Ni ja nisam mirovala nakon transfera. Prvo sam vlakom putovala kuci samo sam drugi dan malo vise pazila jer me bolilo i dalje normalno jer ipak imam dijete doma za koje se treba brinuti
Ni ja nisam mirovala nakon transfera. Prvo sam vlakom putovala kuci samo sam drugi dan malo vise pazila jer me bolilo i dalje normalno jer ipak imam dijete doma za koje se treba brinuti
Mury,nisam te htjela preplasiti..sorry..
Ti si trudna,crta se itekako vidi,ne brini..
I meni je krvarenje stalo,hvala Bogu,evo lezm i ne mrdam do ponedjeljka..Mury u pon.smo u iscekivanju..bit ce ok
Bab,u Petrovoj su parovi koji su imali blastice za smrznuti morali potpisati da to rade na vlastitu odgovornost i da su upoznati sa tim..TM to moze potpisati kada dode po tebe..
Sve je lijepo krenulo kod tebe i bas sam sretna zbog toga~~~~~~~ ..
A da te utjesim,ja sam ti se nakon transfera odmah prehladila i evo mrve au tu..
Mimi,saljem ti brdo vibrica da ta jedna bude hrabrica i da se izbori~~~~~~~
Amy,bit ce to sve ok- samo laganini..
Bubekica,nadam se da ti je sad lakse i da te ne bole jajnici..
Hvala vam svima na savjetima:
I evo jos malo~~~~~~~~~~~ za sve
Ja cu samo potpisati Frku sto se tice mirovanja. U ovom postupku dan transfera nisam mirovala skoro pa nista. Nesto sitno popodne legla poslije rucka, sto mi je i inace obicaj. Sutra ujutro krenuli na put autom 600 kilometara. Odmorila tek navecer kad sam isla spavati. Treci dan bila na poslu i radila vise od 8 sati... I bingo
Ma cure ne mislim ni ja bas previse mirovati, odmah poslje ETa sam se vozila u autu nekih 400km, dosla doma popela sen a treci kat (nema lifta) napravila si za jesti i malo odmorila prije spavanja... Danas odmaram jer sam jako umorna, booster mi je srusio energiju skroz, isto kao i onaj prvi poslje punkcije, i ne sumnjam da ce mi tako biti i u srijedu poslje treceg...
Ali ono lezim, i setam po stanu, grci mi se maternica pa mi bas i nije neka sreca, racunam da cu sutra vec biti bolje...
Milasova8,hvala Bogu da je krvarenje stalo, odmah se i ja ljepše osjećam.
Samo miruj i mazi bušu, a u ponedjeljak idemo po četverocifrene bete![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 10.11.2012. at 15:00
Samo da utješim prehlađene, ja sam nakon transfera imala najjaču prehladu u životu. Kašljala sam kao nikad... Mislila sam da neće biti ništa od svega... ali eto Smjehuljica je tu.
Rekla mi je jedna naša suborka da je rekla da je dobro da imunitet malo padne, da lakše dođe da implantacije.
Mojca,izgleda da je tako..ne mora znaciti,ali i moja prica to potvrduje..jos uvijek kasljucam pomalo...
Meni su isto rekli da pad imuniteta pomaze implataciji..
Mury,uopce ne smnjam u veeelike bete..navijam za to![]()
Od srca čestitam svim trudnicama,ali posebno čestitam našoj dragoj Mare 41!!!!
Ne mogu opisati koliko sam sretna zbog tebe!!
Šaljem ti veliki
I jedan poseban pozdrav dragoj Bab!!!
Mislim jako često na tebe i ja se polagano spremam ponovno u igru..
Cestitke svim friskim trudnicama, a posebno maratonkama
Svim curama koje su trenutno u postupku zelim velike bete i kuckajuca srceka![]()
mia, sretno! kad krećete?
milasova, bravo da je stalo
Mury, ide to lijepo, čekamo ponedjeljak
bab~~~~~~~~
bubek i svim čekalicama bete~~~~~~~~~~
(ja sam pisala da nisam htjela ležat sat vremena nakon transfera kako traže, nego hopsnula nakon 10 minuta i dalje nastavila normalno živjeti, al ja uvijek kažem-ako neko osjeća da mu se više odmara jer ga nešto bolucka-iz razloga koje frka lijepo opisuje ili samo zato što mu paše-neka! al po meni-zaista se ne teba zalijepit za krevet bez micanja)
vidim da se i mia sprema u nove pobjede - sretno u pohodu na no.2 i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
(al me pljusne svaki put kad vidim da se u postupke spremaju parovi čija su dječica i ohoho mlađa od moje N. - neka i po više od godine dana. a ja još ne mogu ni ne smijem niti pomisliti na to)
mare41, je li pala nova beta?
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Frka kužim te.... ali evo za utjehu prvi puta pokušali kada jeimalo tri godine, i evo sad kad ima pet
Posljednje uređivanje od 2hope : 10.11.2012. at 16:55
E kada smo kod prehlada, ja sam u ovom postupku prvi puta bila na decortinu, imunitet mi je totalno pao, i od ET počela prvo grlobolja, a onda tjedna dana kašalj nesnosan, "poderala" sam grlo i pluća, ful jaki suhi kašalj trajao tjedan dana, a sad još navečer i ujutro kašljem...i mrvice/mrvica se uhvatile barem kako test kaže. Inače, nisam bila virozna barem 5 godina.
Zato, prehlađene čekalice, to neka vam bude pozitivan znak.
Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ekstra beturinu![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 10.11.2012. at 17:32
Mare čestitam, baš me je obradovala tvoja beta.hrabrim koracima naprid. čestitam još jednom i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu.![]()
jutro svima...
Evo da i ja nakon dugo vremena skuham jutarnju kavicu, čaj,kakao...ma svega imama...samo se ponudite. A kak je u zadnje vrijeme krenulo, moram servirat i jednu ljutu
ajmo cure i danas nastaviti niz lijepih vijesti...
Evo prvo nam naša Vila vadi drugu betu...tu već znam da ćemo ooet skakati od veselja.
A ajmo i dalje...
Any, nisi nam niš javila jel bilo malih smrzlića? Jel ti se javio L?
Nadam se da je...
Mury, tebi posebne ~~~~~~~~~~ za sutrašnju ogromnu betu...jedva čekam. Ko da je moja
Milasova, jel sve ok? Jel miruješ?
Mia draga...puuunooo te pozdravljam...fakat se nismo dugo čule.
Baš mi je drago da se spremate po sekicu...a može i braco, zakaj ne
aj poslat ću ti pp, samo da upogonim laptop jer mi je prek moba nezgodno pisat.
Pusa svima
Dobro jutro! Bab tnx na kavici, tako dobro prija! Bila si jako vrijedna jutros pa je šteta pokvariti napisano, tako da sve potpisujem!
Jutromsvima! Fina kavica bab mmmm
Dr L me malo zeza i nervira moram priznati... Jucer nije zvao do 14h, onda sam mu poslala sms jerznam da kad poslajem sms on se javi odmah, i poslao mi je da ga zovem danas... Ok... Zovem ja njega danas (prije 5min) i kaze on meni da je prerano i da ga zovem za sat dva... WTF? I sad se brinem? Po onome sto je pricao na dan transfera izgledalo je kao da ih ima dosta, a sad mi se cini da nema niti jedoga.... Alitomi moze reci u par sekundi na telefonu...
Evo i sad cekam 10:30 da ga nazovem... Uzbudjenjima nikada kraja :sarkazam:
Odlucilla sam se ne ljutiti dok ne budem znala sve cinjenice, ali bome...
Posljednje uređivanje od Any : 11.11.2012. at 08:50
jutro curke!!! Bab, hvala na
navijamo za mare!!!!!
Curke evo i mene nisam se dva dana javljala, posto sam prokrvarila! Zvala dr. L. On me stavio do danas na on hold.... I danas ujutro u 8.00 bila kod njega. Sve je uredu, imamo srceko i odlicno rastemo!
Dr ne vidi nista i misli da je kapilara pukla! Prezivila sam jedva ova dva dana pakla! Any kod dr-a ti je sto zena, a i ja sam ga dugo gnjavila! Sto se tice smrzlica, on ti je dosta flegmarican kad ih ima puno, a i kako on kaze... Vi ste ionako trudni! Ne brini biti ce smrzlica i na prodaju![]()
J&D jasam najvj zvala kad si ti bila tamo... Uh oprosti draga... Zato ga i ne volim zvati... Drago mi je da je sve ok i da imate srceko jupiiiii![]()
Aza guzvu sam i mislila da je... Na dan transfera je bilo toliko ljudi da sam ja bila pod stresom za njega, ko zna kako je njemu bilo he he... A nista cekam da prodje vrijeme pa cu ga nazvati... Mm mi je bio u banani jucer, jer on je prakticki sihuran da ovaj ciklus nece uspijeti, nego sljedeci sa FETom... Eto vidite u kojoj pozitivi zivim ja![]()
Pa je i mene izbedirao... Eh...
Nema sekiracije draga, mozda ste si smanjili malo sansu s obzirom da je set, ali i meni je rekao da je vratio losiji i bolji, i da se sigurno primio bolji, tako da to ispada kao da je set, koliko vidim ti si zdrava, i do muza ti je, cim su se oni oplodili znaci da je miz svoje rijesio a sad je na tvom tjelu da prihvati plod, sto nema razloga da ne jer si zdrava, upravo kao i ja! Imas li kakve simptome? Kad si zadnji booster primila?
A meni je rekao da je jedna odlicna blastica kao 3embrija 3 dan... I da su mi to sanse... A koliko sam shvatila on vraca dva treci dan po principu "jedan drugom pomazu"... Ma neznam... A simptomi, ma kaki?! Niti ne trazim koliko sam nafilana hsg-om i utogestanima nema sanse da ja skuzim ikakve prirodne simptome sa svim tim ljekovima... Tako da sam i odustala... Prvi booster je bio na dan punkcije, drugi u petak na dan transfera, a treci trebam dobiti u srijedu ovu... Tako da ni test ne mogu do sljedeceg utorka minimalno...
Beta zakazana za 23.11. Ali necu stici napraviti do 24.11. ...
aj nek neko nađe tablicu duplića, ja sam smotana-2155,5 - 15. dnt
![]()
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
Je to ta lista?
Posljednje uređivanje od Any : 11.11.2012. at 10:28
mare![]()
![]()
/tres-tres/
Mare ovo je i iznad prosjeka za trojke!!! Jel danas 17dpo?
I bravo za stav, da mi je pola tvog optimizma![]()
je, 17 dpo, sad si me prepala, al kako bude bude, ja jednostavno od crte na testu znam da je sve dobro, mi sad razmisljamo ko ce to sve nahranit
gabi, doci ce optimizam
Mare41, beta je vauuuu![]()
!!!
Sada draga uživaj, i mirno čekaj UZV.
Joj, da je meni edenu poštenu betu sutra, tako me strah, jer uvijek su mi bete bile povuci, potegni, nikakve, jadne. Eh da mi je sada beturinu do neba, pa makar i trojke bile!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 11.11.2012. at 10:44
Ma nek se sve trese....... Mare Beta je woooooow.cestitke još jednom
mare, krasna beta![]()
![]()
,u to ime jedna dupla ljuta,uf što fali :smajlickojitrusirakiju:
Ma draga nisam te htjela prepasti, skicni na betabase, ne mogu linkati s moba. A opet, bilo je cura sa velikim betama pa je bila jedna beba
Ma glavno da je pozitivna beta tu pa koliko ih bilo
Ljubim te!
Mare nema pravila ali čini mi se da ćemo se uskoro družiti na temi blizanci, trojke....
Mury za veeliku betu ~~~~~~~
Mare41, predivna beta!Cestitam!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za debelu brojcicu sutra!
Mare, ogromna beta! A kakva bi i mogla biti nakon toliko čekanja. Ali, biti će to sve ok, nema da brigaš! Ljubim te. Sve vas, ma koliko vas ima.![]()
mare41 jupiiiiii![]()
, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba![]()
mare41to te ja pitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!
Any i? Šta kaže doc?
Mare krasna beta,cestitam![]()
Mare kakva beta![]()
![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!!!!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu sutra![]()
čestitam novim trudnicama i da sve bude ok!!
može li mi netko poslati link gdje mogu kupiti lh trakice,da ih ima više malo....? hvala puno![]()