Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    eto mene na rakiju - kad sam je jučer već propustila... .cure i dečki - uzdravlje

svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo što si ti žužy napisala je kriminalno.... kako ti doktor može odrediti uopće štopericu bez da ima tvoj karton pred sobom! To je Petrova bolnica? A gdje je kompjuterizacija?????? Referentni centar?
    eto,može..bila je nedjelja,možda zato,al čekaona je bila krcata,pitam se kak je uspel funkcionirati tak bez ičega(uključujuči i sestre).napisal mi je na papir rezultate od tog dana,upute za štop.,i aspiraciju u utorak.to sam odnesla tam na šalter di je inače sestra irena.
    na kraju su mi radili aih,veli moj dr da ne propadne ciklus i da iskoristimo o.a sam postupak mi je radio dr koji mi je odredil štopericu.nije nam suđeno...

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    eto,može..bila je nedjelja,možda zato,al čekaona je bila krcata,pitam se kak je uspel funkcionirati tak bez ičega(uključujuči i sestre).napisal mi je na papir rezultate od tog dana,upute za štop.,i aspiraciju u utorak.to sam odnesla tam na šalter di je inače sestra irena.
    na kraju su mi radili aih,veli moj dr da ne propadne ciklus i da iskoristimo o.a sam postupak mi je radio dr koji mi je odredil štopericu.nije nam suđeno...

Moram se osvrnuti na ovo. Ja sam na sd isto bila u nedelju na fm ali je dr koja mi ju je radila nazvala moju dr i ona je odredila sgopericu taj dan navecer a punkciju u utorak. I to mi je ok jer ipak me od pocetka vodila moja dr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •