Kakve krasne beturine!!!
Mury, mare41, milasova8, čestitam svima! Prekrasno!![]()
Kakve krasne beturine!!!
Mury, mare41, milasova8, čestitam svima! Prekrasno!![]()
ovdje samo prediven vijesti...
Mury & Mare & Milasova čestitam od srca![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 12.11.2012. at 13:29
prekrasne bete cure
čestitam Vam...
očito nam nickovi sa "m" imaju sreće
jel mogu i ja svoj nick promjeniti u MBab---možda i ja onda uspijem uskočiti u ovaj dobitni vlakić?!
Predivne bete mury i milasova sad uzivajte
Bab, nije svaki tjedan isto slovo, nek drugi tjedan i onaj iza budu na redu sva slova!
Onda nek bude b
Milasova super![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 12.11.2012. at 13:49
vau koje bete mury,milasova i mare41 čestitam od srca![]()
ovdje samo prediven vijesti...
Mury & Mare & Milasova čestitam od srca
Curke koje imate bilokakva krvarenja poslje pozitivne bete, prosla sam to prije dva dana, propisan mi je sumeci magnezi dnevno, normabel od 2mg i piti utrice, onima kojima je prije bete sukrvica ili krv, to je ili od implantacije ili od punkcije zaostala krv! Eto tako da se malo umirite, strogo mirujte, i nema puno zivciranja jer si mozete samo gore napraviti!
Milasova8, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to te ja pitam![]()
!
Ja malo "ubila" oko, normabel je svoje napravio
Hvala još jednom svima na čestitkama!!!
Bab, bubekica, ja mislim da će u vašem tjednu biti na redu nick sa B....i kako kome bete budu dolazile, tako će se nickovi mijenjati
Ljubim vas!
Posljednje uređivanje od Mury : 12.11.2012. at 15:06
Muma, Milasova pa čestitam drage moje! Neznam kojoj bi prije čestitala, ovoj mladoj ili ovoj maratonki!
Muma beta je fantastična, biti će tu posla i za cijelu obitelj, vidim ja! Šaljem pusu i uživajte u ovom predivnom danu (nema veze kiša šta pada!)
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji ET! S tobom sam u mislima! <3
Donkeydrži nam se draga, znam da ti treba sva snaga koju oboje možete skupit i rado bih ti udjelila i malo svoje
Murybeta je ko iz snova, baš kakvu sam nekako očekivala kod tebe. Nemam pojma zašto al imala sam osjećaj da bi ovaj put i ti mogla bit jedna od rekorderki po cifri. Sad odmaraj i pazi se do prvog uzv i bit će sve super.
Milasova jako mi je drago što je krvarenje stalo i beta na 14 dnt je stvarno jako lijepa. Al isto ti "take it easy" do pregleda, za svaki slučaj, dok dr ne potvrdi da nema nikakvog hematoma na vidiku.
Mury, milasova, vauuuuuuuu!!! beturine i po!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Donkey, draga, uh, jako mi je žao. Držite se, i neka vam Bog dadne snage za dalje !!!!
![]()
Mury, milasova, super su vam bete, čestitam i sretno dalje!
Mare, Mury koje beturine, milasova isto
, ostalima za sve što vam treba ~~~~~~~~~~
[QUOTE=frka;2271981]uf, Donkey, sad vidimdrži se... šaljem hug...[/QUOTE
X (tako je teško naći riječi)
Mury draga čestitam na beti![]()
![]()
Milasova
svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury mury to se trazi jeeeeeee
sa takvom ogromnom betom 17dpt ne moze vise nista biti lose , ovo je napokon tvoje vrijeme , uzivaj sa blizancima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam ponosnim vlasnicama gigantskih beta!
Donkey dragadrž se...
Joj cure,baš sretan dan! Čestitke na velikim betama!
Hvala svima na cestitkama
Cekalicama punkcijr,transfera,bete zelim puno srece i saljem pozitivne vinre za uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nastavite ovaj niz krasnih beta![]()
Iskrene čestitke svim novim trudnicamai puno pusa svim tužnicama
![]()
Mury, milasova čestitke na betama koje su za poželjeti!
Sretno svima kome god treba za transfere, bete...Bab, Crvenkapice, Corina ~~~~~~~!
Mi smo danas bili na transferu našeg jednog embrija, sad čekamo i nadamo se
Mury i milasova čestitam vam...bete su vam suupeeerrrr....
Donkey draga drži se..![]()
Donky drzi se draga nadam se boljim vijestima nakon novog pregleda
Donky žao mi je, curke sa velikim betama drago mi je zbog vas i nastavak trudnoce tak lijep kao i ovaj pocetak!
ja sam danas dobila na cuvanje dvi male slatke mrvice stare dva dana , i vec ih jako volim![]()
Crvenkapice, šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se obje prime, i da za 14 dana poludi form zbog tvoje velike bete!!!!
mimi81, i tebi draga bezborj da se ta jedna vrijedna čvrsto uhvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bab, također ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ne mogu vas sve ni pohvatati, i još sam izvan sebe, šaljem uglavnom svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što treba, ali i trudničke prašine, pa se poslužite!!!
Donky
M & M & M čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crvenkapice, držimza veliku betu za 14 dana!
123beba~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceka sutra![]()
Svima svega lijepoga i željenoga...
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iskrene čestitke svim trudnicama....velike fige za sve čekalice, kao što sam i ja sama...danas točno tjedan dana od transfera dvije male mrvice...kako preživjeti ovaj tjedan i dočekati taj 20.11. kada vadim nalaz bete?!?jedan neuspjeli postupak je iza mene...sada se nadam najboljem, iako se pokušavam i pripremiti i na onaj drugi ishod kojeg baš i ne želim!!Nemoćna da izmjenim tok događaja....što je tu je...negdje je zapisano u zvijezdama!
Dobro jutro drage dame! Evo prije nego zbrisem put vv da Vas poslužim kavom, cajem, kakaom, toplom cokoladom... i keksici uz napitakuživajte mi danas!
Richy, držimda vrijeme proleti, a beta bude ogromna!
bokić curke.
Evo ja obavila transfer i sad se družim sa svojom dječicom.
Vratili su mi dvije odlične blastice i jos dvije imamo smrznute.
Dr i biolog zadovoljni, pa sam onda i ja.
Eto, pusa svima