svima kiss i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
zbilja čudan odgovr je dr dao našoj forumašici..

žena od 35 godina treba uspjeti zanijeti i roditi odmah, ne za 2-3 ili 5 godina.
jer sa godinama šanse za začeće i rođenje djeteta ne rastu već se smanjuju...

teško mi je dokučiti filozofiju nestimuliranja i štednje jajnika ... uhh... sa koliko porblema se neplodni parovi moraju nosit...
a najgore od svega mi se čini nedostatak volje i vremena doktora da komuniciraju sa pacijentima i da im se u potpunosti posvete. tužno.
koka, mislim da je dr LOTTOS rekao kako joj jajnik treba još barem 8 godina, a na zatrudnjivanju rade sada. ali svejedno to što je rekao o trošenju jajnika full stimulacijama ne drži vodu - stimulacijom se regrutiraju oni folikuli i js koje bi ionako propale u tom ciklusu. pojednostavljeno, u prirodnim se ciklusima izdvajaju 1-2 vodeća folikula, a oni "sitni" propadaju. stimulacijom se samo omogućava da se pokrenu baš ti "sitni" koji bi inače propali. dakle, stimulacije NE troše zalihe jajnih stanica i NE uzrokuju raniju menopauzu. jedino ne znam je li kod LOTTOS u pitanju općenito slabija zaliha js (nizak AMH) i loš odgovor na stimulaciju. u tom je slučaju svakako bolje pokušavati prirodnjacima (mislim na slučaj ako i u stimuliranim i prirodnim postupcima dobivaš podjednak broj js).

u svakom slučaju, LOTTOS, sretno s prirodnjakom!