milasova čestitam
a ovo što priča tvoja gin.- ja bi takvima zabranila raditi, kao da i sami nismo svjesni koliko se loših stvari može dogoditi pa nam onda još i oni trebaju takve stvari govoriti
Ti si trudnica i ne brini![]()
milasova čestitam
a ovo što priča tvoja gin.- ja bi takvima zabranila raditi, kao da i sami nismo svjesni koliko se loših stvari može dogoditi pa nam onda još i oni trebaju takve stvari govoriti
Ti si trudnica i ne brini![]()
milasova8,
zaboravi što ti je rekla ginekologica. trudna si i za 8 i pol mjeseci ćeš roditi.
nema nikakvog smisla da te itko zastrašuje i plaši, posebno ne medicinski profesionalac...jer sve smo mi već dovoljno zaplašene...
sve mi znamo koliko je težak naš put koji vodi do začeća, pa kasnije do rođenja djeteta. na žalost znamo puno toga o betama, o biokemijskim, o spontanim... znamo sve te pojmove i stvari o kojima druge žene nemaju pojma... i baš zato jer je naš put težak, naši ginekolozi ne bi nas smjeli plašiti, već ohrabrivati...
ali eto, ako neće tvoja ginekologice, mi te ohrabrujemo i šaljemo ti puno ~~~~~
![]()
tako i ja razmisljam..hvala vam po stoti put
Stvarno ste hrabrice i iskreno sam sretna sto sam tu![]()
Ajme Mury, mane da sam se naježila... nego sam ostala smrznuta pred ekranom.
Draga moja, od sveg srca ti želim da mrvica postane velika cura ili dečko i da sve prođe školski i da budete sretni. Grlim te od sreće i strepim skupa s tobom... i vjerujem u najbolje!![]()
Od uzbuđenja sam zaboravila na ostale
Milasova, čestitam na sjajno odrađenom poslu.Bravo!
Bubekica, samo polako! Biti će to ok! ~~~~~~~
Bab...![]()
![]()
Mury i milasova cestitaaaam!!!!
Neka vam do kraja bude skolska trudnoca!
ps-milasova, moja beta sa dvije blastice je bila ovak - 11dpt-15; 15dpt-74; 17 dpt-27
rodila se jedna savrsena i zdrava curka![]()
Mury i Milasova!!! Da sve i dalje budem dobro i školske trudnoce!!
Mury draga, sve sto je Mojca kazala, vrijedi i od mene
Bab, posebne vibre za tebe!
milasova, cestitke! ti si najkrace vodila listu, prije nego si dospjela na istu.
Mury, draga, sve ynas! ljubim!
nije me bilko neko vrijeme ali nakon ovih vijesti morala sam se uključit u čestitke
Mury,nakon svega,vjerujem da je došlo tvoje vrijeme,tako mi je drago,šaljem puno vibrica da ovaj put bude sve u redu
Milasova,ajme predivna beta,bravo!!! čestitam od srca
anndi,Gabi iskrene čestitke...
za sve čekalice bete,da se nastave tako lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovo se više ne može ispratit, u 2 dana 5 trudnica?
123beba, milasova8, mury, berishka, La-tica ČESTITAM!!
bab, za tebe bezbroj ~~~~~~~~
bubekice, kakav vi reproduktivni materijal imate pa to je čudo, samo su se trebali sresti!
Nažalost, uvijek netko tuguje...hrki, bubimitka81bit će bolje drugi put
E pa mi koje smo još na čekanju danas drmamo dupluza svih!
argente, zaboravila si ivu77, ne gledate češku, mi smo se već maloprije tamo nazdravljali, al moramo i ovdje, za sve današnje lijepe vijesti, a odamh dodajem i za sutra i preksutra i za dalje!
ooo veselo veselo
milasova čestitke -za lijepu i mirnu trudnoću
mury draga - neka ovaj put grliš svoje malo zlato
argente![]()
Mury, čestitam, iz sveg srca navijam za tebe i mrvicu, nadam se da će beta biti ogromna...
Milasova, čestitam od srca...
Bubi, žao mi je, neizmjernosamo hrabro
ostalim suborkama ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
![]()
jao koliko lijepih vijesti
obradovale su me ove moje suborke koje su dugo ovdje, vise je vrijeme da postanu MAME
prvo mury , jako si me obradovala , ljubim te i grlim , drago mi je zbog tebe i punooo~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
( koliko si samo puta htjela odustat , drago mi je da nisi)
gabi 25 cestitam !!
mimi 81, bab, corina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekica za veseli Bozic !!
milasova cestitam !!
i svima punooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibr vibr ~~~~~~~~~~~~~~
Evo konačno da se dokopam PC-a i da vidim što se sve događalo danas... Nekako mi se čini da je danas baš bilo veselo.
Mury čestitam!!!!!!Želim vam da, baš kao što si i sama napisala, korak po korak i vjerom u Boga ovaj put bude uspješan do kraja. Držim
da u ponedjeljak na VV bude odličan nalaz i onda da vam se nastavi sve bez problema i da nakon svega što ste prošli dobijete svoju malu mrvu u svoje naručje za 9 mjeseci!
SRETNO!!!!!!!
Bubekica, čestitam na tako uspješnoj oplodnji! Čuvaj svoje mrvice, odmaraj, uživaj i neka te maze i paze posebno sljedećih par dana! Želim ti ogromnu betu za cca 2 tjedna! Nego, kada vadiš betu? Šteta što je bila takva gužva da te nisam uspjela skužiti danas...
Mimi, sretno u petak! Da što manje boli, da bude što više, što kvalitetnijih js!
Milasova pa ti si trudna!!!!! Predivno! Želim ti uredno duplanje bete i prekrasnu trudnoću do kraja! Ništa ne brini i samo uživaj!
Ako sam ikoga zaboravila šaljem puno vibrica da se poslužite ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam danas vadila betu i dr. komentar je bio da odlično raste. Danas smo na 3405! Sada jedva čekam 13.11. da na uzv čujemo koliko srčeka kuca ispod moga!
presretna,objavljujem novu listu sa čak 6 novih trudnica ovaj tjedan!!! Pa svima iskreno čestitam(posebno Mury i ivi77),druge neka mi ne zamjere..(neću si zamjeriti)..ali njihove priče su posebne..Vjerujem da ćemo ugledati naša mala čuda za nekakvih 8,5 mjeseci..
ajmo cure sa dugim stažom u MPO (Bab, Snekica,pirica ),naravno ako ima i koja inkognituša, na vama je red i od srca želim da nastavite ovaj divan niz~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno,neću zaboraviti i ostale djevojke u postupcima,i njima želim isto što i sebi, pa u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a tužnicama šaljem jedan veliki čvrsti hug-za daljnju borbu..
opet ću vas moliti da mi ne zamjerite ako sam nekog nenamjerno izostavila..
ljubim vas sve
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, IVF/ICSI (nakon 4 postupaka)
VELJAČA 2012. (8)
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
danidani, VV, 3. postupak
dorina199, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 5xIUI, 8xIVF/ICSI)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
sany7, spontana trudnoća (nakon 4xIVF, SD)
tlukaci5, Vg, IVF (nakon 4xIVF) - TRIGEMINI
veki85, VV, 1. IVF - GEMINI
zipica, VV, IVF (nakon 1xIVF)
OŽUJAK 2012. (22)
Bubzi, PFC
Chiara, Mb, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1xIVF/ICSI)
izida, Ri, 1. IVF/ICSI
kilkeny, VV, 1. IVF/ICSI
Kiša, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
LittleBirdie, spontana trudnoća (nakon 3×AIH)
lovekd, VV, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
Lutkica, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Mala Emma, 3.FET (nakon 1x IVF/ICSI)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
nina32, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
Njoka, Ri, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1×AIH)
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Pea, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xsek.)
Samosvoja, Njemačka, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
Sokica, IVF centar, 1. IVF
Svilena, VV, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Vitatesa, MB, IVF (nakon 1xIVF)
TRAVANJ 2012. (10)
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Becky, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 5xIVF u prirodnom ciklusu)
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Luna1, spontana trudnoća
mala bu, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI, od toga 2 u prirodnom ciklusu)
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
sanja001, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF) – GEMINI
tatjana76, Mb, 1. IVF
VAANJA, Mb, IVF/ICSI (nakon 8 godina)
SVIBANJ 2012. (13)
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
ayan, spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
bubiloo, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
musica, VV, 1.IVF
tikica_69 (nakon 21 postupka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
LIPANJ 2012 (22)
analoneta, VV, 1. IVF (nakon 1xAIH)
bebolinko, IVF Centar, IVF
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
donatela, Ri, 1.IVF
elizabeta, SD, 1. IVF - GEMINI
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
KIKLA123, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
Laki, SD, 1.IVF
Luci07, spontana trudnoća (u očekivanju AIH)
Mala Maja, VG, 1.IVF
MALIANĐEO, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF-a)
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
medena8, KBC Firule, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
nataša, VV, IVF (nakon 5xIVF)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
venddy, CITO, IVF polustimulirani (nakon 5xIVF)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) – GEMINI
SRPANJ (7)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI) - GEMINI
darci, SD, IVF/ICSI (nakon 5xIVF, od toga jedan u prirodnom ciklusu i jedne spontane trudnoće)
malenab, spontana trudnoća u očekivanju 3. IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Matahari, Vg, 1. IVF
Plavo oko, VV, IVF (nakon 4xIVF)
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
KOLOVOZ (4)
beilana, spontana trudnoća u očekivanju 2. IVF (nakon 1xIVF)
lalala, spontana trudnoća u očekivanju AIH
melem33, spontana trudnoća (nakon 1xIVF)
strategija, IVF Poliklinika, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
RUJAN (13)
antesa, SD, IVF
ljubav mamina, SD, IVF
maca papucarica, spontana trudnoća (nakon ciljanih i 3xAIH)
MalaMa, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Mare0309, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF
mirelaj, VV, 1. IVF - GEMINI
mishica_zg, Vg, 1. IVF
Moe, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Morin, SD, 1. IVF
nana0501, SD, 1. IVF
Prskalica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 3xAIH)
zelja, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF (nakon 6xAIH)
zubic.vila, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
LISTOPAD (11)
Mury, VV (nakon 6x ICSI, 1x FET)~~~~~~~~~za veeliku betu
Iva77, PFC (nakon 3xICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
Milasova8 ,Petrova, 1.ICSI
Bershka, CITO
La-tica, VG, 1.IVF
123beba, VV, 1. IVF
anddu, Vg, IVF/ICSI (nakon 8xIVF/ICSI)
clover, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Donkey, IVF Centar, IVF (nakon 2xIVF)
Gabi25, IVF Centar, IVF (nakon 8xIVF)
hope31, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI)
J&D, IVF Centar, 1. IVF
marisela, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
peugeot206, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
pipi73 (FET, Pronatal, nakon 1xIVF/ICSI)
vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
7.11. inesica_85, Poliklinika Podobnika, 1. IVF
14.11. LOTTOS, IVF Centar, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
14.11. ajma, CITO, AIH
15.11. bubaba, FIRULE, AIH
Rose, PRAG IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
Srecha, IVF Centar , 1.IVF
18.11. mravak, (nakon 4xICSI)
19.11. sirena 28, 1.AIH (Petrova)
20.11. richy, VV ,( nakon 1xIVF)
Bubekica, VV , 1xICSI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Heli , Prag,IVF ; Any, 1.IVF, IVF Centar
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Bab, Petrova (nakon 10xICSI, 1xsek.ICSI)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
inada, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Runa, Mb, 1. IVF/ICSI; 2hope, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 3xFET); pirica, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2x IVF u prirodnom ciklusu, 2xIVF, 4xIVF/ICSI); marijakr, PFC Prag, IVF; mimi81, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 2x IVF u prirodnom ciklusu); corinaII, Cito,IVF(nakon 1xAIH, 3xIVF,1xICSI/IVF, 2xsekundarni; crvenkapica77,Cito,IVF (nakon 3xIVF); dino84, Ri, (nakon 1xAIH, 2xIVF); Nana Mo, Mb,IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) ; DaBaR, Ri, 1.IVF ; Kyra Ars, Cito, IVF (nakon 3x IVF) ; Snekica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 10xIVF/ICSI, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu) ; Bab , 11.IVF (nskon 10xICSI, 1x sek.)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
jejja, Ri, 1.AIH; Cassie (Prag, Pronatal);
ON-GO 10./11. mjesec ~~~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
Anabanana (Cito)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF);
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI);
keti10, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu);
kleopatra, SD, IVF u prirodnom ciklusu;
Loly, Cito, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET);
Mare 85, SD, 1. IVF (nakon 2xAIH);
Mare O., Vinogradska, 1. IVF;
Mayica, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1XAIH, 4XIVF/ICSI)
medeni.angel, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 6xAIH, 2xIVF);
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF);
pirica (VG), 8xIVF
polončica, Vg, 1. IVF/ICSI;
ruža82, VV, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF);
sanda1977, VV, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
snupi (Petrova, IVF, nakon 1xIVF);
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF);
Suzy.s, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
Vagica, Vg, IVF;
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
12/2012: Snekica (Ri), medeni.angel (Vg), Črkica (IVF, Petrova), xena.mbk (Cito), kismet, PFC Prag; Muma, VV, 1. IVF (nakon 2xAIH);
01/2013: Anemona (VV), Mary123 (Petrova); hannah8 (PFC Prag); valiana (PFC, Prag); ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
02/2013: wanna be mommy (Petrova); bubaba (IVF, Petrova, nakon 2xAIH); tikki ( IVF,Petrova, nakon 2xAIH, 5x IVF/ICSI, 1x sec. , 1xFET)
03/2013:Kyra Ars (Mb); žužy (Petrova); libcaa
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, Anakob, antesa ,Anja &ja, applepie, Argente, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, doanna, dola, Dona, dorina199, edinas, ELA28, elen, ema1, emocija, Evelyn73, Frodo, Ftičica, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, kruca , lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Legal alien, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, Mami 2, manchi19, *Mare* , Mare41, mare77, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Mury, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP,, phiphy, Piki, pilek, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo, prima, ptica1, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, s_iva, skandy, slatkica, Smarta, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, stena, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, tina_julija, Tinkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vali, valiana, vatra86, vesnare, vikica, Vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, željkica
Mury draga, čestitam i šaljem milijun AltGr+1 za sljedećih cca 8,5 mjeseci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sve će biti ok... Mora!
milasova, ma bravo!!! Čestitke i guštaj u krasnoj beti za 9dnt!
vidim da sam previdjela Laticu i berishku - čestitke, cure!!!
Čestitam i ivi na praškom uspjehu!
Sad malo kolektivnihza sve vas novopečene trudničice!
bubekica, wow! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu kroz 2 tjedna!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
ma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
nećemo ti zamjeriti!mislim da je svima nama drago vidjeti kada je netko uspio iz kojeg god pokušaja, ali posebna je radost vidjeti uspjeh nekoga tko se puno namučio da bi pod svojim srcem imao još koje... Svima maratonkama koje još čekaju svoje bebice puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO - da i vi u 2013 na svijet donesete svoje bebice!
Moram još jednomza našu Mury.
Drago mi je što nisi odustala u vašoj borbi i sve najboljeeeeeeeeeeeeee ti od srca želim.
curke, hvala svima na vibricama!
od silnog uzbudjenja zaboravila sam napisati da je beta 20.11.![]()
Milasova čestitam od srca draga!!!! Prekrasna beta!uživaj, trudnice
Bubekica, AltGr+1 da ovaj lijepi početak rezultira u malom smotuljku ili dva za 8.5 mjeseci! Neka ti brzo prođe 2ww
Mury... sve riječi su suvišne, samo čvvrsto držim fige da je došao i tvoj trenutak i da će mrvica ostati s tobomsretno! ~~~~~~~~~~
Drage moje dame, evo poslužite se napitkom po izboru u ovo krasno jutro!želim vam svima predivan dan i da samo dobre vijesti stižu!!!!
![]()
Milasova da i tu čestitami svim ostalim curkama koje su ugledale svoje velike bete
Ja sam tako nestrpljiva, ne mogu dočekati taj 3. mjesec...
milasova8za listu, svaka čast!!!
Joj cure i dečki, svima vam puno hvala, rasplačem se kada vidim koliko vam je drago zbog moje sreće, i sve me strah da neće opet krenuti po zlu, uh. Hjela sam ne objavljivati ništa dok barem srčeko ne ugledamo,ali želja za objavom bila je prejaka...iako od moje obitelji osim MM i nekolicine prijatelja nitko ne zna, i tako će ostati vjerojatno do Božića, jer ne želim ih više obradovati, pa odmah potom razočarati, kao svaki puta do sada.
A strah je ogroman, posebno jer me po dnu trbuha i leđa grči kao da ću svaki moment procriti, a tek kad utrići iscure, sva se tresem do wc-a
Rozalija, avatar je med medeni, kako je samo velika, a kao da je jučer bila tvoja beta.
Frka, Ježić, Sonja29, Inesz, Lasta, ARIANM...suvišne su riječi i za vaše avatare, dao Bog da čim prije imamo svi tako slatke avatare!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 08.11.2012. at 09:28
Mury mislim da su ti grčevi normalni, i ja sam imala užane PMS bolove i grčeve toliko da sam definitivno bila prekrižila i ovaj postupak. Bilo mi je kao i svih ostalih puta kad nije uspjelo. Ali sam se eto grdno prevarila, tako da![]()
Pridruzujem se vama uz kavicu..
Mene zadnja dva dana boli trbuh bas kao pred M.,a donji dio leda me boli vec nekih 5 dana,bas boli..
Ne brini,Mury ,mislim da je to to sad uzivaj
Mi smo odlucili isto nikom ne govoriti jos barem mjesec dana..sada sebicno uzivamo samo nas dvoje..dok ne budem morala na poslu reci zbog bolovanja..
Jutro currke... Punoooo trudnica ima na ovdje, bas se nadam da ce i mene dopasti ovaj sretni niz
Milasova lista je odlicna, hvala sto sam gore i ja sada![]()
Ja jos cekam da me dr L nazovepocinjem se lagano brinuti da nema za sta zvati uh uh... Ali ok, sada jos uvijek ima punkcije i transfere, covjek bi se oko 12 trbao osloboditi za pozive po mojoj nekoj slobodnoj procjeni... Do onda cu siziti
![]()
Kod mene je takva situacija da na poslu svi znaju da u 3 mj. idem u postupak... I imam puno razumijevanje i to mi puno znači... A i obitelj i najbliži prijatelji su bili uz mene sad kad mi se ovo desilo (izvanmaternična, odstranjena oba jajovoda) tako da i oni znaju za postupak... Tako da nema šanse da sakrijem.. ali ostatak ljudi će doznati tek nakon koja 3 mjeseca, prije nema šanse...
Čestitke novim trudnicama, prelijepo je svratiti ovdje i vidjeti toliko budućih mama
I svim drugim u svim fazama želim puuuuuno sreće!
Evo i mi smo krenuli! Od danas na femari, u nedilju na folkulometriju![]()
cure, bez brige - grčevi i bolovi su sasvim normalni - maternica se širi i prilagođava mrvama
i jedva čekam vidjeti vaše avatare za koji mjesec
kiss svima!
Joj hvala cure na ohrabrenju. Ma znam i sama da su grčevo normalni, ali eto nekako taj strah od vještice ne popušta. Ma, bit će što mora, ali ja znam da ovi moji bolovi u dnu leđa i trbuhu znače samo jedno: namještanje mrvice/mrvica...priprema za lijepe sličice sa UZV koje će odmah u avatar
Loly, Any, i ostali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
hej drage moje...prošla moja punkcija. Dobili 6 js...nisam baš ko ove naše mlade koke nesilice ali ja sam zadovoljna. Sad se nadam da će cure i dečki dobro profeštat u labu.
Joj...kad bi imala bar 1-2 smrzlića...pa nitko sretniji od mene.
Ljubim vas sve...