-
Pirica, držim fige da se tvoje mrvice uhvate! Moje su bile 4-stanične pa je sve ok! Želim i tebi tako! I naravno, da ti vrijeme do 6.12. proleti!
Snupi, čuvaj, mazi i pazi svoje mrve! ~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!
Milasova, tako mi je drago! Čestitam na tvoja dva hrabra srčeka! Vidiš da su pravi borci! Želim ti prekrasnu trudnoću do kraja! Neka te maze i paze, a ti samo odmaraj posebno ako imaš ikakvo krvarenje... Želim ti da se sve normalizira, da prestane krvarenje i da možete uživati vas troje!
Bab draga naša trudnice, želim ti i daljnje krasno duplanje i da i ti za par dana ugledaš prizor kao i naša Milasova! A za ostalo bih ja na tvom mjestu zvala dr. za savjet... Sretno!
Rose želim ti da sve bude ok i da za 8 mjeseci u naručju imaš neko malo stvorenje (ili dva)!
Mischica_zg, držim fige da sve bude ok i da možeš lijepo van bolnice nastaviti uživati sa svojom veselom bebicom!
J&D, drži se! Nadam se da će uskoro sve biti ok da se možeš maknuti iz kreveta i uživati u trudnoći.
Crvenkapice ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i lijepu betu!
2hope, sad si me podsjetila na sve ono fino što volim kad je svinjokolja... njam... a do tad se poslužujem nekim toplim napitkom!
Svim hrabrim damama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma