Stranica 33 od 105 PrviPrvi ... 2331323334354383 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ajme! spavacica??? to sam zadnji put u ormaru imala u osnovnoj hehe!! a nesto cu vec naci....moze tunika? utrice imam, jos ce dragi skociti kupiti brevactid i to je to! hvala puno!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo me curke, malo odmarala nakon transfera, nije bilo lako, dva puta je pokusavao, nadam se da je uspio,
    Dalje sam na estrofemima i na utricima, u petak na bravactid, u subotu decapeptyl te iduci utorak na brevactid
    14.11. idemo ne betu
    I sad ono najgore CEKANJE

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Grozno!! Ma drzi se bog sve vidi! Uh sta se naljutim na takve.... Krava

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam se vratila prvi dan na posao i već me šefica iživcirala,veli ona,o jesi došla,martin u zagreb,martin iz zagreba.to znači da sam išla bez veze u postupak jer nije uspjelo
    rekla sam joj,ne nije bez veze,to je samo korak bliže do cilja,a martin ide opet koliko bude trebalo, martin ne odustaje...samo je rekla,ah,pa dobro..
    Totalno te razumijem,i meni dižu živce skroz sa glupim izjavama...ono kao pa imaš već jedno dijete,to bi ti trebalo biti dosta,što se mučiš ak ne ide rađe odustani...kad mi to kažu tlak mi je na 200 odmah...ionako muku mučim s bolovanjem,a sad kad uzmem bolovanje od 1. dana stimulacije poludit će valjda!!! I onda kad se vratim svi me gledaju ko da kugu imam

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

LOTTOS sretno i beta do neba!!!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Drzi se lottos imas istu terapiju kao i ja poslje transfera! Nemoj danas stavljati utrice nego ih pij! Pa sta kaze sto nije islo iz prve? Bit ce to sve ok samo miruj sada znam da kazu da ne treba ali evo ja mirovala, i moje tri frendice isto i svima uspilo od 1 puta! Ja danas opet popiskila + valjda ce i beta sutra biti takva

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj srecha prvotno napisa Vidi poruku
    ajme! spavacica??? to sam zadnji put u ormaru imala u osnovnoj hehe!! a nesto cu vec naci....moze tunika? utrice imam, jos ce dragi skociti kupiti brevactid i to je to! hvala puno!
    Moze ja bila u haljinici! Nis se ne sekiraj sve ce biti u redu! Drzim fige!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

J&D sretna sam zbog tebe , juuupiiiiiiiiii
    Bas sam te htjela pitat dal si ful mirovala, ja sam prosli put ful i nista

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prosli put me to mirovanje izludilo, nisam tip koji moze lezat i biti doma cijeli dan, ono bar ujutro kavica vani

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj srecha prvotno napisa Vidi poruku
    Ma naravno i ja sam bila u nesto kao tunika haljina, to mi je najbolje uvijek na pregledu kod ginica

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Gle meni je ovo prvi postupak, i dr je rekao 4 dana mirovati! Medutim ta frendica i kuma koja je prva isla kod dr L. Je rekla da samo mirujem tako je ona i to je savjetovala i drugim dvjema frendicama i svima trima uspjelo od orvog puta... Pa reko nemam sta izgubiti... I ja sam tako jer nije samo jedna nego su njih tri! Ja sam doslovno samo na wc isla i jela sam lezecki... Tusiranje 5 sekundi, bez pranja kose!! Mislila sam treci dan da cu umrjet do kraja jer sam inace hiperaktivac...ali evo jos lezim i nakon plusa... I znas sta cak mi i pase! Nisam ni sjedila! A prva 4 dana sam gledala da sam stalno na ledima! Doduse muz mi je stalno masirao stopala i noge radi cirkulacije! Bar 3 puta dnevno! Eto znam da stvarno ne mora biti... I da nema nikakvih dokaza! Ali eto kontam mozda vise loseg mogu napraviti ako nesto radim nego ako ne!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Totalno te razumijem,i meni dižu živce skroz sa glupim izjavama...ono kao pa imaš već jedno dijete,to bi ti trebalo biti dosta,što se mučiš ak ne ide rađe odustani...kad mi to kažu tlak mi je na 200 odmah...ionako muku mučim s bolovanjem,a sad kad uzmem bolovanje od 1. dana stimulacije poludit će valjda!!! I onda kad se vratim svi me gledaju ko da kugu imam
    E bas to moram potpisat te glupe izjave ljudi koji neznaju kroz sta prolazimo. Ja sam se hvala bogu rijesila svoje firme i cinjenica je da se tamo ne vracam dobro da sam otvorila komplikacije i sad sam mirna a navodno ce i zatvorit od nove godine sad moram ic vidit na mirovinsko sta ce bit sa komplikacijama u tom slucaju

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Srecha za uspjesnu i bezbolnu punkciju sutra ~~~~~~~~~~~~~~
    Lottos za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala vam cure!!! sta da vam kazem, sve znate i same "been there, done that".... evo spremam stvari, ujutro je rano dizanje. dug je put do Zg-a.
    jos nisam pocela panicariti hehe! pustit cu to za ujutro.
    pusa svima i puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A draga srecha koliko je folikula jel znas? Bubimitka kakvo je kod tebe stanje za smrzlice

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

srecha ~~~~~ za bezbolnu punkciju
    J&D to ce biti lijepa beta sutra

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    A draga srecha koliko je folikula jel znas? Bubimitka kakvo je kod tebe stanje za smrzlice
    Ne znam draga, zvala sam pa je rekao da nazovem sutra.. I nisam zvala..
    Pitat cu ga kad mu javim rezultate..

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kad ste kod mirovanja, ovo dr-i kažu:

Mirovanje nakon ET-a
    U početku IVF-a savjetovalo se višednevno mirovanje nakon ET-a. Danas, kada je cijelo liječenje manje invazivno, dovoljno je 30 minuta mirovanja nakon ET-a. Ta se tvrdnja temelji na dokazima da je isti CPR postignut s 20 min mirovanja kao i s 24-satnim ležanjem nakon ET-a. Cochraneova analiza 2009. g. utvrdila je nepromijenjen CPR s kraćim ležanjem nakon ET-a (30 min) – OR 1,00 (CI 0,54-1,85). Tim je nalazima sukladna i preporuka NICE clinical quideline 2004 (1,3,39).
    Više ili manje ležanja nakon prijenosa zametaka daje iste rezultate (OR 1,13 CI 0,77-1,67). Štoviše, sve se češće preporučuje obvezna i umjerena fizička aktivnost i tjelovježba u razdoblju nakon ET-a. Zgodna je uzrečica, savjet: „Povedite zametke u šetnju...”

evo i link: http://www.poliklinika-ivf.hr/index....lesne-oplodnje

J&D, to što su frendice uspjele uz mirovanje je ništa drugo nego slučajnost. potpuno mirovanje će prije biti kontraproduktivno nego korisno i stvarno nema potrebe za tim (osim ako je došlo do hiperstimulacije ili neke druge komplikacije. i ako su jajnici jako uvećani, potreban je oprez i izbjegavanje ponavljajućih radnji (peglanje, plesanje...), ali ne i strogo mirovanje).

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Znam draga frka, ja. Sam i napisala da nije dokazano.. Ali eto ja sam se praznovjerno povela za tim i 4 sam u nizu uspjesnosti strogog mirovanja, nadajmo se da ce to beta i dokazati sutra! Stvarno ne mora biti tako, ali eto meni je i godilo lezanje pa eto! Opet ponavljam ni peglanje nije neki posao pa onda si ne vidim bas sta bi se to smjelo raditi. Ajde plesanje je logicno! Zapravo nista nije logicno, svaki organizam je drugaciji, i svima nam je nesto potrebno za taj uspjeh! Meni je osobno i psihicki bilo lakse mirovati, nego svakim korakom kontat joj jesam sta krivo napravila..,. Iovako sam dramila zbog kihanja!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja uopce ne mirujem,idem u setnje,kuham rucak,pospremam po kuci..ma sve normalno samo sam izbacila vjezbanje i posao..budem puno vani..
    Mislim da mirovanje nema veze,ak ce se primit- primit ce se..a sad konkretno kod mene,vidjet cemo za 14 dana..hihi..

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

J&D, vidim da me nisi razumjela - ako jajnici nisu uvećani, mirovanje uopće nije potrebno. ali ako su uvećani, potrebno je izjegavati ponavljajuće kretnje poput plesanja, peglanja i usisavanja jer se na taj način povećava šansa da će doći do torzije jajnika. ali to je samo u slučajevima kada su jajnici full uvećani. u suprotnom nikakav oblik mirovanja nije potreban i sasvim sigurno neće utjecati na implantaciju.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

LOTTOS~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjesan transfer,
    J%D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka velika beta potvrsdi plusice na testu..

I jos malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sto se tice mirovanja, ja sam "planinarila" po Dubrovniku negdje od 4-8 dpt plus voznja autom kroz Bosnu 8 sati u jednom smjeru pa se eto primilo...
    Jest da nije dobro zavrsilo, ali to je drugi par rukava..

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma znam ljudi prolazili smo ovo sve na svimmogucim temama! Ja sam rekla i napisala da nije dokazano da treba mirovati... Da ja jesam i da mi je pasalo i eto desio se plus! A eto da treba mozda ne treba, da moge biti produktivno eto moze! Svakom kako pase, a nadam se da ce svima biti dobitno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mislim da treba napraviti što vam odgovara....ja sam nakon prvog transfera mirovala do bete, dva puta sam mirovala još dan-dva poslije transfera, a kada je bilo uspješno išla sam sutra dan radit, posao mi nije uredski.
    Isto tako slijedeći puta kada sam išla raditi dan nakon transfera nije bilo uspješno.
    Sada također mislim ići raditi jer je meni tako lakše.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Iberc, strašno što moraš trpiti takve komentare, a posebno od jedne medicinske sestre i osobe koja ima dijecu... baš mi je žao... Držim fige da idući postupak stvarno bude uspješan i da se makneš iz takve okoline na porodiljni!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Joj Iberc, treba svima njima pokazati zube i odbrusiti. Nažalost, ja uvijek prvo procesuiram gadariju i tek s odmakom znam sve što bih htjela reći, često prekasno. Ali bit će prilike. kakvi će to gušti biti kad odeš na čuvanje trudnoće pa porodiljni

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

na lijevom jajniku ih je 5 a na desnom 6, barem mislim, prestala sam ih brojati kada je dr rekao da je jako zadovoljan....hehe

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma bravo tako sam i ja imala na jednom 7 a na drugom 5

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vecer curke... Eto ja sam ipak skroz fulala. Predpostavci za folikulometriju...nekako sam se ravnala po svojim prirodnim ciklusima ali pak ce punkcija 99% biti u nedjelju a zadnji ltrazvuk u petak... Brojali ja i dr L danas moje folikule zajedno... Jedno 6 na desnom i 4 na lijevom... Mislim da me mozda malo i "lagao" pa i ih moglo biti i vise...cca 12... On zadovoljan, ja zadovoljna

A mirovanje... Ja m otvorila bolovanje od 3dc tako da ce mi poslje transfera biti taman odmaranja jedno 9dana... Ja ne mislim lezati ali mislim lagano setati, kuhati rucak, ono laganini uzivati...jer kod mene je problem uzasan stres na poslu, maltretiranje itd... Tako da mi je u biti njbitnije da poslje transfera budem mirna i na miru...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Srecha sretno na punkciji sutra!! Vidim dasmo obje iz istre i kod Lucija... Drim fige sutra, taman smo se mimoisle

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

curke, danas mi je 9.dc., ujutro sam piknula gonal i cetrotide, eggwhite imam od jucer, a danas je bila jedna smedja tockica u iscjetku.. ima netko ideju odakle to? da se brinem?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da nisi negdje neku cisticu imala ili su ti prije punktirali cisti

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cistu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

imam pcos, ali nije bilo nikakvih velikih cisti. inace u mojim normalnim "ciklusima" imam spotting svakih par dana, ali nisam ga ocekivala sad. mislim, nije ovo spotting, vise kao mali ugruskic u sluzi, promjera mozda 1mm. mah, sto vise pisem, cini mi se da bezveze dizem frku

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A gdje si u postupku..? Mozda da pitas dr sutra? Jel imas kontrolu ili

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Oprosti tek sad vidim vv

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sutra sam ionako gore pa cu pitat. Vise mi je zapravo trebalo da to napisem, izbacim, odmah mi je lakse. A vv sam dodala u potpis jer sam znala da ces me pitati Hvala i sretno sutra!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala draga... Sretno i tebi sutra...ma sve ce biti uredu!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nešto je jutros pretiho, nadam se da je to zatišje pred buru, ilitiga hrpu dobih vijesti. Evo poslužite se, kao i s brdom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam trebalo

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala anddu!!!

svima saljem milion AltGr+1 za sto god vam treba!!!! :D

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fina je kavica
    za bubek~~~~~~~~~~za Bab~~~~~~~~~~~~
    za sve na čekanju~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja imam pitanje opet... Naime mene stvarno muci jako blizanicka trudnoca, trojke se i doktor slozio da zbog konstitucije ne bi uspijela iznijeti pa je rekao da ce transferirati dva... Ali...ali.... Sto vise citam, to vise saznajem da ako je prepreka u zatrudnjivanju samo muski faktor, da su sanse da dodje do implantacije oko 65% s time da su blizanci 50% nakon toga...

Ja i mm smo dugo pricali o tome, i sve nam je losija ta ideja za blizance... Ne toliko zbog trudnoce nego eto onoga poslje, uzaso me strah imati blizance... Iz miljon razloga...

Mozda zvuci sebicno, jer idemo na IVF i trebali bi biti sretni sto uopce imamo tu mogucnost, ali eto... Ja ne gledam to tako... Recite mi sto bi vi napravile? Da trazim transfer samo jednog embrija ili idem na dva pa drzim fige? Stvarno nisam pametna... U svijetu se sada ide na SET sve cesce upravo zbog toga, ali to su vijek blastice, a ovdje treci dan ide po defaultu, pa se i prema tome smanjuje sansa za blizance...

Nadam se da ne ispadam sebicna, nisu menikada morili ti problemi jer nema blizanaca ni s moje ni s njegove strane, pa sam bila uvjerena da nece ni nama biti, a ako kojim slucajem budu da je tako trebalo biti...a sada imam osjecaj kao da izazivam srecu s time... U jednu ruku jer se igram ako transferiram samo jednoga sa smanjenim sansama za mp,antaciju, a u drugu ruku da cu dobiti blizance jer kod mene navodno nema problema...

Joooooj.. Valjda sambila jasna, bilo kakvo misljenje s vase strane bi mi pomoglo, tek toliko da vidim i druge poglede, jer sam mozda skroz zabrijala... Hvala...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anddu thnx za kavicu, bas mi treba
    obavila sam pregled, folikula je jako puno i veliki su, veceras decapeptyli u petak punkcija.
    saljem svima ~~~~~~, a mare41 jedan poseban

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubek, jel ti rekao da puno piješ?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nije, ali ja uvijek puno pijem, tako da s tim nema problema... rekao je da bi cemo uspjesno to sanirat nedavanjem hcg-a, vidjet cemo kako cu se osjecat nakon punkcije. bar sam im potrosila malo lijekova

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobro jutro svima..čekalicama bete, pikalicama......J&D čekamo tvoju betu s nestrpljenjem

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro curke
    Evo 1 dpt polako prolazi, jos samo 13 he he, samo
    Kavica se pije i fino mirisi
    j&D javi se, kakva je beta, mislim na tebe

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Any u potpunosti razumijem tvoje dvojbe.... ja sam sitne građe i u prvoj IVF trudnoći sam imala komplikacije, strogo mirovanje i dogurali do 37 tjedna, pa se stalno pitam kako li bi moja maternica izdržala u slučaju višeplodnosti

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    curke, danas mi je 9.dc., ujutro sam piknula gonal i cetrotide, eggwhite imam od jucer, a danas je bila jedna smedja tockica u iscjetku.. ima netko ideju odakle to? da se brinem?
    Vjerojatno nije nista, nemoj se strasiti, ja sam bila na 2. UZV ujutro a popodne mi je krenuo smeckasto-roskasti iscjedak, prije same aspiracije dr. me pogledala na UZV i rekla da je sve OK i da ne zna sto je bilo. Eto, cudni su ti nasi organizmi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •