corina, crvenkapicadoći će vrijeme kad će se sve posložiti, i to brzo.
sanda čestitke
snupi, evo ja sam od 8 do 9 malo odspavala sad mogu dalje...
milasova8 nek fino odmori i brzo se vrati doma![]()
corina, crvenkapicadoći će vrijeme kad će se sve posložiti, i to brzo.
sanda čestitke
snupi, evo ja sam od 8 do 9 malo odspavala sad mogu dalje...
milasova8 nek fino odmori i brzo se vrati doma![]()
Hvala milasova, malo si me umirila. Treba izdržati do jutra u neznanju. Sretno i da što prije mrvice povedeš kući!
Ako udes u postupak sa povisenim P4 tada se smanjuje sansa za uspjeh MPO postupka za cak 20%..
Ali optimalno.je da bude nizi od 3,2.. Tako da ti nemas brihe,sigurna sam
Koliki je tebi bio p4 kad su odlučili da te puste u postupak?
Me sjecam se bas tocno,sigurna sam da je bio manji od 4, a veci od 3,2..pa smo uspjeli..
ne brini se oko toga..sretno![]()
sta je ovo, jos nema kave?
a bas danas treba na ovo pospano vrijeme!!! ajmo navalite: turska, s mlijekom, velika doza, kratka, za pojedinke caj s medom i limunom ( moze i rum s cajem), topla cokolada...
danas svima za sve AltGr+1 koliko vam treba!!!
TD hvala, ja ću samo čaj od kamilice bez ikakvih dodataka jer mi je od kave muka- meni velikoj kavopiji, već 2 tjedna nisam popila ni jednu
Svima u postupcima puno sreće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama koječega puno strpljenja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tetadoktor,hvala na ponuđenom,biram rum s malo čaja
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima kojima treba!
Cure, molim pomoć! Hitno!!!
Danas sam vadila betu koja iznosi 170, i danas mi je 11nt 3-dnev.embrija.
U nedjelju rano ujutro sam primila zadnji Brevactid od 1500. To je dakle bilo prije 4-5 dana.
Je li beta povišena od boostera??? ili???
s_iva ja sam primila brevactid 1500 na dan punkcije, 6-i dan od toga je test osjetljivosti 10mIU/mL bio skroz bijeli, tako da mislim da nema nikakve sanse da je to ostatak brevactida i od srca cu poskociti!![]()
[QUOTE=Gabi25;2286009]TD hvala, ja ću samo čaj od kamilice bez ikakvih dodataka jer mi je od kave muka- meni velikoj kavopiji, već 2 tjedna nisam popila ni jednu
QUOTE]
Ja već 7 mjeseci nisam kavu popila...a pila sam je jaaaaako puno. Nije da ne želim, nego mi jednostavno ne paše od kad sam trudna
s_iva~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam javiš najmanje poduplanu betu
evo drage moje da se i ja javim,nakon neprospavane noci i otecenih ociju,jucer sam bila na uzv sa 10tt i nalaz nije dobar,beba ima cisticni higrom na vratu i kazu da cu morat pobaciti,sad cekam 12 tt za kombinirani i uzv a najvjerojatnije i rana amniocenteza i ako ne bude ok zele da moja beba postane andjeo a ja to ne mogu podnijeti niti zelim![]()
Ma jooooj,draga Hope
Uzasno sam tuzna zbog toga sta ti se desava..
Zasto te ruzne stvari?
Zao mi je jako![]()
potpisujem Moe i mislim na tebe da nije tak crno! Drži se draga!!
hope31, šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~da je UZV pogriješio, i da sljedeći nalazi budu uredni!!!
S_iva, to je bebica u pitanju, pa evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
s_iva, i meni se to čini super! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
hope31, ako smijem pitati gdje si radila uzv i koliki je nuhalni nabor? jako mi je žao ako je nalaz točan i vibram iz petnih žila da su pogriješili, a pitam te za uzv jer znam za slučajeve kad je nuhalni bio poprilično velik jer se prerano mjerio pa je nastala panika, a na kraju je s 12tt bio u redu... za mjerenje nuhalnog je jako bitno ići kod dobrog ultrasoničara koji se u to razumije. grlim te...
Hope31 želim da s bebom bude dobro i da nalazi budu uredni ~~~~~~~~~~~~
s_iva za betu i njeno duplanje~~~~~~~
i svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~
S_iva to je sigurno bebica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dupli betu!
Hope31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve dobro!
drage moje hvala vam svima na podrsci,moram se nekako smirit inace cu poludit
hope31, uz dužno poštovanje tvojoj liječnici, ja bih svakako na tvom mjestu potražila još jedno mišljenje nekog dobrog dijagnostičara, imaju sigurno cure ovdje preporuka. Mislim da sam čitala da je to dr. Kos (Vili?) i dr. Hafner (Sveti duh i Betaplus).
Možda već sljedeći tjedan, s 11tt, da ne izludiš čekajući 12tt.
Želim ti puno hrabrosti i strpljenja!![]()
Hope31 ~~~~~~~~~necu reci da mi je zao nego da ce sve bitiu redu! Drzimo fige i mislimo na tebe..pokusaj se sto manje sekirati, jer ako je sve uredu, nozda samo napravis problem kao sto sam ja napravila! Znam da je tesko ali pokusaj!
Svakom ~~~~~ za sve sto vam treba!
Kadauna isprazni inbox da ti mogu odgovoriti!
Iva beta si sigurno nije tako velika od brevacida. Ja sam jučer vadila betu (5dana nakon brevacida) i bila je 2,3. To jedna mala bebica raste u tebi![]()
sretno ti
![]()
![]()
Hope draga ~~~~~~~~~~~~~
da ipak bude sve u redu
hope31 ~~~~~~~~ da budes snazna u svemu tome. u rukama si vrhunskog strucnjaka, na ishod nazalost ne mozes utjecati. sretno od srca!
hope i ja vibram~~~~~~~~~~~ da ipak sve bude om i za najbolji moguci ishod..
Drzi se
corinall,bubekica,milasova hvala vam cure puno na podrsci i lijepim rijecima
hvala ti draga,znam da su sanse male al srce drugacije govori i ne znam uopce odakle crpim snagu ali nekako se potajno nadam da ce moja mrvica biti dobroJ&
D;2286404 prvotno napisa
hope31, super što ideš Kosu... nadam se da će sve izaći na dobro i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dr milan kos- sad vodi svoju ordinaciju , zove se ginekos, nalazi se u đure sabbe
ako budem bilo kak mogla bilo kako špmoci slobodno se javi!
hvala vam drage moje sto ste uz mene sada puno mi to znaci
snupi njegova je ord negdje kod cibone ili se varam
hope, nadam se da će ipak završiti dobro. Ako govoriš o dr.kosu, njegova ordinacija ti je kod okretišta na črnomercu, ne kod cibone.