Jutro curke

Cestitamnajprije svim novopecenim trudnicama na predivno visokim betama... Lijepo ih je sve procitati ovakou kratkom vremenu, cak sam dvaput prosla zadnje dvije stranice tek toliko da se razveselim jos jednom za vas...

Hvala vam svima od srca jos jednom sto ste mi pomogle u razmisljanju i nadam se krajnjoj odluci za koju si dajem jos par dana da mi se okrece po mozdanim vijugama pocitala sam mali milion studija na tu temu i evo sada ima otvorene dvije i tazmisljam... Sutra sam na zadnjoj folikulometriji kod doktora prije punkcije pa mislim maloi snjim ozbiljno porazgovarati. Mislim da zasluzujem par njegovih minuta i mislim ih dobiti....

moe da slazem se s stobom i oko potrebe neke medicinske sestre i oko malo vise "ljudskosti" ali ne sumnjam u strucnost tima, niti jednom do sada nisam, ipaknajvjerojatnije ako nam ne upali ovdje kada iskoristimo sve sto imamood ove stimulacije, ici cu dalje u potragu, ili preko HZZO u rijeku.... Vidjeti cemo... Ja se naravno nadam da necu o tome trebati razmisljati...

Punkciju cu valjda prezivjeti... Nekako...

A sto se kave tice, evokod mene je svaki dan moka kava u igri, pa cure koje vole neka se posluze, svjeze sameljena mirise prefino...