas pricljiv zadnje dane, pa neznam koliko folikula imam, ali mislim danas pitati...
Da linetko zna ako jepraksa dr L da transfer ide po defaulutu 3 dan od punkcije ili? Ja i mm smo pricali i radje bi isli na SET blastociste, ali to ovisi o broju i kvaliteti ili?
pa dobro jutro komadi, kraljice, ljepotice, majke, trudnice
hvala na kavici, i ja sada drmam po jednoj samo za početak (nakon ranojutarnje šetnje 2 pesa jer mi je mm opet neš bolestan pa on jelte jadan niš nemre)
vrzma mi se po glavi od kuda da počnem pa mi je malo ulala, uglavnom:
SVIMA puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jajčeka, spermeke, bebice od stanice do plačjivog/smrdljivog paketića
velka pusa BigBlue i jupijeeee za dječicu, uživajte