Any nit imaju zene vremena a nit novaca za ponovit 100 puta. Ti ponavljaj. Ja nebi. Nisam rekla nist protiv vracanja 1, al ni 3
Any nit imaju zene vremena a nit novaca za ponovit 100 puta. Ti ponavljaj. Ja nebi. Nisam rekla nist protiv vracanja 1, al ni 3
kao sto ni ja nikada ne bi riskirala troplodnu trudnocu kod sebe... svako ide po svom nahodjenju... i nisam rekla da imam vremena ni novaca za ponoviti 100 puta... cak nisam rekla da se protiv vracanju 3 embrija jer sam itekako svjesna da je to nekada potrebno... ja samo pricam za sebe i sto mislim da je nsjbolje za moje zdravlje i zdravlje i srecu moje buduce obitelji... ostalo neznam nista...
zato ne razumijem tvoj gard... uglavnom neka svato za sebe napravi najbolje sto moze...
hvala svima na savjetima, puno ste mi pomogle...
Sumnjam da će itko ići 100 putaVjerojatno svatko ima neku svoju granicu, ako ne novčanu, onda dobnu.
Ako ide jednom na postupak (vrate joj 1 embrij), npr. ostane joj embrija za još 2 FET-a - ta 2 FET-a više ne koštaju kao prvi postupak. Njena trudnoća je "sigurnija" i bezbrižnija ako uspije s jednim embrijem iz trećeg pokušaja nego s 3 embrija iz prvog pokušaja. Troplodna trudnoća je rizična, po majku i djecu. Vjerujem da se tu svi slažemo.
A možemo gledati i iz druge perspektive - mislim da je puno veći trošak istovremeno odgajati trojke, nego ići na 3 postupka![]()