mury samo polako draga... Znam da je tesko kad se jednom opeces pa puses i na hladno... Ali probajmo uzeti u obzir da se neznas nista o losim stvarim, i onda bi se zabrinula sigurno... I onda bi ti cure ovdje rekle da je normalno malo krvariti na pocetku, zar ne? Mogu si samo zamislitikako ti je tesko, ali pokusaj ici dan za danom...danas je beta, i bit ce velika! I nda za par dana opet beta i bit ce dvostruka ili vise... I onda ultrazvuk... Nemoj predaleko odlaziti urazmisljanjima i bit ce ti puno lakse... Probaj se zaustaviti, razmisljaj par dana unaprijed... Znam da je tesko, ali pomaze sigurno bar malo

srecha draga ti si danas 8dnt? Ja mislim da bi to moao biti dobar znak implantacije... Nemam iskustva s tim, ali eto tek toliko da ti kazem, da mislim da ce to cak dobar znak a ne los... Nadam se da si danas malo bolje sto se HSa tice

Ja sam vam nocas napokon dobro spavala i jedva sam se probudila ujutro, boli me puno manje, neznatno je...tako da ce ipak biti od Brevacida...kojeg moram opet dobiti u srijedu tako da ce opet biti veselo i opet cu hodati ko patka jedno dva dana... Inace mi je bolovanje samo do srijede, ali sada si mislim produziti jos ta dva dana, jerako budu boljeli jajnici poslje zadnjeg boostera ko jucer i prekjucer, nema sanse da ja uspijem sjediti duze od 10min...