Mury, mrak beta.![]()
Držim fige da ovaj put bude baš kako treba.![]()
Snekica ~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
Mury, mrak beta.![]()
Držim fige da ovaj put bude baš kako treba.![]()
Snekica ~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
Jutro kavica, caj, ness ko sta god zeli
Hvala svima na lijepim željama
Miki76, lijepo te vidjeti, i čuti da se već lagano spremaš za bracu i/ili seku
Svima šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da do Božića sve imate prekrasne bete, srčeka, smotuljke....![]()
moje krvarenje se nije smirilo, nego pojacalo... sto s betom, kakva je sad praksa?
Bubekica, tako mi je žao... Ja bih na tvom mjestu odmah zvala dr. On će ti jedini sada reći nešto konkretno. Držim fige da sve bude ok. Drži se!
hvala, vidjet cu do sutra kakva je situacija pa cu ga nazvat.
cekam da se izlije skroz, ovo je zasad temeljeno na stavljanju utrica. zvala sam ga jucer kad je krenulo brljavljenje, ne mora proc bas svaku fazu![]()
nadam se da će se ipak smiriti
al nemoj prekidati terapiju dok ne izvadiš betu.
ja sam prokrvarila 11dnt blastica, vadila betu koja je taj dan bila 15 i prekinula terapiju jer je kao biokemijska.
obilno krvarenje (prava menstruacija) trajala 4 dana, ja išla vaditi betu 14 dnt samo da budem sigurna da je pala ispod 5, kad ona narasla i brzo natrag na terapiju.
uglavnom, na kraju je sve bilo ok, i jest da s tak nisikim betama i obilnim krvarenjima nema puno uspješnih trudnoća, al zna se dogoditi
zato ja uvijek preporučam da se beta izvadi pa tek onda prekine s utrićima... temeljeno na vlasitom iskustvu....
Posljednje uređivanje od Ginger : 15.11.2012. at 14:36
veliki potpis na Ginger
ne prekidati terpiju dok doktor ne kaže
ginger hvala puno na savjetu! sutra cu nazvati doktora i vidjeti da mozda sutra/prekosutra izvadim betu. utrice da pijem ili? jos uvijek ne curim, ali sve je jako krvavo.. ispricavam se na detaljima...
bubek, takvi detalji su naš život i to nam je normala, slušaj cure i zovi sutra dr-a
bubekica nazovi dr sto prije,nemoj prekidati terapiju i vidjet ces sto on kaze...nadam se da ce sve biti u redu..
Bubi, draga, ako krvaris utrice pij i izvadi betu sutra. Sutra ti je 14 dpo i beta bi se trebala vidjeti.
Drzim fige, mila, i stvarno mi je jako zao sto moras to prolaziti...![]()
Bubekica,drzim fige da sve ipak bude ok..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica, držim fige da bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! I ne prekidaj terapiju dok se ne čuješ s dr., znam slučajeva kada su žene imale krvarenje kao menstruano čak, i beta bude pozitivna!!!
Mury draga moja koja betaskoro sam se srušila sa stolice kad sam je vidila
Sretno do neba sretno![]()
![]()
Bubekice...samo hrabro!!Drži se i zovi doktora,nema druge!!Sretno!!
recimo ja, prava pravcata menstruacija
a moja savrsena curka nedavno napunila 2 godine
i u prvoj trudnoci isto oooobilno krvarenje, al malo nakon pozitivne bete
bubekica, ja sam u obje trudnoce za vrijeme krvarenja pila utrice, al 3x1
tako mi reko dr, al trebala bi pitati svog lijecnika svakako
i ne prekidaj utrice dok ne izvadis betu, bar 11dnt blastica
sutra ujutro prvo idem kod svoje ginicke po uputnicu za betu, onda zovem svog mpo doktora (sve do 8h) da vidim sto kaze, ako ne predlozi betu, ici cu vaditi privatno... ja zasad jos stavljam utrice jer na dnevnom ulosku ne bude nista vise iscjetka nego kad su sami utrici, samo je krive boje.
Bubekica, ja bi na tvom mjestu sto manje hodala u svakom slucaju bi prije toga kontaktirala doktora, odnosno prije kretanja ! Meni je cak nakon krvarenjs rekao da ne dolazim taj dan nego sljedeci, da taj dan strogo lezim, pij magnezi sumeci obavezno!
sve me tata vozi![]()
Bubekica~~~~~~~~~~ za sutra i pozitivan ishod
bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mal oje prerano za kuhanje kavice, pa ću samo svima mahnuti![]()
fina ti kava tetadr!
bubek, cekamo vijesti!
Jutro svima
Mury odlična beta!
Cure sretno svima.
Bas dobra raaanojutarnja kavica
J&D mi odmaramo, nadamo se spontanoj trudnoci![]()
Inace evo nas ponovo kod čika dr u 02. mjesecu![]()
a sad evo i jutarnjeili
pa šta kome milije ...
više sam zaboravila kome danas posebno trebamo zavibrati osim bubekice, pa onda prvo njoj a i svima AltGr+1 u neograničenim količinama...![]()
jutro svima!
TD kak bi zaboravila, kad sam kukala 2 dana ovdjeugl, jos uvijek smedjarim, zvala doka, dodao mi na moja 3x2 utrica, jednokratko 2 kapsule oralno, mirovanje i beta u ponedjeljak. tak da, ne mrdam s kauca od sad nadalje i nadam se da ce mi nesto jetre preostat za ove jutarnje forumske zeste.
test je jutros negtivan, al to sam doku presutila.
ljubim sve i hvala vam!
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo lezi i miruj, nek ti vikend prođe što prije
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica drzim fige draga da sve bude ok, i da ponedjeljak dodje brzo...
srecha danas vadi betu, javi nam draga rezultate!! Drzim fige da bude velika
Saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto im treba...
Malo smo se umirili ovdje... Ja sam prekjucer dobila zadnji booster, osjecala sam janike i prije boostera, a danas najvise do sada... Raspolozenje mi se mjenja od čiste depresije i plakanja, do agresije i nervoze... PMS na n-tu... Uh... Po nekim mojim kalkulacijama booster bi do pon popodne trebao izaci skorz iz organizma, onda radim test![]()
pozz curke...malo informacija...mm napravio i zadnje pretrage koje mu je urolog preporucio (briseve i ejakulat) pa kad stignu nalazi nadam se da nam nece dati jos koje pretrage nego da cemo se naruciti ponovno na konzultacije...
bubi evo jos malo ~~~~~~~~~~~1
srecha i tebi ~~~~~~~~ za betu
any drzimza ponedjeljni +
pusa svima!! i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ostale koje jos nisam "upoznala" ali vas redovito citam...
Bubekica,samo odmaraj,citaj knjigu i uzivaj..i ~~~~~~ za veliku betu u pon.
Srecha~~~~~~~~~~~ za poz.betu
Ja evo cekam svoj prvi UZV da se pobrojimo
A,kavica bi mi tako pasala,jedva se ustala ujutro..
Evo jos malo za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova ~~~~~~~ za duplice!
srecha ~~~~~~~~~~~~ da se muka isplatila!
Bubekica
Milasova
Srecha
Cure sretno, sretno, sretno !!!!
želim vam najljepše bete i najljepše sličice s UZV-a.
Željno čekamo Vaše vijesti !!!
Bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da stanje brljavljene, i u pon. te iznenadi lijepa brojka!!!
Milasova8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti s UZV!!!
I svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Mene već mučnine hvataju, pijem čaj od kamilice i jedem klipić (samo mi to ujutro odgovara)!!!
Mury, tri put hura za mučnine !!!
HURA; HURA; HURA !!!!!!!!
Bab, da i tebe uskoro uhvate ovakve mučnine~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Godinama sam maštala o tim famoznim mučninama o kojima svi pričaju, i napokon ih dobila, ali bit će veselo, tek sutra 5 tj. a želudac mi se diže na puno stvari...ali neka, toliko sam ih željno čekala!!!
Ko da sebe slušam prije godinu dana...kolko god glupo zvuči, ali na svako "dizanje " želuca na mom licu se pojavljivao blago teleći osmjeh
i nitko nije bio sretniji od mene.
samo ti uživaj u njima, a ja se nadam da ću se i ja opet blago teleći smješkati![]()
Hoćeš draga Bab, i to jako brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Jutro
Milasova za uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^~
Svima za sta god trebate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo vide se dvije GV
Kaze dr.da je to sve uredno za ovaj period( danas tocno 5 tt)
Ufff..iduci UZV je za tocno tj.dana ..jel.bi se tada trebalo vidjeti nesto vise? Pretpostavljam da se nece ni tada vidjeti otkucaji..