Stranica 61 od 105 PrviPrvi ... 1151596061626371 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,001 do 3,050 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mury i Bab
    Za mirne, opuštene trudnoće!

Milasova, samo polako, biti će sve ok.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Moram se javiti i čestitati dragima Mury i Bab. Zaslužile ste... Oba dvije. Sad uživajte....

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čestitke svim novim trudnicama,ali posebne čestitke tebi draga Bab!!!!!!!

Baš je prekrasna ova godina..prvo Mare41,pa sada ti!!!
    Sve vas ljubim!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Baaaaaaab juuuuuhuuuuu cestitam draga! Znala sam da je to to, i ovaj put ce sve biti savrseno!

Mury preeedivno, uzivaj draga, nek te maze i paze

Richy, rose cesstitam curke! Nek je skolski do kraja

Milasova samo polako, lezi, miruj, i nek te uzv smiri
    Jel imas duge nokte? Mozda si se zagrebala dok si stavljala utrice, zna se dogoditi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

BB welcome back!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,evo meni opet krv krenula
    Mislim,to je nesto blijedo roza i ima je malo unutra kad stavljam utric..sad sam primjetila bas..i s papirom kad se nrisem ostane taj mali blijedo rozi trag..ali ful blijedi..

Jedva cekam petak i taj UZV,jer sam se bas nanervirala kad sam to vidjela..

Ne zelim kvariti veselje,ali morala sam se izjadati
    Draga, ja sam ti imala isti problem prvi mjesec i po. Svakih 4-5 dana ujutro roskasto-smeđe s utrićima. S bebom je sve bilo uredu. Nije jednostavno bilo razloga za to. Radila sam briseve jer sam se prije mučila s e-coli da nije to. Međutim brisevi čisti. I nekako nakon 7-8 tt jednostavno prestalo.
    Možda si samo osjetljivija. Nemoj se jako brinut. Meni je dr. rekla: ako ne krene jako onda da se pravim kao da toga nema.
    Bit će sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nakon dugo vremena čitam vjesti ovdje i vidim krasnih novosti

Curke sa betama čestitke, onima koje čekaju držim fige, a svima zajedno želim puuuuuno sreće i dugu dobru školsku trudnoću

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušaj ih zamoliti...pitaj jeli moguće da dođeš na listu....a u međuvremenu se možda i kaj promjeni...sretnooo...Ja sam taj dan na papiru za lijekove podigniti....pa se možemo i sastati...
    Mary123, može!! Bit će mi drago!!!

pa da malo proćakulamo!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Rose
    Milasova samo polako, sretno sutra na uzv

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sirena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123, može!! Bit će mi drago!!!

pa da malo proćakulamo!!
    Dogovorimo se za znak za prepoznavanje....ja sam dole od 8...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage moje ja cu nesto pitat mozda je imala neka slican problem,uhvatila me jaka prehlada,sada sam 9 tt danas cu ic dr da mi da nesto jer caj med limun ne pomazu...zanima me da li to moze nastetiti bebi s obzirom da jako kasljem i naprezem se vec me bole trbusni misici od kasljanja,temp mi je oko 37,2 mislim da to nije tako strasno....ali malo sam zabrinuta..ufff

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Milasova8, samo miruj draga,i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok, mora biti!!!
    Bab i Rose, još jednom moram poskočiti za vas i čestitati , neka dalje bude sve uredno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da uskoro imate ovakve mučnine kao ja, čak i noću, nedaju spavati :mrgeen: !!!
    hope31, evo ja ću samo reći da sam nakon ET imala užasan suhi kašalj, kašljala bez prestanka tjedan dana, trbušni mišići se raspadali od kašlja, mislila nema šanse da moje mrve prežive, kad one se uhvatile obje, izgleda im godilo malo više cirkulacije u trbuhu-maternici, zato draga ne brigaj, bit će ok. Ono što je meni pomagalo je ispiranje grla čajem od kadulje, jer mi je grlo bilo "poderano" od kašlja. Proći će, i sve će biti ok sa tvojom mrvicom
    I još svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam terba!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 22.11.2012. at 09:31

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala ti Mury nadam se da ce bit ok...sad se bojim dr ako mi da neke antibiotike ja ih bas ne bi pila

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti Mury nadam se da ce bit ok...sad se bojim dr ako mi da neke antibiotike ja ih bas ne bi pila
    Samo ti ispiri grlo čajem od kadulje ( ne piti), samo ispirati, i kadulja je antispetik, proći će, samo moraš biti strpljiva. I možeš ispržiti šećera, zaliti mlijekom, neka prokuha i to popiti kada ohladi ( ne vruće, jer pogoršava uplalu).

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Dogovorimo se za znak za prepoznavanje....ja sam dole od 8...
    Može. Ja sam naručena za konuziltacije u 9:15. Ne znam kako ti odgovara, prije ili poslije... Ja ću taj dan uzeti GO tako da sam free cijeli dan :D

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ti ispiri grlo čajem od kadulje ( ne piti), samo
    ispirati, i kadulja je antispetik, proći će, samo moraš biti strpljiva. I možeš ispržiti šećera, zaliti mlijekom, neka prokuha i to popiti kada ohladi ( ne vruće, jer pogoršava uplalu).
    hvala ti draga,napravit cu to pokusat cu i sa tim przenim secerompusa i cuvaj mrvice male

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala svima od srca...ajme baš ste me ganule sa tolikim vibricama i lijepim željama.
    Pa uz Vas moram sad ova priča dobit sretan kraj, jednostavno MORA !!!

Milasova, samo polako i smireno, kolko ide. sutra ćeš vidjeti svoja srčeka i sve će biti savršeno.

Hope, ja sam se u toku ove stimulacije isto prehladila ko konj, i dobila antibiotike koji uopće nisu pomogli. kašljem i dan danas, mjesec dana skoro nakon antibiotika. tako da ti ja za taj kašalj i ne bi preporučila da ih piješ, ali ipak dr zna najbolje.
    I mene je bilo strah za moje mrve jer sam još na stolu nakon et-a počela kašljat. Al kao što kaže naša dupla trudnica Mury očito to i ne smeta našim mrvicama.
    Tako da nemoj brinuti...ja sam čula brdo puta da su cure bile bolesne i kašljale baš jako, jako pa je sve bilo ok sa bebicama. Čvrsto se one ulove i ne puštaju samo tako. A tvoja je već veeliikaa...samo polako...bude sve dobro.

cure, ja napuhana ko balon...strah me opet hipera jer sam točno tako izgledala i osjećala se prije godinu dana kad sam završila u bolnici. Ništa me ne boli ali mi je teško sjediti jer ko da me "žulja" trbuh, kolki mi je...nadam se da će se smiriti.

pusa svima

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima od srca...ajme baš ste me ganule sa tolikim vibricama i lijepim željama.

Pa uz Vas moram sad ova priča dobit sretan kraj, jednostavno MORA !!!

Milasova, samo polako i smireno, kolko ide. sutra ćeš vidjeti svoja srčeka i sve će biti savršeno.

Hope, ja sam se u toku ove stimulacije isto prehladila ko konj, i dobila antibiotike koji uopće nisu pomogli. kašljem i dan danas, mjesec dana skoro nakon antibiotika. tako da ti ja za taj kašalj i ne bi preporučila da ih piješ, ali ipak dr zna najbolje.
    I mene je bilo strah za moje mrve jer sam još na stolu nakon et-a počela kašljat. Al kao što kaže naša dupla trudnica Mury očito to i ne smeta našim mrvicama.
    Tako da nemoj brinuti...ja sam čula brdo puta da su cure bile bolesne i kašljale baš jako, jako pa je sve bilo ok sa bebicama. Čvrsto se one ulove i ne puštaju samo tako. A tvoja je već veeliikaa...samo polako...bude sve dobro.

cure, ja napuhana ko balon...strah me opet hipera jer sam točno tako izgledala i osjećala se prije godinu dana kad sam završila u bolnici. Ništa me ne boli ali mi je teško sjediti jer ko da me "žulja" trbuh, kolki mi je...nadam se da će se smiriti.

pusa svima
    Hvala ti draga Bab,ma ja cu se uhvatit svih mogucih prirodnih lijekova~~~~~~~~ da sve bude ok i ne bude hipera...bit ce ok

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam pila immunal tablete i lupocet 500 jer to kao trudnice smiju.
    Relativno se smirilo, makar još uvijek pomalo kašljem.
    Kupi si neke pastile za grlo...meni one omažu jer mi smire grlo pa me ne tjera tolko na kašljanje. I žličicu meda, i nastoj iza toga neko vrijeme ništa ne jesti i piti da ti ostane na sluznici.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mury kakav diiivan avatar
    Cure ja sam sutra na punkciji, imam dosta folikula raznih veličina..vidjet ćemo još koji su za punkciju.
    Bilo kakav savjet što da uzmem prije punkcije ili topla preporuka je dobro došla.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje ja cu nesto pitat mozda je imala neka slican problem,uhvatila me jaka prehlada,sada sam 9 tt danas cu ic dr da mi da nesto jer caj med limun ne pomazu...zanima me da li to moze nastetiti bebi s obzirom da jako kasljem i naprezem se vec me bole trbusni misici od kasljanja,temp mi je oko 37,2 mislim da to nije tako strasno....ali malo sam zabrinuta..ufff
    Ja sam imala u prvoj trudnoći toliku gripetinu da sam mislila da sam gotova
    Nisam popila niti jedan antibiotik... čaj, limun, oblozi, inhaliranje, tuširanje... i mora proći, a temp ti nije od prehlade to ti je trudnička

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čestitke svim trudnicama i pozdrav svim trudilicama...
    i ja napokon krećem u novi stimulirani postupak. U utorak bila na dogovoru a u nedjelju bih trebala postati pikalica.I to s nekim puregonom prvi put čula.
    Nadam se da ce to biti pun pogodak.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mare 85,Bab hvala puno na savjetima i mislim da cu ostat pri kucnoj rafinosti caj limun med jedino aseotolere za grlo da kupim..Mare85 sretno sutra na punkciji~~~~~~~~~~~ da bude sto bezbolnija i puno dobrih js....ma dobit ces od njih medikamentaciju,ja nisam nikad nista uzimala,bit ce sve ok samo smireno

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mury, predivan avatar, čestitam

Bab, rosse i Richy, čestitam i vama i punooooo sreće vam želim.

Ja od jučer čuvam jednu hrabru blasticu, beta 07.12. Nadam se najljepšem poklonu za sv. Nikolu I mene je jučer uhvatila neka prehlada, nos mi je koma i stalno kišem, a limun, med i čaj su mi postali najbolji prijatelji.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ima nas dosta sa prehladom izgleda pa cemo na forumu sad morat posluzivat caj limun i med

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mare 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam sutra na punkciji
    Samo hrabro, i sretno, neka bude što više kvalitetnih j.s.

temp ti nije od prehlade to ti je trudnička
    I ja prijavljujem temperaturu i šmrcanje, grlobolju i ostale bolesničke simptome odmah nakon saznavanja bete I meni se sad čini da je to trudnička "prehlada".

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Kupi si neke pastile za grlo...meni one omažu jer mi smire grlo pa me ne tjera tolko na kašljanje.
    Mislim da na Strepsilsu (koji ja inače trošim) piše da nije preporučiv trudnicama. Provjerite za svaki slučaj.

Citiraj PetraP prvotno napisa Vidi poruku
    i ja napokon krećem u novi stimulirani postupak....
    Nadam se da ce to biti pun pogodak.
    Hoće, držim

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od jučer čuvam jednu hrabru blasticu, beta 07.12. Nadam se najljepšem poklonu za sv. Nikolu I mene je jučer uhvatila neka prehlada, nos mi je koma i stalno kišem, a limun, med i čaj su mi postali najbolji prijatelji.
    To je sve dobro, vidjet ćeš

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mare 85,Bab hvala puno na savjetima i mislim da cu ostat pri kucnoj rafinosti caj limun med jedino aseotolere za grlo da kupim..Mare85 sretno sutra na punkciji~~~~~~~~~~~ da bude sto bezbolnija i puno dobrih js....ma dobit ces od njih medikamentaciju,ja nisam nikad nista uzimala,bit ce sve ok samo smireno
    Nažalost mi neće dati ništa
    Rekli su mi da popijem normabel...ali nikakve koristi od njega bar kod mene !

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nažalost mi neće dati ništa

Rekli su mi da popijem normabel...ali nikakve koristi od njega bar kod mene !
    a nista ne daju,nisam znala...ja sam uvijek dobila normabel i tramal za bolove premda iskreno ja sam to tek osjetila popodne...draga onda ti samo popij normabel i smireno to traje koju minutu,meni zadnji i predzanji put nisu dali ni normabel jer sam bila u prirodnom prosli put sam dobila 3 js sada samo 1 ali bilo je folikulica ali praznih...samo smireno draga i brzo ce to proci~~~~~~~~~~ da bude sto bezbolnije...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala
    Nema vise krvi,jeeee!!

I ja sam jedna od onih koje se muce s prehladom nakon ET,tako da nema brige..

Mury,avatar je za pozeljeti

Dino84 cuvaj mrvicu i ne sumnjam u najljepsi poklon

~~~~~~~~~~~~~ svima malo pozitivnih vibri

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bravo milasova, a sutra ćeš nam i ti imati ovakav avatar...jedva ga čekamo.

Mare 85, samo hrabro...zmantraj si nešto lijepo u glavi i nemoj uopće razmišljati o tome gdje si i šta ti rade. Brzo to bude gotovo.
    Vibram za lijepe JS.

PetraP, želim ti dobitan postupak...nek ti taj "čudnovati" puregon donese sreću.

Dino84, želim ti da nam uskoro i ti javiš lijepe vijesti i da uskočiš u ovaj jesensko-zimski vlakić

i svima ostalima šaljem puuuuunoooooo dobrih želja i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

milasova samo lezi danas i držim da sutra na uzv dr. potvrdi da je sve ok! Drži se!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Moja beta danas iznosi.... 1903 !!!Presretna sam,drage moje!!Dr.Alebić je također happy...naručio me 30.11. na prvi ultrazvučni pregled!!Puse svima!!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bravo Richy cestitam od srca

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Richy, beta je fantastična ...čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beta danas iznosi.... 1903 !!!Presretna sam,drage moje!!Dr.Alebić je također happy...naručio me 30.11. na prvi ultrazvučni pregled!!Puse svima!!
    beta se super poduplala,još kad bi i moja sutra tako...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam svim novim trudnicama!!!

ostale koje nešto čekaju puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
    tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~ da ne budu tužne i da krenu dalje!!!!!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da i ja nastavim u revijalnom tonu
    Uzv danas kaze dr sve super i da odgovara t tjednu i veliki smo 2,9cm

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Richy,cestitam
    Rose i tvoja ce tako,ne brini..

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bab draga,htjela bih ti jos reci da zaboravis sve sto je ruzno bilo i desilo se,negativne bete,bolne punkcije,biokemijske,hiper,missed ab.,jer se sad vise NISTA NECE LOSE DESITI i od sad pocinje sasvim novo doba-doba tvoje trudnoce!!!!!Stav ti je vrhunski,jesi sretna,budi sretna,ostajes sretna!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Draga moja, najdraža Selice...hvala Ti puno na lijepim riječima...to samo Ti, pjesnička duša možeš ovak lijepo napisati.
    I da, čvrsto sam odlučila da ću ovaj put biti sretna i uživati u svakom danu ove moje trudnoće...i kolko god mogu neću se opterećivati sa ničim.
    Jer prošli put sam frikirala oko svega, bila 2 tjedna u bolnici, doma na mirovanju i opet nije dobro završilo.
    Ništa nije u mojim rukama i šta god da se treba desiti - desit će se.
    A ja ću nastojati biti sretna i ponosna trudnica.

eto, malo sam se raspekmezila...nemojte zamjeriti

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Richy, ß ti je mrak !!!

ja sutra svoju ponavljam i ZNAM da će biti lijepa, poduplana !!!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo i mene s prve folikulometrije,a ujedno i zadnje,danas 8 dc, imamo 7 folikula i to 23 i za toga je rekao da sigurno neće izdržati, a ostali 19/16/15/14/14 i još jednog sam zaboravila koliko. Vadili mi estradiol i progesteron i zvala me sestra da je danas štoperica i u subotu punkcija. E sad meni se to čini prerano za štopericu i aspiraciju. Ne daje li se ona na 18/19 veličinu???? Sad me ful strah da je ovo prerano??? Molim vas za vaše mišljenje,cure koje imate više iskustva, kad je kod vas bila štoperica koliko su bili folikuli??. Kad sam bila na klomifenu štoperica mi je bila tek na 20/21,znam da je to drugačije al baš sam sad zbedirana cijela.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hope31,Mury,milasova8,bab....hvala vam od srca!!
    rose draga...vidiš da ti je krenulo kao i meni...beta mora biti uduplana,nema druge!!Držim fige!!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nema nikog da mi odgovori????

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ARIANM,ja nisam bas iskusna,ali evo moje situacije: dobila sam stopericu na 11dc kad je vodesi folikul bio 19 mm,ostali 16,15,14,13..
    I bilo je cak 10 js i sve zrele..
    Mislim da nemas razloga za brigu..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim da nije prerano,u protivnom bi mogli puknuti prije punkcije sto nikako ne bi valjalo..
    Ne brini se

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bab, bravo za stav!!!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM,ja nisam bas iskusna,ali evo moje situacije: dobila sam stopericu na 11dc kad je vodesi folikul bio 19 mm,ostali 16,15,14,13..
    I bilo je cak 10 js i sve zrele..
    Mislim da nemas razloga za brigu..
    Stvarno,ajme zlatna si,hvala ti na odgovorusmirila si me puno. Sve sam si mislila da su folikuli premali za štopericu i da stanice neće biti zrele.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene s prve folikulometrije,a ujedno i zadnje,danas 8 dc, imamo 7 folikula i to 23 i za toga je rekao da sigurno neće izdržati, a ostali 19/16/15/14/14 i još jednog sam zaboravila koliko. Vadili mi estradiol i progesteron i zvala me sestra da je danas štoperica i u subotu punkcija. E sad meni se to čini prerano za štopericu i aspiraciju. Ne daje li se ona na 18/19 veličinu???? Sad me ful strah da je ovo prerano??? Molim vas za vaše mišljenje,cure koje imate više iskustva, kad je kod vas bila štoperica koliko su bili folikuli??. Kad sam bila na klomifenu štoperica mi je bila tek na 20/21,znam da je to drugačije al baš sam sad zbedirana cijela.
    meni je štoperica svaki put bila 9 dc, a punkcija 11 dc
    i folikuli čak i manji od tvojih
    u prirodnjaku je na dan punkcije folikul bio 17 mm, a bio je uspješan

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ginger hvala i tebi na odgovoru. Već sam rakla da sam pravi paničar po prirodi tak da.....
    Cure stvarno ne znam što bi bez vas!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •