meni prvo treba jedna zglobna da me zgrije pa ondauz dobro drustvo
svima saljem more AltGr+1 za sto god vam treba i s nestrpljenjem ocekujem javljanje 123bebe![]()
meni prvo treba jedna zglobna da me zgrije pa ondauz dobro drustvo
svima saljem more AltGr+1 za sto god vam treba i s nestrpljenjem ocekujem javljanje 123bebe![]()
Moje odbrojavanje gotovo, stigla M.. Tako sam tužna, ni prvi put nije bilo ni blizu ovome.. Boli za poluditi...![]()
[QUOTE=Bubimitka81;2264974]Moje odbrojavanje gotovo, stigla M.. Tako sam tužna, ni prvi put nije bilo ni blizu ovome.. Boli za poluditi...[/QUOT
Žao mi je draga![]()
bubi, strašno mi je žao, nadam se da imate plan za dalje, jer planovi liječe...
inače stvarno nisam za te jutarnje kostobolje, al sad bi rado- da mogu, drmnula jednu za bubi, ne za tugu nego za uspješni slijedeći postupak!
bubimitka žao mi je!
tikki, mi maratonke imamo poduži potpissve se razmišljam kako bi ga uklonila i ostavila samo ovaj citat)
mi nismo imali punkciju jer je folikul puknuo na 9dc! strava brzo! ali idemo odmah u stimulaciju tako da za 14.11. krećem sa stimulacijom dugi protokol dec+menopuri. Moram priznati da mi je skoro pa i bilo drago jer me bila živa frka za punkciju. Nikad kao do sad.
Tko je za coffie?
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.11.2012. at 12:17
Cure, hvala vam na vibricama! Izgleda da su uspjele... Moja beta danas je 1552!![]()
bubimitika zao mi je.
snekica malo ste mi daleko, ja cekam neku zagrebacku.
123beba predivno, cestitam od![]()
Beba od srca ti zelim cestitati, i zazeliti sto mirniju trudnocu!
Bubekica, vec sam ti pisala na drugoj temi, strasno mi je zao, ne mogu ti ni opisati koliko!
123beba čestitke!!!
bubi, ja sam za kavu potegla do zg
bubimitika jako mi je zao draga... Uh...
123beba predivna brojka, cestitam ti od srca, i zelim ti lijepih 9mj![]()
Juuuuhhhhhhhuuuuuu 123 beba ! Čestitam !
123beba čestitam ti i ovdje,bravoo!
Curke moje ništa od ovog postupka beta je kako sam i očekivala 0.Ali ono što me u ovom trenutku veseli je dogovor sa dr.A da u 1/2013 krećemo u novi postupak sa smrzlićima.
Evo i ovdje hrki da ti napisem da mi je jako zao i hrabro dalje
hrkido sijecnja ce vrijeme brzo proci.
Imamo dvije nove trudnice,juuupiiiiii123beba, La-tica- čestitam,bravo cure..~~~~~~~~~~~~~~~1za dalje
Bubimitka,hrki-žao mi je jako...šaljem vam ogromni virtualni zagrljaj
Any,tikki, razmišljala sam cijelo vrijeme o vama i eto propustila vas staviti na listu..
na idućoj ćete se naći
pusa svima i evo još hrpa~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa se poslužite
imamo još jednu novu trudnicu, berishka-čestitam![]()
Bubimitika jako jako mi je zao
123beba sve cestitke i zelim ti lijepu i mirnu trudnocu
Milasova8 bravo za tvoju prvu listu- super
Evo cure meni prolazi 6 dpt i znate vec kakvi su ti dani do bete
Svim trudnicama
A tuznicamaveliki zagrljaji
Bubimitka, hrki, žao mi je, držite se cure
123beba, La-tica, berishka čestitam i ovdje![]()
Čestitke novim trudnicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koji se pikaju, čekaju transfere i slično
Tužnice, bit će sve 5.
Čekam punkciju u četvrtak. Sretno sviiiima
Bubimitka žao mi je jaaaakonadam se da imate, ili ćete ubrzo imati, plan za dalje. Drži se draga!
Hrki
123beba, La-tica, berishka čestike od srca!
Sneki, i ja sam razmišljala da maknem potpis i ostavim samo "nada umire posljednja" jer me nekad jako rastužuje; a onda opet bude mi žao, jer ga nekad gledam i mislim si: kako sam ja jakaŽao mi je da vam je folikul pobjegao, ali zato držim fige da dugi protokol urodi najljepšim darom pod bor
![]()
Vidim da ste mi svi još uspavani pa serviram neki od dragih vam napitaka da se posluzite i zapocnete lijepi dan!![]()
123beba... ne bih ti se htjela zamjeriti zbog ječmenca....
a jel to nudiš kavicu i čaj ili pak jutarnju rakijcu?
Jutro svima.... i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za one koje danas testiraju, vade betu, čekaju betu, punkciju, transfer, što god................
Kaduna, ima cuge po želji...ja nisam neki kavopija pa biram kakao za ovakvo prohladno jutro... A naravno, nude se i čajevi (sa ili bez ruma), kavice, rakijice,Pivce, kuhano vino... Ma što vam srce poželi!
![]()
Uuuu 123bebe sad kad već nudiš ja bi jedan čaj s rumom,kavu sam već popila a čaj bi me taman zagrijao sad u ovo hladno jutro.
123beba, La-tica, berishka čestike od srca!
Hrki,Bubimitka![]()
kuhano vinos klinčićima i cimetom.
još jednom, tužne cure, ne dajte se![]()
Ajme cure sta vam je s alkoholom tako ujutro?ali ok. Kuhano vino zvuci dobro dosta
Ovdje je 20 stupnjeva u 11. mj, ja mislim da sam se od punkcije oporavila nekih 70% i sad sam odlucila u laganu setnju i kavicu na suncu sa sestrom... Inace cu se izluditi cekajuci poziv od doktora za transfer (koji moze biti danas, sutra ili prekosutra)...
Samo da cestitam trudnicama
Zagrlim tuznice
Ja ludim od sinoc me glava rastura
tužnice naše, šaljem vam velikii puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se čim prije oporavite!
i moramza ove prekrasne bete!!! čestitam, cure!!!
i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u postupcima i za one koje čekaju na njih!
E pa, Any, kod mene je hladnije i kuhano vino bi baš išlo.
držim fige za lijep transfer
čestitke curkama na betama
curke koje nisu dočekale poz. betu
vidim da nas je za sada samo 3 za 3/13... nadam seda će nam biti uspješno svima![]()
Tikki & Sneki, žao mi je da su vaši potpisi dugi, ali njima svima nama dajete poruku da nema predaje! I hvala vam za to! U ove dvije godine moje borbe sa svime, iako nam je ovo prvi put da smo tek došli do postupka, često sam gledala različite potpise i to mi je davalo nadu da ćemo i mi kad tad imati kikace. Mislim da smo sada imali jako, jako puno sreće pa nam je uspjelo odmah, ali isto tako znam da je vrlo lako moglo biti i drugačije i tad bi mi vaši potpisi bili poticaj za dalje...
Ja vam od srca želim da vaši potpisi čim prije dobiju sretnu notu i mala srceka!
joj, ko da si mi misli pročitala... ne znam jel mi grozno kad vidim šta sam do sada sve prošla ili šta...
al kad vidim ovo malo srčeko, sjetim se da sam barem kratko bila najsretnija na svijetu...bila sam trudna i imala sam jedno malo srčeko ispod svog.
I zato ga neću brisat, potpis...neka njega tu.
a ja prijavljujem svoju punkciju u četvrtak. ovaj put se sve oteglo. Nikad nisam punkciju imala 15 dc kao sada...valjda će sve bit ok.
Imam 7-8 lijepih folikula pa će valjda biti i lijepih jajčeka.
pusa svima i drž'te mi se curek i dečki![]()
Bab, kako ti je sve zasad drugačije, neka ti bude ovo dobitni postupak!!! Sretno!