Stranica 69 od 105 PrviPrvi ... 1959676869707179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hope neka bude sve u najboljem redu~~~~~~~

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Na njegovoj internet stranici imaš i kartu. Odmah ulica do okretišta, ne možeš fulati. Ni ja nisam iz zg i ne snalazim se u tom dijelu, a našla sam bez problema.

Sretno, molim se za sretan ishod.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hope draga drzi se, mogu mislit kako ti je grozno je sto moras prolazit kroz ovo,
    nadamo se da je dr. pogrijesila , da ce sve bit dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadamo se i molimo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    mora bit dobro , mora

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hope31, nadam se da će ipak sve biti ok ~~~~~~~~~~~~~~~

s_iva, meni ta beta super izgleda
    Sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~~

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ulica Gjure Szaba 1a

HR - 10000 Zagreb

tel: 01-6666-633

fax: 01-6666-634

mail: info@ginekos.hr

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ako ideš iz Ilice prema črnomercu jedna od ulica lijevo, zgrada ti je nova i sive boje.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem da sve bude u redu, da su doktori pogriješili.
    Drži se draga.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hope31 drži se i nadaj najboljem Stvari ponekad nisu onakve kakvima se čine, a mrvice su borci, ja vjerujem da će ipak sve biti ok!
    corinaII žao mi je
    s_iva čestitam! Nek se sad pravilno dupla!
    BigBlue dobrodošla natrag da nam uljepšavaš listu...dok hvataš informacije, ja ću se prijaviti da sam od jučer pikalica, napokooon

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala vam drage moje svima na podrsci i na info, idem tek 13.12. samo treba dotle izdrzati ali nadam se da ce dotle s mojoj mrvicom bit sve ok

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hope, želim ti svu snagu ovoga svijeta i da s mrvicom sve na kraju bude ok

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo kod mene nažalost ništa od smrzlića,nije preživio zato se svom snagom uzdam u ove dvije male mrve koje čuvam...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hope draga,zbilja mi je žao što si čula nešto tako,od čega se svaka trudnica ježi
    želim ti da se sve okrene na dobro i da tvoja mrvica ostane s tobom do kraja i raste velika.a vrijeme do daljnjih pretraga nek prođe što prije..mi smo tu uz tebe

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hope ~~~~~~ da sve bude u redu!

Arianm ~~~~~~~ za 2 mrve

Muma ~~~~~~~ za dobitni postupak

Ja sam baš ljuta na sebe što sam tako rano vadila betu, bolje bi bilo da sam do danas pričekala jer bi situacija bila jasnija! Iako, ne mislim da bi mogla biti toliko visoka od ostataka Brevactida.
    Slijedeću radim prekosutra.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, trebam pomoć. Danas mi je 9dnt. Radila sam ujutro test i negativan je, pa sam otišla vaditi betu da mirne duše mogu prestati s utrićima i ona je 8.8 IU/L. To se smatra biokemijskom ili?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hope31,od ti želim da je tvoja dr.pogriješila i da će sljedeći UZV pokazati da je tvoja bebica dobro
    šaljem ti jedan virtualni ,drži se
    Posljednje uređivanje od hrki : 30.11.2012. at 11:50

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dino, ne znam se šta znači pozitivna beta dok se ne isprati-u plus ili u minus, beta je pozitivna, nastavi s terapijom i ponovi je za dva dana, tek onda će se znati šta dalje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, trebam pomoć. Danas mi je 9dnt. Radila sam ujutro test i negativan je, pa sam otišla vaditi betu da mirne duše mogu prestati s utrićima i ona je 8.8 IU/L. To se smatra biokemijskom ili?
    Koliko starih embrija - dvodnevni-petodnevni? Standardni i najšprancastiji odgovor bi bio - izvadi betu opet preksutra da vidiš trend, u međuvr. nastavi s utrićima, a ovisno o beti za 2 dana moći će se s vjerojatnošću nešto pametnije reći (dosta rano si vadila). Beta od tipa 8 14 dana nakon transfera blastocista bi se smatrala biokemijskom. Ovjde nemamo podatak o kakvim se embrijima radi (koliko stari - blastociste su 5. ili 6.-ti dan), plus to je ipak tek 9.-ti dan. Sretno!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hope ~~~~~~~~

Dino nemoj prekidati terapiju dok ne izvadis jos jednu betu
    Znam da sam vec svima dosadna, moja beta 11dpt blastica je iznosila 15, kao biokemijska, dobila mengu, prekinula terapiju, na kraju ipak trudna
    Rodila se zdrava curka
    Znam da je rijetko, al dogadja se

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam drage moje svima na podrsci i na info, idem tek 13.12. samo treba dotle izdrzati ali nadam se da ce dotle s mojoj mrvicom bit sve ok
    drži se

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko starih embrija - dvodnevni-petodnevni? Standardni i najšprancastiji odgovor bi bio - izvadi betu opet preksutra da vidiš trend, u međuvr. nastavi s utrićima, a ovisno o beti za 2 dana moći će se s vjerojatnošću nešto pametnije reći (dosta rano si vadila). Beta od tipa 8 14 dana nakon transfera blastocista bi se smatrala biokemijskom. Ovjde nemamo podatak o kakvim se embrijima radi (koliko stari - blastociste su 5. ili 6.-ti dan), plus to je ipak tek 9.-ti dan. Sretno!
    Radi se o jednoj blastici. Punkcija je bila 16.11., a transfer 21.11. Nisam napisala jer piše u potpisu Ponovit ću u ponedjeljak pa ću valjda biti pametnija. Ako ne ja, vi ćete mi pomoći. Hvala!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

dino ja vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Radi se o jednoj blastici. Punkcija je bila 16.11., a transfer 21.11. Nisam napisala jer piše u potpisu Ponovit ću u ponedjeljak pa ću valjda biti pametnija. Ako ne ja, vi ćete mi pomoći. Hvala!
    i ja vibram~~~~~~~

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

dino~~~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hope~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve ipak bude dobro. Drži se draga

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    hope31 drži se i nadaj najboljem Stvari ponekad nisu onakve kakvima se čine, a mrvice su borci, ja vjerujem da će ipak sve biti ok!
    corinaII žao mi je
    s_iva čestitam! Nek se sad pravilno dupla!
    BigBlue dobrodošla natrag da nam uljepšavaš listu...dok hvataš informacije, ja ću se prijaviti da sam od jučer pikalica, napokooon
    potpisujem
    hope31, želim da ti vrijeme do pregleda proleti, a da tvoja mrvica tada pokaže dr da je sve ok!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo da se i ja prijavim kao pikalica od danas. Pošto mi je prvi postupak, molim vas da mi napišete ima li nešto na šta trebam obratiti pažnju. Da li treba nešto izbjegavati od hrane ili pića? Da li smijem piti kafu? Ima li nešto što trebam posebno jesti? Trebam li izbjegavati nešto od aktivnosti?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja prijavim kao pikalica od danas. Pošto mi je prvi postupak, molim vas da mi napišete ima li nešto na šta trebam obratiti pažnju. Da li treba nešto izbjegavati od hrane ili pića? Da li smijem piti kafu? Ima li nešto što trebam posebno jesti? Trebam li izbjegavati nešto od aktivnosti?
    Ovako na prvu bih ti preporučila ciklu i ananas bar do punkcije (pomaže debljanju endometrija, a i zdravo je). Možeš uključiti med i matičnu mliječ ako imaš pri ruci.
    Osobno ne bih jela sirovu hranu (tipa sushi, tatarski biftek i tako to..). Gazirano nema potrebe, a i alkohol možda bolje ne.
    I izbjegla bih kupanje u bazenu.
    Vjerojatno će se i ostale cure nadovezati.
    A možeš pitati i liječnika za mišljenje (preporuku).

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Moe : 30.11.2012. at 22:32

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Moe! Doktor kaže da nastavim normalno sve pomalo samo bez alkohola i cigareta, ali to nisam ni mislila. Više me je interesovalo to za hranu i aktivnosti, tipa kućnih poslova: peglanje, čišćenje i slično. Posao mi je kancelarijski pa to nije problem. Još me interesuje ako sam se danas ubola u desnu stranu stomaka, je li sutra bolje na drugu stranu bosti ili nije bitno? Upražnjavate li seks tokom stimulacije? Pročitala sam da ne smeta, ali ne znam da li to može naškoditi folikulima?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Moe! Doktor kaže da nastavim normalno sve pomalo samo bez alkohola i cigareta, ali to nisam ni mislila. Više me je interesovalo to za hranu i aktivnosti, tipa kućnih poslova: peglanje, čišćenje i slično. Posao mi je kancelarijski pa to nije problem. Još me interesuje ako sam se danas ubola u desnu stranu stomaka, je li sutra bolje na drugu stranu bosti ili nije bitno? Upražnjavate li seks tokom stimulacije? Pročitala sam da ne smeta, ali ne znam da li to može naškoditi folikulima?
    Mislim da kućni poslovi nemaju utjecaja na razvoj folikula, no ako si u prilici, malo se poštedi, zašto da ne
    (Probaj izbjeći žestoke kemikalije, tipa Domestos i slično. Da ne udišeš to ako nema potrebe..).
    A naročito nakon transfera embrija. Onda upregni muža, mamu, seku, koga već imaš na raspolaganju - nek te paze makar tih 10 dana do pozitivnog nalaza beta-testa Jer trudna si dok se ne dokaže suprotno
    Kažu da ako si bila u jačoj stimulaciji i ako postoji opasnost od hiperstimulacije ili su jajnici osjetljivi - da treba izbjeći ponavljajuće kretnje (radnje) upravo kao što su peglanje ili usisavanje.

Nije važna stana uboda. Meni je bilo spretnije s desne strane mrvicu niže od pupka pa sam se uglavnom tamo pikala. Ako nemaš podljeve od uboda i spretnije ti je na desnoj strani - slobodno nastavi.

Seksa nije bilo od početka stimulacije do danas (evo skoro 3 mjeseca ). Ne znam smije li se. Čekam pregled za par dana pa ću se konzultirati s liječnikom

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala, namjera mi je ponašati se kao da nisam u stimulaciji (seks će ipak izostati), ali danas sam se baš umorila od puta, a možda je i nervoza učinila svoje, pa me boli strana gdje sam se ubola, ali ne ubod, već više kao da osjetim desni jajnik. Možda i umišljam? Čudno mi da već reagujem na stimulaciju

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sos mislim da prije punkcije i transfera, a ni nakon ne moras ni mirovati ni odreci se kucanskih poslova. Ak ce ti trebati mirovanje nakon transfera zbog hiperstimulacije bude ti doktor rekao. Opusti se, uzivaj, broji dane, jer teoretski ti si vec T dok se ne dokaze suprotni

Hope31, draga, budi snazna. Cesto se histerizira zbog nn jer vrijednosti budu vece a nakraju ispadne sve super. Zelim ti takav scenarij. Pokusaj biti pozitivna radi male mrvice. Ona ne zna kaj se dogada a osjeca mamin strah. Vjerujem da se bojis. Molim se za vas da sve ispadne kak treba.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sos draga seks ti nece naskoditi folikulima. Samo treba paziti na dovoljno dana apstinencije prije punkcije. Mi smo ovaj dobitni put cak i dan prije transfera jer nisam imala smetnjei bolove od punkcije i eto bilo je bingo. Doduse od tad do danas apstiniramo

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro svima! Evo poslužujem ja kavicu, nes, toplu čokoladu sa šlagom, čaj sa medom, limunom ili rumom, sokić a primam i ostale narudžbe po želji
    Sos mirovati ne moraš a i seks zašto ne u početku i kasnije? Računaj da ti se dragi mora isprazniti 2-5 dana prije punkcije pa zašto mu se ne pridružiti?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

hvala, strategija.

je li sve ok kod tebe?

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kod mene je sve ok. Jetreni enzimi su mi konačno došli u normalu pa sam jako sretna. Gastroenterolog je razmišljao čak o biopsiji jetre, nisu znali od čega je to toliko povišeno bilo. Čekam srijedu za pregled i uzv

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

strategija hvala na kofi mmmmmmm

curke upala sam na kratko i iskreno ne mogu pohvatati sve... novim trudnicama čestitke! tužnicama , a čekalicama koječega hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kyra Ars ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibramo za lijepe vijesti od tebe!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobro jutro,strategija hvala na lijepoj ponudi, ja ću čaj s medom i limunom jer me pritisla takva prehlada uhhhhh...nemam temperaturu,ali mi nos curi tako da ga ne stignem brisati,a i kišem ko velika tako da me uopće strah dal će biti išta od ovog postupka

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala cure na savjetima, divne ste!
    Danas planiram spremanje po kući s obzirom da se osjećam dobro, malo me boli kod desnog jajnika, ali nije strašno. Je li još nekog bolilo odmah poslije prve injekcije?
    Planiram i kod frizera, da se sredim za predstojeće dane. Što se tiče apstinencije prije punkcije, to nije problem jer mm mora na dan punkcije na micro tese da mu pokušaju iskopati bar jedan spermić, zato je pritisak još veći.

Hope31 želim ti puno sreće i da se 13.12. javiš s dobrim vjestima.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sos, svejedno nek ti TM apstinira, nikad se nezna... Sretno! Mene nije boljelo ni na 8dc, nakon x injekcija, ali svako tijelo radi na svoj način

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Moja ideja je bila sex za vrijeme stimulacije jer kasnije tko zna.... I tako je i bilo... A na 1. uzv sam pitala dr i rekao je da kada prođe 12. tjedan... Tako da sad apstiniramo... No, nema veze, bitno da je bebica tu

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bokic curke, evo nisam vam se javljala neko vrijeme, ja zavrsila sa pikanjem, jucer bila punkcija i dobili 8 stanica, juuuupiiiii, dosada uvijek bila jedna, punkciju sam prezivjela ali me zato jucer nakon i jos uvijek danas toliko boli da nemogu ni kihnut, ni zakasljat se ni smijat, do sad mi nije bilo nikad tako pa pitam vas koje ste imale vise stanica za punkciju jel vam bilo tako, transfer ocekujemo u pon , znaci 3 dan?, do sad uvijek 2 dan
    , spomenuo je da bi vratili dvije a ostalo zamrznuli ako ce biti, bas sam sretna sa svime time za sada
    Cestitke novim trudnicama
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cekalicama

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro,strategija hvala na lijepoj ponudi, ja ću čaj s medom i limunom jer me pritisla takva prehlada uhhhhh...nemam temperaturu,ali mi nos curi tako da ga ne stignem brisati,a i kišem ko velika tako da me uopće strah dal će biti išta od ovog postupka
    ARIANM, ja ću opet ponovoit da u ovm postupku sma imala užasnu virozu, od ET do bete skoro, grlobolja, kašalj suhi dva tjedna...ma koma, koliko sam kašljala da su me trbušni mišići užas bolili, mislila sam nema šanse da mrve ostanu...kad one se obje čvrsto uhvatile, izgleda ima kašalj dobro došao, imali dobru cirkulaciju u maternici...i iskreno se nadam da će i kod tebe tako završiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~da do Božića sve imate lijepe bete, srculenca...!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sto se tice kihanja ja od transfera par dana poslje konstantno kihala sto puta dnevno.... Kaze meni mama pa ti si trudna i ja sam kihala kad sam ostala trudna...naravno prirodnim putem, tako da eto ako neko kise mozda je dobar znak kod mene bar bilo tako

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima imam pitanje i trebam vašu pomoć!!!! Punkciju sam imala 19.11. a transfer 21.11. jučer i danas sam radila test i negativan je..... da li je to prerano ili u stvari nema ništa

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sandra, rano je! Strpi se jos malo

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Sandra, rano je! Strpi se jos malo

Maco moja HVALA TI Malo sam požurila, jer nemam ama baš nikakvih simptoma ničega

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo mene opet sa pitanjima. Gdje držite puregon - u frižideru ili u prostoriji? Sestra mi je rekla da je bolje da držim u ostavi ili na balkonu jer ne valja da je na prehladnom, ali meni se na balkonu čini suviše hladno, hladnije nego u frižideru, posebno po noći, a bojim se da je u stanu toplo.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Lottos, ja sam imala 7 js i poprilično sam lose podnjela punkciju. Uglavnom sam 2 dana odmarala same punkcije, no sve se isplatilo želim ti sreću sa ovim postupkom i da nam za 2 tjedna javis neku lijepu betu...

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, pokušam riješiti listu, pa molim trudnice da pogledaju popis iz listopada i, ako je na ovoj listi netko čija je punkcija bila u studenom, lijepo molim da se jave kako bi ih mogla prebaciti.

Hvala!

123beba, VV, 1. IVF
    anddu, Vg, IVF/ICSI (nakon 8xIVF/ICSI)
    Bab, Petrova, IVF (nakon 10xICSI, 1xsek.ICSI)
    Bershka, CITO
    clover, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    Evelyn73
    Gabi25, IVF Centar, IVF (nakon 8xIVF)
    Heli , Prag, IVF
    hope31, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI)
    Iva77, PFC (nakon 3xICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
    J&D, IVF Centar, 1. IVF
    La-tica, VG, 1.IVF
    Mare41, Prag Fertility Center
    marisela, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
    Milasova8 ,Petrova, 1.ICSI – GEMINI
    Mury, VV (nakon 6x ICSI, 1x FET) - GEMINI
    peugeot206, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
    Phipy, prirodni IVF
    pipi73 (FET, Pronatal, nakon 1xIVF/ICSI)
    Richy, VV, IVF (nakon 1x IVF)
    Rose,Prag, IVF( nakon 3xIVF, 3xFET)
    vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM, ja ću opet ponovoit da u ovm postupku sma imala užasnu virozu, od ET do bete skoro, grlobolja, kašalj suhi dva tjedna...ma koma, koliko sam kašljala da su me trbušni mišići užas bolili, mislila sam nema šanse da mrve ostanu...kad one se obje čvrsto uhvatile, izgleda ima kašalj dobro došao, imali dobru cirkulaciju u maternici...i iskreno se nadam da će i kod tebe tako završiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~da do Božića sve imate lijepe bete, srculenca...!!!
    Mury sad si me utješila malo s ovim,grlo me ne boli više,ali tako nos jako curi i kišem za poludit,točno kako si rekla da me već trbušni mišići bole...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •