sanda1977, na njuškalu u pretraživač ukucaš lh trakice i on ti izbaci sve koji se oglašavaju
sanda1977, na njuškalu u pretraživač ukucaš lh trakice i on ti izbaci sve koji se oglašavaju
a ja potpisujem i Mojcu i Shanti
mare![]()
J&D- cestitam na srceku!!
Drago mi je sto je agonija prosla i sto je sve u redu![]()
Nema vise krvarenja,hvala Bogu..od petka popodne mirujem,tu i tamo malo prosecem po stanu jer me guza i leda bole od izlezavanja..
Nadam se najboljem sutra i velikoj beti![]()
Ma biti ce to ok!
Ja to najbolje znam nazalost! Jel bas bila krv ili sukrvica kod tebe.... Nisam skuzila
Kad sam stavljala utrice prst mi je bio cijeli krvav,crvena krv..unutra je sve bilo krvavo,nije curilo..,tj.nisam primjetila,krv na gacicama
Nakon nekih sat- dva vise je nije bilo,malo smedkasto..sutradan ni toga nije bilo..samo utrici..
Cure nije mi se doktor jos nista javio za smrzlice, poslala sam mu sms da mi javi kad stigne...
Ovako da vas pitam dok mi se on ne javi, imam natecen trbuh nije jako ali za mene dosta posto je poprilicno ravan inace, bole me jajnici kao da su puni zraka i kao da ti mjehurici zraka pucaju (krckaju) malo mi je teze hodati, stajati dosta tesko... Tako mi je od punkcije (bilo se malo smirilo i nda opet), s time da se danas dosta pojacalo ili mozda samo vise primjetim jer me vise ne grci od transfera... Hiperstimulacija?! Sta da radim? Lezim ili krecem se?
Lezi i pij puno tekućine (vode), pripazi na disanje, ako počne biti otežano kreni put hitne. Ali nadam se da neće biti baš tako!
mare41, beturina i po
Any, to je zapravo dobar znak - HS se pojačava ako dođe do trudnoće!
samo kako ti je Sneki rekla - lezi i puno pij, a ako primijetiš probleme s mokrenjem i/ili disanjem, pravac hitne!
Booster je brevactid odnosno štoperica,u manjoj dozi poslje transfera neki lječnici daju boostere jer dmatraju da pomazu implantaciji, to su beta hcg injekcije, simuliraju organizmu da je vec trudan! Ali na zalost vidljivi su i na testu i u krvi! Tako dok ne ispare iz organizma, pokazuju eventualno laznu trudnocu
Da citam da se HS pojacava u slucaju trudnoce, ali meni je sada 2 dana poslje blastice transfera, i zadnji brevacid je bio takodjer prije dva dana, tako da ako je HS onda je mislim od tog boostera prije dva dana... U srijedu bi trebala jos jedan brevacid ali to cu pitati doktora...
Inace tek mi se danas napuhnuo trbuh... Neznam...
HS ti ne izazivaju inekcije tipa štoperice ali mogu pojačati efekt kao i trudnoća, zato ako je to u pitanju onda ne bi trebala opet primati taj booster, svakako kontaktiraj dr. a do tad kao što je Sneki rekla odmaraj, pij puno i prati dali ti se zadržava tekućina u tijelu
Napuhnut se moze trbuh i od cista na jajnicima, one nisu nista strasno, potpuno su normale, ali i znak su trudnoce! Meni se isto trbuh jako napuhnuo. I dalje imam trbuh ko da sam ohoho trudna, ali u mpo- je to normalno, puno pij i prati odlazke na wc! Oni moraju biti cesci nego inace, mene i sada po noci budi to sto moram mokriti... Sta si ti ono primala od ljekova?
Da to sam i mislila krivo sam se izrazila, nisam mislila da je booster uzrok... Za sada je ok, samo taj trbuh i janici...pratiti cu uvoz i izvoz tekucine... Hvala svima
svakako pitaj dr-a jer se kod HS boosteri izbjegavaju (neki daju decapeptyl umjesto hcg-a). inače, blastica se može implantirati već na dan transfera tako da i ne bi bilo čudno da se HS već sad pojačava zbog trudnoće (boosteri ipak "hlape", a beta u slučaju trudnoće raste).
u svakom slučaju - nek je to zbog trudnoće! sretno!
Ako nisi tokom stimulacije primala decapeptyle ne vjerujem da dr. Sumnja u hiper kod tebe, tako da mu obavezno javi sta sumnjas, ali ne vjerujem da je on to predvidio i da ce ti ukinuti boostere! Svakako mu spomeni, i prati simptome
Mare, mare lipa moja Mare, koja beturina, prekrasno.Čestitam ti od srca.
A za nahranit u nas u BiH kažu ko god je Bog stvorio tome je i nafaku dao.
TO je najmanje briga, bitno jr da si ti nama T R U D N A!!!!!!!
Mare čestitam!
Ja sutra idem na transfer jednog embrija
![]()
mimi81 puno ~~~~~~ za transfer sutra!
Mury ~~~~~~~ za veliku betu!
J&D drago mi je da je sve ok!
mimi81 šaljem ti milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan ET, i ogromnu beturinu za 14 dana !!!
Joj, Any...mene od stimulacije još bole jajnici luđački, čitav donji trbuh i križa i ne mogu se normalno kretati. I nakon punkcije bol ne pušta, mrvicu je tupija, ali konstantna. Kad moram mokriti, to naprezanje mi je užasno bolno. Mislila sam već da imam neku urinarnu infekciju, ali nemam nikakve simptome koje mogu povezati s tim. Jedino imam pritisak na mjehur koji mi se pojavio isto već od početka stimulacije. Pijem puno, i mokrim puno, ali ta bol me izluđuje... Transfer u utorak. Već mi je te boli preko glave.
Runa tako je meni bilo, smirilo se dan nakon transfera, ali mislim da to ima vise s tim sto je proslo 6 dana od brevactida koji sam primila na dan punkcije. drz se.
Hvala, bubekica.![]()
Stvarno se pitaš je li to tako noramlno. Bila sam s jednom curkom na punkciji, nju apsolutno ništa nije boljelo. Lucky she. Ali sve smo drugačije valjda.
Hvala, bubekica.![]()
Stvarno se pitaš je li to tako noramlno. Bila sam s jednom curkom na punkciji, nju apsolutno ništa nije boljelo. Lucky she. Ali sve smo drugačije valjda.
Mare beta je vauuuu I neka ti nama na uzv ugledas 2 malena Srca.
Mury s nestrpljenjem cekam I tvoju betu sutra I neka nam I ti isto postanes sretna mama duplica.
Navijam bas za dvojkice cure.
Evo mene sa pravim hiperom zavrsila u bolnici. Trbuh mi je bio napet i nadut do ispod grudi. Dr mi nije htio zbog toga dati booster. 3 dnt više nisam mogla disati pa su me primili u bolnicu. Daju mi infuzije jer mi se cijela krvna slika poremetila i sva sam otecena.Danas je 7dnt i nemam nikakvih simptoma osim povremenih bolova u desnom jajniku jer je još dosta otecen. 19.11 vadim betu pa ćemo vidjeti da li se uopce sva ova muka isplatila.![]()
srecha, puno ti sreće želim i suuuuper betu
mimi, crvenkapica, sretno na transferu![]()
srecha jesi još u bolnici ili si se vratila doma? Da se sve muke isplate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mimi i crvenkapice, dragičke moje! Da vaše mrve budu sa vama od sutra pa i za čitav život! mislim da vam je vrijeme da se maknete više s ovog odbrojavanja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju 4-znamenkastu beturinu!
Posljednje uređivanje od Snekica : 11.11.2012. at 20:07
![]()
![]()
nije me bilo skoro tjedan dana pa čestitam novim trudnicama, Mare prekrasno duplanje... baš me ganu ovakvi sretni raspleti događaja i sretni završeci priča parova s ovog foruma! Curke koje čekate bete, tranfere, punkcije puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
Nama se nažalost opet ne piše dobro (ovaj put i na heparinu od dana transfera) - na punih 6 tj. dijagnoza bradikardija srčeka plodapročitala sve dostupno na internetu na tu temu, već sa pomirila (ako se to uopće može) s 3. kiretažom, jako sam tužna, javim se nakon slijedećeg pregleda...
Mury ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra za beturinu.nek se sve trese
runa tako je i meni i ne popusta mi od transfera uopce... Jucer me vise zamaralo grcenje pa si stalno ponavljam da nije nista strasno... A i nije zapravo... Nije neka neizdrziva bol, ali ono vecinu vremena smeta, sa momentima u kojima me bas presjece... Ul sto vise lezim to se bolje osjecam... Apijem ionako uvijek puno, i idem mrvicu manje na wc u zadnje vrijeme, ali ne zabrinjavam se za sada... Ipak cu spomenuti dr sutra...zasvaki slucaj...
srecha bas sam se pitala kako si ti! Ajme draga jako mi je zao...drzi se i pozitvno naprijed... Misliti cu na tebe i nadam se da ce ti se sve ovoisplatiti draga...
Donkey jako mi je zaoneznam uopcesta bi rekla, nadam se da ce se sve dobro zavrsitina kraju
Donkey, o Bože, jako mi je žaostrašno..ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš..drži se...
Ajme dr L je bas car, on mene sada zvao da mi kaze da se ne brinem za jajnike, da je to od Brevacida i da normalno dalje sve po starom... Ajme u soku smo ostali kad smo vidjeli da on zove (sms sam mu poslala u 11 ujutro)... Naravno nije imao pojma sta je sa smrzlicima... To cu sutra saznati...
mare preeeeedivna beta!!!!!
Mury ~~~~~~~~ za tvoju predivnu betu sutra
Bab, pirice ~~~~~~~
ma svim puuuuno ~~~~~~
a ova krvarenja stvarno idu na zivce, nakon svega jos i to
meni su zagorcala obje trudnoce, tako da znam kako vam je cure
~~~~~~ da se vise ne ponove