Mury i Bab![]()
![]()
Za mirne, opuštene trudnoće!
Milasova, samo polako, biti će sve ok.![]()
Mury i Bab![]()
![]()
Za mirne, opuštene trudnoće!
Milasova, samo polako, biti će sve ok.![]()
Moram se javiti i čestitati dragima Mury i Bab. Zaslužile ste... Oba dvije. Sad uživajte....
Čestitke svim novim trudnicama,ali posebne čestitke tebi draga Bab!!!!!!!
Baš je prekrasna ova godina..prvo Mare41,pa sada ti!!!
Sve vas ljubim!!!![]()
Baaaaaaab juuuuuhuuuuu cestitam draga! Znala sam da je to to, i ovaj put ce sve biti savrseno!
Mury preeedivno, uzivaj draga, nek te maze i paze
Richy, rose cesstitam curke! Nek je skolski do kraja
Milasova samo polako, lezi, miruj, i nek te uzv smiri
Jel imas duge nokte? Mozda si se zagrebala dok si stavljala utrice, zna se dogoditi
Draga, ja sam ti imala isti problem prvi mjesec i po. Svakih 4-5 dana ujutro roskasto-smeđe s utrićima. S bebom je sve bilo uredu. Nije jednostavno bilo razloga za to. Radila sam briseve jer sam se prije mučila s e-coli da nije to. Međutim brisevi čisti. I nekako nakon 7-8 tt jednostavno prestalo.
Možda si samo osjetljivija. Nemoj se jako brinut. Meni je dr. rekla: ako ne krene jako onda da se pravim kao da toga nema.
Bit će sve ok.![]()
Nakon dugo vremena čitam vjesti ovdje i vidim krasnih novosti
Curke sa betama čestitke, onima koje čekaju držim fige, a svima zajedno želim puuuuuno sreće i dugu dobru školsku trudnoću![]()
Rose
Milasova samo polako, sretno sutra na uzv![]()
Drage moje ja cu nesto pitat mozda je imala neka slican problem,uhvatila me jaka prehlada,sada sam 9 tt danas cu ic dr da mi da nesto jer caj med limun ne pomazu...zanima me da li to moze nastetiti bebi s obzirom da jako kasljem i naprezem se vec me bole trbusni misici od kasljanja,temp mi je oko 37,2 mislim da to nije tako strasno....ali malo sam zabrinuta..ufff
Milasova8, samo miruj draga,i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok, mora biti!!!
Bab i Rose, još jednom moram poskočiti za vas i čestitati![]()
, neka dalje bude sve uredno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da uskoro imate ovakve mučnine kao ja, čak i noću, nedaju spavati :mrgeen: !!!
hope31, evo ja ću samo reći da sam nakon ET imala užasan suhi kašalj, kašljala bez prestanka tjedan dana, trbušni mišići se raspadali od kašlja, mislila nema šanse da moje mrve prežive, kad one se uhvatile obje, izgleda im godilo malo više cirkulacije u trbuhu-maternici, zato draga ne brigaj, bit će ok. Ono što je meni pomagalo je ispiranje grla čajem od kadulje, jer mi je grlo bilo "poderano" od kašlja. Proći će, i sve će biti ok sa tvojom mrvicom
I još svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam terba!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 22.11.2012. at 09:31
hvala ti Mury nadam se da ce bit ok...sad se bojim dr ako mi da neke antibiotike ja ih bas ne bi pila
Hvala svima od srca...ajme baš ste me ganule sa tolikim vibricama i lijepim željama.
Pa uz Vas moram sad ova priča dobit sretan kraj, jednostavno MORA !!!
Milasova, samo polako i smireno, kolko ide. sutra ćeš vidjeti svoja srčeka i sve će biti savršeno.
Hope, ja sam se u toku ove stimulacije isto prehladila ko konj, i dobila antibiotike koji uopće nisu pomogli. kašljem i dan danas, mjesec dana skoro nakon antibiotika. tako da ti ja za taj kašalj i ne bi preporučila da ih piješ, ali ipak dr zna najbolje.
I mene je bilo strah za moje mrve jer sam još na stolu nakon et-a počela kašljat. Al kao što kaže naša dupla trudnica Mury očito to i ne smeta našim mrvicama.
Tako da nemoj brinuti...ja sam čula brdo puta da su cure bile bolesne i kašljale baš jako, jako pa je sve bilo ok sa bebicama. Čvrsto se one ulove i ne puštaju samo tako. A tvoja je već veeliikaa...samo polako...bude sve dobro.
cure, ja napuhana ko balon...strah me opet hipera jer sam točno tako izgledala i osjećala se prije godinu dana kad sam završila u bolnici. Ništa me ne boli ali mi je teško sjediti jer ko da me "žulja" trbuh, kolki mi je...nadam se da će se smiriti.
pusa svima
Ja sam pila immunal tablete i lupocet 500 jer to kao trudnice smiju.
Relativno se smirilo, makar još uvijek pomalo kašljem.
Kupi si neke pastile za grlo...meni one omažu jer mi smire grlo pa me ne tjera tolko na kašljanje. I žličicu meda, i nastoj iza toga neko vrijeme ništa ne jesti i piti da ti ostane na sluznici.
Mury kakav diiivan avatar
Cure ja sam sutra na punkciji, imam dosta folikula raznih veličina..vidjet ćemo još koji su za punkciju.
Bilo kakav savjet što da uzmem prije punkcije ili topla preporuka je dobro došla.
Čestitke svim trudnicama i pozdrav svim trudilicama...
i ja napokon krećem u novi stimulirani postupak. U utorak bila na dogovoru a u nedjelju bih trebala postati pikalica.I to s nekim puregonom prvi put čula.
Nadam se da ce to biti pun pogodak.
Mare 85,Bab hvala puno na savjetima i mislim da cu ostat pri kucnoj rafinosti caj limun med jedino aseotolere za grlo da kupim..Mare85 sretno sutra na punkciji~~~~~~~~~~~ da bude sto bezbolnija i puno dobrih js....ma dobit ces od njih medikamentaciju,ja nisam nikad nista uzimala,bit ce sve ok samo smireno![]()
Mury, predivan avatar, čestitam
Bab, rosse i Richy, čestitam i vama i punooooo sreće vam želim.
Ja od jučer čuvam jednu hrabru blasticu, beta 07.12. Nadam se najljepšem poklonu za sv. NikoluI mene je jučer uhvatila neka prehlada, nos mi je koma i stalno kišem, a limun, med i čaj su mi postali najbolji prijatelji.
ima nas dosta sa prehladom izgleda pa cemo na forumu sad morat posluzivat caj limun i med![]()
Samo hrabro, i sretno, neka bude što više kvalitetnih j.s.
I ja prijavljujem temperaturu i šmrcanje, grlobolju i ostale bolesničke simptome odmah nakon saznavanja beteI meni se sad čini da je to trudnička "prehlada".
Mislim da na Strepsilsu (koji ja inače trošim) piše da nije preporučiv trudnicama. Provjerite za svaki slučaj.
Hoće, držim
To je sve dobro, vidjet ćeš![]()
a nista ne daju,nisam znala...ja sam uvijek dobila normabel i tramal za bolove premda iskreno ja sam to tek osjetila popodne...draga onda ti samo popij normabel i smireno to traje koju minutu,meni zadnji i predzanji put nisu dali ni normabel jer sam bila u prirodnom prosli put sam dobila 3 js sada samo 1 ali bilo je folikulica ali praznih...samo smireno draga i brzo ce to proci~~~~~~~~~~ da bude sto bezbolnije...
Hvala
Nema vise krvi,jeeee!!
I ja sam jedna od onih koje se muce s prehladom nakon ET,tako da nema brige..
Mury,avatar je za pozeljeti
Dino84 cuvaj mrvicu i ne sumnjam u najljepsi poklon
~~~~~~~~~~~~~ svima malo pozitivnih vibri
bravo milasova, a sutra ćeš nam i ti imati ovakav avatar...jedva ga čekamo.
Mare 85, samo hrabro...zmantraj si nešto lijepo u glavi i nemoj uopće razmišljati o tome gdje si i šta ti rade. Brzo to bude gotovo.
Vibram za lijepe JS.
PetraP, želim ti dobitan postupak...nek ti taj "čudnovati" puregon donese sreću.
Dino84, želim ti da nam uskoro i ti javiš lijepe vijesti i da uskočiš u ovaj jesensko-zimski vlakić
i svima ostalima šaljem puuuuunoooooo dobrih želja i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasovasamo lezi danas i držim
da sutra na uzv dr. potvrdi da je sve ok! Drži se!
Moja beta danas iznosi.... 1903 !!!Presretna sam,drage moje!!Dr.Alebić je također happy...naručio me 30.11. na prvi ultrazvučni pregled!!
Puse svima!!
![]()
Richy, beta je fantastična...čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću!!!
Čestitam svim novim trudnicama!!!
ostale koje nešto čekaju puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~ da ne budu tužne i da krenu dalje!!!!!
Da i ja nastavim u revijalnom tonu
Uzv danas kaze dr sve super i da odgovara t tjednu i veliki smo 2,9cm
Richy,cestitam![]()
Rose i tvoja ce tako,ne brini..
Bab draga,htjela bih ti jos reci da zaboravis sve sto je ruzno bilo i desilo se,negativne bete,bolne punkcije,biokemijske,hiper,missed ab.,jer se sad vise NISTA NECE LOSE DESITI i od sad pocinje sasvim novo doba-doba tvoje trudnoce!!!!!Stav ti je vrhunski,jesi sretna,budi sretna,ostajes sretna!!
Draga moja, najdraža Selice...hvala Ti puno na lijepim riječima...to samo Ti, pjesnička duša možeš ovak lijepo napisati.
I da, čvrsto sam odlučila da ću ovaj put biti sretna i uživati u svakom danu ove moje trudnoće...i kolko god mogu neću se opterećivati sa ničim.
Jer prošli put sam frikirala oko svega, bila 2 tjedna u bolnici, doma na mirovanju i opet nije dobro završilo.
Ništa nije u mojim rukama i šta god da se treba desiti - desit će se.
A ja ću nastojati biti sretna i ponosna trudnica.
eto, malo sam se raspekmezila...nemojte zamjeriti![]()
Richy, ß ti je mrak !!!
ja sutra svoju ponavljam i ZNAM da će biti lijepa, poduplana !!!
Evo i mene s prve folikulometrije,a ujedno i zadnje,danas 8 dc, imamo 7 folikula i to 23 i za toga je rekao da sigurno neće izdržati, a ostali 19/16/15/14/14 i još jednog sam zaboravila koliko. Vadili mi estradiol i progesteron i zvala me sestra da je danas štoperica i u subotu punkcija. E sad meni se to čini prerano za štopericu i aspiraciju. Ne daje li se ona na 18/19 veličinu???? Sad me ful strah da je ovo prerano??? Molim vas za vaše mišljenje,cure koje imate više iskustva, kad je kod vas bila štoperica koliko su bili folikuli??. Kad sam bila na klomifenu štoperica mi je bila tek na 20/21,znam da je to drugačije al baš sam sad zbedirana cijela.
Hope31,Mury,milasova8,bab....hvala vam od srca!!
rose draga...vidiš da ti je krenulo kao i meni...beta mora biti uduplana,nema druge!!Držim fige!!![]()
ARIANM,ja nisam bas iskusna,ali evo moje situacije: dobila sam stopericu na 11dc kad je vodesi folikul bio 19 mm,ostali 16,15,14,13..
I bilo je cak 10 js i sve zrele..
Mislim da nemas razloga za brigu..
Mislim da nije prerano,u protivnom bi mogli puknuti prije punkcije sto nikako ne bi valjalo..
Ne brini se
Ginger hvala i tebi na odgovoru. Već sam rakla da sam pravi paničar po prirodi tak da.....
Cure stvarno ne znam što bi bez vas!!!