Stranica 38 od 105 PrviPrvi ... 2836373839404888 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

anddu tako je i meni sad ovo zadnji postupak

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Onda ti pirice šaljem milijardu Alt Gr1 za uspjeh

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anndi,Gabi presretna sam zbog vas! čestitam po ko zna koji put...
    Gabi draga, razumijem tvoj strah ali pokušaj se opustiti i uživaj u trudnoći jer koliko god teška bila brzo prode.
    bubi bravo za j.s.,vibram da se sve oplode

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

pirica, tebi od srca želim da ovaj zadnji postupak bude i dobitni!

Andu, gabi, čestitam!!!!!! Želim vam predivne trudnoće!

Bubi, evo i ovdje da ti poželim odličan tulum u labu!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

tnx cure, ne očekujem puno tj ne očekujem ništa, a jednom nogom sam skroz vani, jednom na pola...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    tnx cure, ne očekujem puno tj ne očekujem ništa, a jednom nogom sam skroz vani, jednom na pola...
    ja ipak držim fige da te te tvoje nožice odvedu među trudnice!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke puno srece svima i puno cestitki i puno ~~~~~~~za sve sto je potrebno! Moja beta danas 15dnt ako je transfer 0 -2750

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Čestitke trudnicama!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Curke puno srece svima i puno cestitki i puno ~~~~~~~za sve sto je potrebno! Moja beta danas 15dnt ako je transfer 0 -2750
    Mrak beta Čestitam

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gabi, iskrene čestitke. Samo hrabro dalje....

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

dobre vibrice svima u isčekivanju...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

prvo da i ovdje čestitam našim divnim trudnicama anddu i Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školske trudnoće

beba, i tebi čestitke od i ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!

nadam se da nisam koga previdjela pa još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Al moram se osvrnuti na vracanje 3embrija zao mi je kaj nije dobro zavrsilo. Ne znam o kome se radi. Nije ni bitno. Ali i ta cura je inala jezik i mogla je reci da 3 ne zeli. Ja da sam isla molila bi da mi vrate 3 jer je veca vjerojatnost t, a sigurno nebi krivila doktora za los ishod. Ovdje se radi o tome da curu ocito poznajete s foruma i iz vas govore osjecaji i emocije, al nitko nikome ne moze garantirati urednu trudnocu, bila ona s jednim, dva ili tri ploda, nazalost
    razmišljala sam da li da izignoriram ovaj post, ali jednostavno moram nešto napisati pa ću pokušati maksimalno ublažiti vlastitu reakciju i osjećaje koji su mi se javili kad sam ga pročitala...
    beilana, da sam ikada ovakvo nešto napisala, sada bi me bilo iskreno i duboko sram! aludirati na to da si je cura koja je izgubila troje djece sama kriva jer je, citiram, "imala jezik i mogla je reci da 3 ne zeli", po meni je šokantno i sramotno! a dr joj je, s njezinih 26, 27 godina, u 1. IVF-u vratio 3 embrija! i kako je to ona točno trebala znati da 3 ne želi?! tko ju je to trebao informirati i upozoriti na rizike višeplodne trudnoće nego sam dr?! možda psihijatar ili socijalni radnik (malo crnog humora)?
    i imaš pravo - uopće nije bitno o kome se tu radi jer, tko god da je u pitanju, bitna je samo činjenica da je to strašna, strašna tragedija KOJA SE MOGLA IZBJEĆI! a odgovornost za tu tragediju sasvim sigurno nije na toj mladoj obitelji već na onima koji su ih doveli u taj položaj. zar stvarno misliš da svaki MPO pacijent ima ili mora imati pristup internetu i drugim resursima uz pomoć kojih bi se informirao o MPO-u?! zar misliš da svaki MPO pacijent PRIJE prvog postupka sam zna rizike i mogućnosti koje proizlaze iz MPO-a?! ne znam tko je tu naivan i, kako si se sama izrazila, "djetinjast"!
    ne radi se tu o blaćenju dr-a već na ukazivanju na greške kako bi se iste u budućnosti izbjegle (osobno mi je stanoviti dr izuzetno simpatičan i smatram da je vrhunski stručnjak, ali je u nekim stvarima, u cilju veće uspješnosti i bogtepitaj čega još, itekako zastranio i nadam se da su ga neki događaji ipak potaknuli na drugačiju praksu. već sam nekoliko puta napisala da bih, zbog njihova znanja i uspješnosti, bez razmišljanja išla u postupak u tu kliniku (da imaju anesteziju jer sam punkciju na živo teže podnijela od poroda zbog slijepljenog jajnika punog priraslica), ALI POD MOJIM UVJETIMA - SET, hormoni štitnjače, prolaktin prije postupka i još neki detalji. i kamo sreće da svi MPO pacijenti posjeduju to znanje pa unaprijed znaju koji su njihovi uvjeti. ali realnost je itekako drugačija te je odgovornost za informiranje o postupcima i njihovim potencijalnim rizicima upravo na liječnicima).

na kraju se toplo nadam da Elena, Osijek ili bilo koji drugi roditelj koji je zbog liječničke greške i onog groznog zakona proživio takvu tragediju nije pročitao tvoj post...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Mrak beta Čestitam
    Hvala ti draga

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čestitke novim trudnicama! Baš i je drago da vas je sve više.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubekica- odlicno!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

čestitke svim trudnicama!!
    puno ~~~~~~~~ čekalicama!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

J&D lijepa beta
    Gabi25 prekrasne vijesti, draga sjećam te se iz Mb...razumijem te, također se sjećam tog straha...samo hrabro dalje
    Anddu čestitam, samo hrabro dalje
    Svim pikalicama i čekalicama sretno

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure cedtitam novim trudnicama
    Bubi super za puno stanica
    Ja ppolako gubim zivce sa mojim ginom u utorak idem na kontrolu i ako se nr dogivorimo mjenjm ga ovo je besmisleno vise svaki put mi pise po jednu kutiju utrica i ja svaka 4 dana teebam zvat da mi puse opet i ic u ljekarnu

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Čestitke trudnicama i puno sreće svima!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anddu, kakvu si stimulaciju imala ovoga puta?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frka, potpisujem. (Osim onog da mi je simpatičan, još ga nisam bila vidjeti. )

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    anddu, kakvu si stimulaciju imala ovoga puta?
    decapeptyl od prvog dc., menopuri 3 komada dnevno od 2 dc. do štoperice

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Frka, potpisujem! Ja sam sada u svom prvom postupku no kada smo se pripremali za prvi postupak još po starom zakonu imala sam stav da želim da mi vrate 3 i ne, nitko mi nije ništa posebno pričao o rizicima. Da je zakon neizmjenjen ja bih sada vjerovatno imala vraćena 3 zametka... Ja osobno mislim da ljudi trebaju biti donekle informirani, no ne u toj mjeri da se od naš očekuje da baš sve saznamo i razumijemo sami bez liječničke konzultacije...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zadnjih par dana se dosta prica o broju vracenih zametaka, broju oplodjenih jajnih stanica i sl. pa imam potrebu podijeliti svoje jutrosnje iskustvo s vv. znaci nakon same punkcije mi je receno (jos u sali) da smo dobili 10 jajnih stanica i doktorica me na licu mjesta pitala imam li posebnih zelja s obzirom na smrzavanje/oplodnju. rekla je da ona preporuca oplodnju svih 10 s obzirom na muzev nalaz i da je upoznata da podrzavam smrzavanje embrija. kasnije smo suprug i ja potpisali koliko je oocita aspirirano, da se slazemo da se sve oplodjuju, da se slazemo sa smrzavanjem zametaka i da zelimo da nam se vrate 2 embrija. svaku od tih stavki je doktorica jos jednom prosla s nama.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    znaci nakon same punkcije mi je receno (jos u sali) da smo dobili 10 jajnih stanica i doktorica me na licu mjesta pitala imam li posebnih zelja s obzirom na smrzavanje/oplodnju. rekla je da ona preporuca oplodnju svih 10 s obzirom na muzev nalaz i da je upoznata da podrzavam smrzavanje embrija. kasnije smo suprug i ja potpisali koliko je oocita aspirirano, da se slazemo da se sve oplodjuju, da se slazemo sa smrzavanjem zametaka i da zelimo da nam se vrate 2 embrija. svaku od tih stavki je doktorica jos jednom prosla s nama.
    E to se traži! Razgovor s pacijentima, objašnjenje ako nekome nije nešto jasno, a ne da se podrazumijeva da pacijent mora sam sve tražiti, pitati, naučiti prije postupka.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I sa nama je dr. A. prošao te stavke i još naglasio da sve od toga možemo i mijenjati ako želimo. Stvarno je bio super...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    decapeptyl od prvog dc., menopuri 3 komada dnevno od 2 dc. do štoperice
    Hvala na odgovoru. Slažem si križaljkice za neke buduće postupke.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajme koliko lipih vjesti i velikih beta..............čestitam svima od srca

veselo je veselo neka se tako nastavi i u ovom mjesecu.

Evo ja sam od danas opet pikalica na gonalima.........

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

J&D čestitam još jednom
    Bubekica bit će i kod tebe lijepih embrijića
    corina sretno u postupku
    i svima ostalima za sve što trebaju~~~~~~~~~~~~~

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anddu, Gabu25 konacni smo i to docekali!!!
    Zelim vam mirnu i skolsku trudnocu do kraja ~~~~~~~

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I veeeeliki potpis na frku!!
    Da, doktori su najodgovorniji, njihova je duznost informirati nas o prednostima i rizicima svega.
    Oni su strucnjaci, i trebali bi znati bolje od nas.
    Nije obavezno visiti na rodi i netu prije ivf-a...
    Pitam se kako bi bilo da je u pitanju, npr. neurolog, a ne reproduktivac....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

anndu, Gabi!

Želim vam mirne i bezbrižne trudnoće.

Bubekica, lijepa brojka!
    Za tulum u labu!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo budući da me BB tako lijepo najavila da se i ja javim- nakon 4 stimulirana postupka (ove prirodne i ne brojim) izgleda da smo konačno uspjeli, imamo jedno malo kuckavo srce
    Postupak je bio u IVF centru, dobili smo 12js, sve oplođene, vraćena 2 8-stanična 3. dan i jedan se čvrsto primio.
    Ja zapravo još ne vjerujem i ne znam kad ću početi, iza nas su 3 godine MPO-a i 5 godina ukupnog pokušavanja, svakakvih ishoda i ovo je sada prvi puta da imamo malo srčeko koje kuca... Strah je naravno ogroman, mislim da nikad neće prestati ali to je valjda sudbina nas IVF trudnica.

Svima želim puno sreće u kojoj god fazi jer ovo je borba koja nikad ne prestaje, pa čak i kad jednom zatrudnimo...

Draga moja Gabi jako me obradovala tvoja vijest i čestitam tebi i TM od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da cijela trudnoća bude školska.

Svim novim trudnicama iskreno čestitam.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vecer cure... Evo da se javim na brzinu... Mi smo sada dosli iz hitne ovdje kod mene, jer sam otvarajuci stopericu shvatila da ona ne dolazi sa spricom, pa smo to obavili na hitnoj... Ali i to je iza nas... I tocno na vrijeme pa sam mirna... Bar znam da je strucno obavljeno...

Da li netko zna u koliko dr L obicno radi punkcije ako mi je stoperica u 23h? 34 sata bi bilo nedjelja 9ujutro a 36 sati 11 ujutro.. Rekao nam je da dodjemo u 8 zbog uzorka sjemena... Ja si pokusavam istempirati neke tablete za bolove pa zato pitam... Da mi se ne istrosi djelovanje tableta prije punkcije... Pa ako netko zna...

A od ostaloga, moram reci da sam dugo i jako lijepo popricala sa doktorom, da smo razgovarali o rizicima SETa da mi je spomenuo neke studije koje sam i ja citala... I eto sve je dogovoreno... Jedini velikirizik je da nemamo blastica uopce, ali jedna je vrlo vjerojatna pa bar to... Stojim sada iza svoje odluke ito mi je najbitnije, ali da ce mi tih 5 dana biti ludo mogu si zamisliti...

Za sada ipak fokusiram se na sto brzu i bezbolniju punkciju (iako sumnjam, predpostavljam da cu se napatiti jer mi je jedanjajnik zavucen, a na njemu ih je vise, tako da me ceka svasta unedjelju...uh)

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bravo any, rekla sam ti da se neces razocarati sto se dr-a tice! Sto se tice punkcije ne sekiraj se ja imam i maternicu zabacenu i negdje tamo iza jajnike, i boli, ali nije nista tako strasno, kao zub ono jako kad boli ali samo 5 min! Kod dr-a su uglavnom punkcije izmedu 10 i 11, ali kad dodete, biti ce vjerovatno guzva, kazes da ti najavi kad da uzmes tablete, i onda on kad izlazi ti kaze, a mene je cak cekao da pocnu djelovati!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

J&Dti si mi nepresusan izvor savrsenih informacija!! Hvala draga, bas si mi jako pomogla, znaci izmedju 10-11 i jos ga pitam da mi najavi... Dobro idem sada mirno spavati... Operirala sam krajnike lani i taj je oporaak bio prepre bolan i prepre gadan a trajao je 14 dana i to uzasnih bolova, valjda mogu 10min izdrzati... Valjda... Uh...

Hvala ti!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nista drzi mi se... Zato smo tu! Ako si u nedjelju na punkciji... Vidimo se!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Gabi, anddu čestitam vam od srca!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vidim da svi još spavate snovima pravednika...pa ja krmeljava kuham čaj, cappuchino, a za posebne ovisnike

odmorite za vikend i onda u nove radne pobjede!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jutro svima!
    posluzite se i vibricama ~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam od zore budna, zvala sad lab, idemo na blastociste, transfer u srijedu, 5. dan. curka nije htjela rec koliko ih je tocno oplodjeno, samo je rekla - vise od 5

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Gabi,anddu čestitke

Anddu nadam se da će sad u Vg krenuti sve curke tvojim stopama

J&D super beta!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tetadoktor baš mi treba jedna fina kavica,hvala.

Bubekica šaljem tisuću ~~~~~~~~~~~~ za najbolji ishod!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bubekica to su odlicne vijesti!! Kada je transfer onda? Sorry nisam pohvatala?

Ja isto budna od zore... Malo me punkcija sutra brine, malo sam umorna od silinh putovanja i uzbudjenja, a malo me i stoperica prodrmala... Zaboravila sam da je logicno da se osjecam trudno poslje stoperice, pa me i to iznenadilo...

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Any nedjeljom nije tolika gužva kod dr. pa računaj(zbog tableta) da ćeš brzo doći na red.
    Ja sam bila prije 2 nedjelje i već prije 9 sam bila gotova.
    Sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutros dupla kava, hvala cure! bubek, super vijesti! Any, sretno na punkciji!
    Sretno Čehinjama, koje su ovaj vikend u postupcima!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 03.11.2012. at 09:23

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Samo da prijavim da sam od danas pikalica. Od 1 dc decapeptyl i od 3 dc 2 gonala. I nadamo se najboljem
    Velike čestitke svim trudnicama i želim vam mirnu trudnoću do kraja!

bubekica, ovaj tvoj scenarij stvarno lijepo zvuči. Sretno
    Posljednje uređivanje od dino84 : 03.11.2012. at 09:29

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ahoj! Prvo,dobre vibre svima ~~~~~~~~~~~~~
    Pitam na krivom mjestu znam, ali ti vidim aktivnost pa se nadam da će me netko prosvijetliti. Nakon 5 gonala f ( 150, tj. 2 ampule )i jednog cetrotidea ( kratki protokol) imam ovulacijski iscjedak + bolovi u jajnicima. Jel to normalno? Bojim se da mi nešto tu ne presazrije....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Runa ja sam prvi gonal primila u srijedu (primala 1,5 ampulu dnevno), a u nedjelju navecer je krenuo ovulacijski isjedak. u ponedjeljak je doktor dodao cetrotide i gonale smanjio na jednu ampulu, to sam uzimala do srijede kad sam navecer primila stopericu. nista nije popucalo ni presazrilo, iako sam se bojala tog scenarija. mozda imas puno folikula pa ti estradiol divlja, mene su cak i cicke pocele boljeti malo nakon pojave ovulacijskog iscjetka. i bole jos uvijek. sretno!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Hvala, bubekica. ja idem u maribor na uzv tek u ponedjeljak. Misliš da do tada neće biti nikakve frke? To mi se čini dugoooo, a ne mogu ih zvati preko vikenda da se konzultiram. Valjda će cetrotide to umiriti.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bubekica, lijepe vijesti iz laba! Sretno na transferu!

Any, ~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu i uspješnu punkciju!

dino84, sretno s pikanjem!

Snekice, nadam se da ste ulovili stanicu!~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •