Evo me curke moje beta 14 dnt 735 moze neki komentari? Vov clover ova moja brojka izgleda mizerno spram tvoje! Cestitam od srca! Svim curkama hvala puuuno na brizi
Evo me curke moje beta 14 dnt 735 moze neki komentari? Vov clover ova moja brojka izgleda mizerno spram tvoje! Cestitam od srca! Svim curkama hvala puuuno na brizi
Ako ste ti i suprug odlučili, i svjesni ste rizika višeplodne trudnoće - nema što tko drugi određivati koliko ćete embrija transferirati. To je vaš život i vaša odluka. Jednostavno odlučno kažeš da želiš transfer jednog embrija a drugi neka zamrznu. Doktori su tu da nam pomognu medicinskim postupkom, da nas educiraju i savjetuju, da nam daju podršku u našim odlukama ako su smislene. Nismo mi tu radi njih nego oni radi nas.
Ne zvuči sebično što radi svojih strahova, želja i u konačnici zdravlja - želiš jednoplodnu trudnoću. Ustrajte u svojim željama, i nedajte da Vas savjet i mišljenje liječnika pokoleba, jer vi ste ti koji ćete se cijeli život nositi s odlukom i posljedicama. Naročito jer vam je (ako sam dobro shvatila) prvi postupak. Uistinu nema smisla riskirati.
Želim da ti trudnoća uspije iz prve!
disclaimer: nemam ništa protiv višeplodnih trudnoća niti blizanaca (dapače), samo podržavam svakoga da javno izrazi svoje stavove, strahove i mišljenje, bez obzira o liječnikovom prijedlogu, i da učini onako kako mu nalaže srce i savjest
čeka te najdužih 13 dana u životu
Čestitke!
Komentar je da si trudna, čestitam ti! Uživaj u trudnoći!![]()