Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Any nit imaju zene vremena a nit novaca za ponovit 100 puta. Ti ponavljaj. Ja nebi. Nisam rekla nist protiv vracanja 1, al ni 3

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Any nit imaju zene vremena a nit novaca za ponovit 100 puta. Ti ponavljaj. Ja nebi. Nisam rekla nist protiv vracanja 1, al ni 3
    kao sto ni ja nikada ne bi riskirala troplodnu trudnocu kod sebe... svako ide po svom nahodjenju... i nisam rekla da imam vremena ni novaca za ponoviti 100 puta... cak nisam rekla da se protiv vracanju 3 embrija jer sam itekako svjesna da je to nekada potrebno... ja samo pricam za sebe i sto mislim da je nsjbolje za moje zdravlje i zdravlje i srecu moje buduce obitelji... ostalo neznam nista...

zato ne razumijem tvoj gard... uglavnom neka svato za sebe napravi najbolje sto moze...

hvala svima na savjetima, puno ste mi pomogle...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Sumnjam da će itko ići 100 puta Vjerojatno svatko ima neku svoju granicu, ako ne novčanu, onda dobnu.
    Ako ide jednom na postupak (vrate joj 1 embrij), npr. ostane joj embrija za još 2 FET-a - ta 2 FET-a više ne koštaju kao prvi postupak. Njena trudnoća je "sigurnija" i bezbrižnija ako uspije s jednim embrijem iz trećeg pokušaja nego s 3 embrija iz prvog pokušaja. Troplodna trudnoća je rizična, po majku i djecu. Vjerujem da se tu svi slažemo.
    A možemo gledati i iz druge perspektive - mislim da je puno veći trošak istovremeno odgajati trojke, nego ići na 3 postupka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •