Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
onda mora da tvoj dr spava tamo,i nejde na simpozije,seminare ko moj.
je...i ja sam se uvjerila da svako ima svoj princip rada,ko da nisu iste ispite polagali i iste knjige čitali.
znam da kad jednom dođem do svog cilja,za koju god. budem zaboravila te "sitnice" koje su mi sad smak svijeta.al ovo mi je trenutno najvažnija stvar u životu i zato primiječujem sve,smeta me nepravda,nadrkane sestre(mada znam da nas je tisuću dnevno tamo i vjerojatno još sve dobro ide..).ne očekujem da mi mašu s perom po guz...,nisam razmažena,al dok vidim tolko drukčije pristupe,pitam se-kaj fakat moram imat internet da bi znala sama da bi bilo ok pogledat kakvi su mi hormoni,kaj znači dok ti ide mleko pa krv iz cice i takve sitnice.

vidiš žužy, ja se s tobom tu ne slažem..... uopće... nisu to sitnice to su ogromne stvari i propusti zbog kojih ja mislim da su rezultati lošiji nego recimo u Mariboru gdje se točno znaju procesi, vrlo su transparentni i da različiti te liječnici gledaju na folikulometrijama, ali je sve, apsolutno sve zapisano.. tako da liječnik točno zna koliko je bilo i koje veličine folikula na zadnjem pregledu.... uopće ne želim spominjati razvijenije zemlje kao Belgija... koji imaju vrhunske rezultate ali ne zato što nekome perom po g..... nego zato što se zna tko što i kad radi, koje su i kakve smjernice rada za sve jednako....... kad se mora dati štoperice, po kojim kriterijima se to određuje (neke klinike u Hrvatskoj uz uzv odnosno folikulometriju vade uredno i estradiol kako bi dobili što točnije rezultate i mogli biti čim bolji i precizniji u davanju štoperice)......