milasovaMi smo srce vidjeli na 6+1
Posljednje uređivanje od anddu : 16.11.2012. at 10:39
milasova...jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bravo za dvije mrve !!!
jako sam sretna zbog tebe...sad samo mirno do idućeg tjedna...meni se na 6+1 vidjelo srčeko tak da bi se i kod tebe moglo.
ajme, kolko lijepih vijesti na našem forumu u zadnje vrijeme...
bit će tu puuuunoooo ljetnih bebica![]()
milasova divno, cestitam! uzivaj i mazi mrvice! saljem puno pusa![]()
Evo mene već s posla, nešto sam stalno na nogama ovih dana, u glavi brijem kako ništa od ovog postupka i tak....
Mury meni je u trudnoći pomogao protiv mučnina (bar malo) čaj od mente, to našla kao savjet na stranicama poliklinike Harni, a u teškim trenucima; kada si u sjedećem položaju saviti se i staviti glavu među koljena. Naravno ako ne trebaš mirovati. Nadam se da nisam zakomplicirala objašnjenje. Meni je moj gin ukinuo folnu u 11 tjednu i bilo mi je manje muka, e sada placebo ili ne....
Ali mučnine su lijep znak trudnoće, meni čim bi malo prestale ja u panici...samo ti nama lijepo javi koliko vas je
Bubekic drž' se !
Srecha![]()
Tek sad vidjeh ... Milasova čestitam!
bravo, milasova!(mi smo vidjeli srčeko naše curke na 5+4
)
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
milasova cestitam!jeeeeej!!
Milasova čestitam na mrvicama!!
mogla bi vidjet srčeka za tjedan dana,6tt je taman![]()
Milasova čestitam, predivno![]()
Ja sam svoja srčeka vidjela sa 5+4 pa bi ih mogla i ti vidjeti na slijedećem uzv!
Milasova čestitam, lijepo ste se pobrojali![]()
Milasova8![]()
, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Presretna sam kad ujem tako lijepe vijesti!!!
Mare41, kad je tvoj UZV? S nestrpljenjem čekam tvoja dva srčeka?![]()
ajme Milasova čestitamdvije bebuške
Milasova super mislim da ces vidjeti srceka
Milasova, meni su se tocno prvi dan sestog tjedna culi otkucaji, medutim nema panike, kod svakog moze biti razlicito, mislim ako ih ne cujes odmah....ali bi moglo!
Mury bravo za mucnine, mene sada cak i zabrine sto nekad nemam mucnine....pa kao jel sve uredu sa bebom.....tako da i ja prolazim te slatke muke! A ne smijem gledati reklame jer moj muz odmah mora u ducan to kupiti, i kad donese samo mi se zeludac digne i fuj....samo kiseli kupus pali-odvratno! Juce je isao po vocne jogurte SA POSIPIMA! Od jagode i od marelice i od vanilije! ....eno on ih jede i dobio je jedno tri kg jer jede moje "otpadke", a ja mrsavim!
Milasova,bravoi dalje mazi i pazi svoje bebice
Bubekica,puno puno vibrica da objaviš veliku betu![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 16.11.2012. at 14:13
Milasova8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury~~~~~~~~~~~~
Bab~~~~~~~~~~~~~za teletinu
Crvenkapice~~~~~~~~~~~za veliku betu i 100% trudnoću
Corina~~~~~~~~~~~~~~~za transfer i 100% trudnoću
Snekice~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve lijepo odvije u sljedećih 9 mjeseci
Svima~~~~~~~~~~~~za što god vam treba
i ja potpisujem ovaj gore post
sretno!!!
Milasova8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury~~~~~~~~~~~~
Bab~~~~~~~~~~~~~za teletinu
Crvenkapice~~~~~~~~~~~za veliku betu i 100% trudnoću
Corina~~~~~~~~~~~~~~~za transfer i 100% trudnoću
Snekice~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve lijepo odvije u sljedećih 9 mjeseci
Svima~~~~~~~~~~~~za što god vam treba -toliko mi se svidio post da sam ga morala kopirati!!
Milasova, čestitam
Ja sam danas imala punkciju. Dobili smo 6 stanica i sad čekamo ponedjeljak da vidimo da li ćemo ići na transfer 3. ili 5. dan.
Sretno svima!!
Dino drzimo fige da bude luda tulumiska!!! I za koji smrzlic!!!!
dino, odlično.
Nadam se da nije bilo prebolno.
Sad navijamo za ludi tulum i et ipak 5-ti dan.
A i za kojeg eskimića...pa da bude za povećanje obitelji za godinu-dvije![]()
milasova čestitam na dva hrabra srcaprekrasno...ja sam otkucaje vidjela sa 5+6, vidjet ćeš i ti
![]()
ja danas dobila vješticu i sutra ujutro u 8 sam na VV-u
nadam se da ulazim u postupak....te da od nedjelje postajem pikalica!!!!
Milasova predivno!
Dino nadamo se lipim vijestima iz laba
Ja prijavljujem moju punkciju u ponediljak ranom zorom u 7,30![]()
milasova8, čestitam!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za idući uzv, da ugledate dva mala kucava!
bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~ da brljavenje stane skroz i da u miru dočekaš lijepu betu!
dino84,~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum
Loly, ~~~~~~~~~~~~~~ sretno na punkciji!
Što se tiče mučnina, ja ih nisam imala uopće, ali sam svejedno svako malo hodala s onim blago telećim osmjehom na licu, samo kad sam pomislila na svoju malu mrvicu u buši. S mučninama ili bez, svima vam što prije želim takav scenarij!
Hvala vam
Jako sam sretna,ali me je i strah...sigurno mi nece biti lako,samo da bude sve uredno..
Dragi jos ne vjeruje,nekako mu nije jos "sjelo"..boji se dosta..
Nadam se da necu biti u strahu narednih 8 mj..
Dino~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu
Loly~~~~~~~~~~~~~za puno kvalitetnih js
Sanda1977~~~~~~~~~ za uspjesno pikanje
~~~~~~~~~~~~~ i svima kojima treba
Milasova, krasno ste se pobrojali![]()
bravo!!!!! I čestitam još jednom, i naravno~~~~~~~~~~ za kuckava srca idući tjedan
uživaj draga!
Bab, kako si mi ti? Držim fige da ti što prije počnu mučnine :D
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica, nadam se, skupa s tobom, velikoj beti u ponedjeljak!
I svima ostalima ~~~~~~~~ za pikanje, punkcije, tulum u labu, bete.... ma, vibrice da sve postanete uskoro trudnice![]()
I ja ću se prešvercati i potpisati!!!
Svima nudim finu kavicu i čaj!!!!!!!!!! Ima i keksića!!!! Pa se poslužite!
Nakon dosta muke,savladano pikanje i sad se već pikam ko velika,još samo da popodne savladam prvi menopur i čekam prvu folikulometriju u četvrtak. S obzirom na nizak AMH baš me strah i nadam se da ću dobiti bar 5 stanica...ili možda previše želim....
Hvala Arianm, ja ću se poslužiti kavicom i keksima. Sretno s pikanjem...koji ti je protokol? Koliki ti je amh?
AMH 5,6 pmol/l ,a protokol ne znam ni sama dal je to dugi ili kratki kad mi je prvi put. Uglavnom decapeptyl od 1 dc, a po 3 menopura 2.,3.,4., i 5.,6., i 7. po dva i onda folikulometrija.
To ti je kratki protokol. Takav je bio i moj prvi protokol~~~~~~za što više kvalitetnih js!
Jutro odn dan svima
Meni vrijeme takoooo spooooroooo prolazi, ali svaki dan je malo brzi pa ajde... Uh...
Danas je 8dp5dt... Tek za tjedan dana beta, do onda cu napraviti testica par sigurno, tek toliko da imam sta raditibooster bi trebao izaciiz mene ubrzo... Uh...
Svima saljem ~~~~~~~ za sve sto im treba!
O drage moje dame, nema me dan i pol i vise ne mogu pohvatati što se sve događa.. svim cekalicama bete držimda brojka bude četveroznamenkasta!
Vidim da imamo i novih pikalica... Sretno!
Saljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moe, pa nama je dijagnoza gotovo identična,i boljih polovica i naša![]()
I ja isto imam dva postupka iza sebe ko i ti i bilo bi lijepo da kad već sve imamo isto i moj treči bude dobitan!!!!!