Bab super da bar svih 6 postanu blastice i da bude smrzlica
Bab super da bar svih 6 postanu blastice i da bude smrzlica
Cestitam bab.... Bit ce smrzlica, uopce se ne brinem..... Drzim fige za ludu tulumišku!
Nije me jos zvaojooooj.... Sad sam poslala poruku da mi makar javi da nema nicega za tranfer... Joj bas sam tuzna
![]()
ZVAO SADA!!!!! Sutra transfer!!!! Juuuuuuuupiiiiiijoj kako mi je lakse sada.... Joooooooj
Joj moe ja sam ti uvijek sigurna da cu bas ja biti ta koja izadje iz svih okvira normale, nakon ove godine koja je bila puna losega i obestenjenih najgorih scenarija, nekako mi je postala druga priroda ocekivati najogre... Ali poslje ovoga se vracam na svoja optimisticna sanjarenja![]()
Ide blastica :D bas sam super sretna sada, jos da se odluci ostatisanjam taj dan...
Sad smo se prvi put culi, zvucao mi je u guzvi, nemam pojma ako ima sta za zamrznuti nisam se i sjetila pitati od silnog uzbudjenja kad mi je rekao da sam se prevarila u predpostavci... Uglavnom, sutrra cu sve saznati, sad cu uzivati u ovom saznanju... Kako me veseli to... Nevjerojatno![]()
Hajde, neka, nek je sa srećom!
Svaka ti čast da si izdržala do danas čekajući.
Mene su obavijestili prvi dan nakon punkcije - "Imamo 6 oplođenih - ostavit ćemo do 5. dana (blastociste), vjerojatno neki neće preživjeti."
Tako je i bilo. Jedna blastocista vraćena, 2 zamrznute. 3 embrija nisu preživjela 3.-5. dan.
Pa to je baš igra živaca da moraš čekati 4 dana da čuješ hoće li uopće biti transfer.![]()
Any, sretno
Ali, zbilja ne znam kako si izdržala 5 dana na ne znaš ništa o embrijima i o tome koliko ih je, ima li za zamrzavanje...
Ja sama bila 3. dan na transferu, s time da nam je biolog u Vinogradskoj svima koji su taj dan bili na punkciji dao broj moba i rekao-zovite da vam kažem kako je sa vašim embrijima... i tako sam imala sve informacije ...
Ta dva dana bila su mi duga kao vječnost, a imala sam sve potrebne informacije... uh... dugo je 5 dana bez informacija, predugo...
Posljednje uređivanje od Inesz : 08.11.2012. at 13:42
any super, predivne vijesti!!!!!
mislim da bi te zvali da je trebalo doci ranije na transfer, odnosno da su embriji sporije napredovali i da su procijenili da ce im kod mame biri ljepse.
bab 6 oocita je divan rezultat! ~~~~~~ za bar 4 predivne blastociste![]()
Shvacam ja vas, ali to je dogovor i bio s njim... Znaci kad smo pricali o SETu on je meni rekao da kako oni znaju da odemo na blastice bez obzira na broj, da ce ih pogledati nakon 16h, i onda vise do danas ujutro nece, jer im zele dati optimalne uvjete za razvoj, inace se embriji svako malo otvore i to svjetlo smeta... Tako da nije ni on znao do danas ujutro najvj...odn znao je koliko ih se oplodilo, ali to ne javlja, ali nije znao da li ce blastice biti ili ne...
Moja je dilema bila jedino danas, jer sam mislila da ce zvati ranije, eli ok...
Posljednje uređivanje od Any : 08.11.2012. at 13:47
Any, sretno!
i svim ostalima!
naša Pinky je znala reći-"triba upast u dobar misec"; upadajte SVI!
Upravo to sam ti i ja rekla da nesto nije u redu, vec bi te zvali, a i rekla sam ti da ako te nesto
Muci samo mu posalji poruku i on ti zove u roku od odmah! Mogla si mu i prije 2 dana poslat poruku i on bi ti sve javio kakva je situacija..,, sto se toga tice on je super
Ma prije dva dana sam znala da ne bi imao nikakve informacije za mene, nisam ni htjela nista pitati jer iskreno radje da niti neznam koliko ih se oplodilo onda bi mozda samo se jos vise nervirala, a i znala sam da bi me zvao da ih se oplodilo malo ili nista... Nego eto danas sam mislila da ce me zvati ranije, i zabrinula sam se... Panicarski mozakali sve ok...
Posljednje uređivanje od Any : 08.11.2012. at 13:53
Biti ce to super sve.... Jel sutra poslje transfera putujete nazad ili ostajete u zg prespavati
Putujemo nazad laganini i onda se ja implantiravam na kauc a bubica u menenadajmo se
Bab, držimda tulum u labu bude uspješan barem kao naš... Nama su uspjela 4 od 5 pa da vama barem njih 5 bude ok!!! Za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
parti,dernek ,igranka... cure - navijam!!!
Any, sretno sutra na transferu i neka za cca 2 tjedna beta bude do neba!!!![]()
Bab, bravo za 6 jajčeka, to je super rezultat, evo ti hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve oplode!!!
Any, sretno na zransferu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Prijavljujem uspješnu punkciju. 14 komada. Transfer očekujemo u utorak.
Any, Bab, i sve koje su u žeži ~~~~~~~~~~~~~~~~ i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Runa odlicno!! Kod tebe mi sve nekako brzo ide! Odlicna brojkica!![]()
Runa,Any sretno!
Bab i kod nas starih koka budu dobra jajca, ne brini
Mare i ti upadaj u "dobar misec"![]()
iva77, čestitam od srca i želim ti urednu trunoću do kraja![]()
![]()
iva77 cestitke od srca!!
Stvarno sretan mjesec za sada, nadajmo se da ce tako i nastaviti![]()
Naravno da ce se nastaviti... Ja zaprijetila! Bit ce problema ko zaj....! Nema kvarenja statistike u
Ovom super mjesecu
Hvala, cure![]()
Da, Any, preskočila sam dio protokola. :D
Navijam za tvoj krasan transfer![]()
Evo cure mi danas vidjeli jedno malo srčekokoje kuca za nas,želim vam da što prije doživite ovakvu sreću!!!!veliki smo 9 mm i još nevjerujem da nam se to dešava...
Bab~~~~~~~~~ za tulum godine u labu
Runa,Any~~~~~~~~~ sretno
I ocekujem prekrasne vijesti za cca 2 tjedna..
Vulkan,cestitam na malom srcekuuzivajte
Čestitke Mare, čestitke svim trudnicama!
Cure rasturite ovaj studeni!
Uopće nisam u toku svima čestitam ali tebi Mare41 posebnooooo![]()
(možda mi dođe iz dupeta do glave dok čitam da se o meni radi)
Aaaaajmeeeeeee!!!!!
Pa Mare cestitam!!!!! Bas sam pomislila kad sam stavljala sinoc listu da si trudna..nemam pojma zasto,ali eto palo mi na pamet![]()
Hehehe,to sam ja zacoprala preuzimajuci listu
Ma cestitam..
Idem i ja sad na jednu ljutu,nazdraviti za sve nas
Pusa
Mare,čestitam !!!!!![]()
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje