Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Bab, ali ja mislim da je ok. Jer u startu se dupla svakih dva dana, a onda svaka 3 i sporije. Ja mislim da se ne moraš brinuti.

Ja sam vadila betu samo 13. i 15. dan. Sad čekam da se negdje ubacim na uzv. Moja gin mi je rekla (tek nakon što sam potvrdila pozitivnu betu) da ona nije kompetentna voditi ivf trudnoću i nek idem u bolnicu gdje mislim roditi. Sad to rješavam i nadam se da ću kroz tjedan dana obaviti prvi uzv jer lagano ludim i svašta mi se već mota po glavi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima svima

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku

Moja gin mi je rekla (tek nakon što sam potvrdila pozitivnu betu) da ona nije kompetentna voditi ivf trudnoću i nek idem u bolnicu gdje mislim roditi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima svima
    Zašto nisi pitala koja to dodatna znanja i vještine trebaju ginekologu da bi bio kompetentan voditi ivf trudnoću? Po čemu se ta trudnoća razlikuje od trudnoća nakon spontanog začeća? Ta ginekologica u najmanu ruku kao da je pala sa Marsa!
    Inače, u bolnicama se vode sam tudnoće sa visokim rizikom i obavljaju pregledi za sve trudnice nakon 38 tt. To što je neka trudnoća rezultat medicinski potpomognute oplonje, ne znači da je odmah i visokorizična.
    Sretno Runa ~~~~~~~

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto nisi pitala koja to dodatna znanja i vještine trebaju ginekologu da bi bio kompetentan voditi ivf trudnoću? Po čemu se ta trudnoća razlikuje od trudnoća nakon spontanog začeća? Ta ginekologica u najmanu ruku kao da je pala sa Marsa!
    Inače, u bolnicama se vode sam tudnoće sa visokim rizikom i obavljaju pregledi za sve trudnice nakon 38 tt. To što je neka trudnoća rezultat medicinski potpomognute oplonje, ne znači da je odmah i visokorizična.
    Sretno Runa ~~~~~~~
    Inesz, ja ti imam jedan problem, a to je da reagiram s vremenskim odmakom. Naprosto u datom trenutku kad me nešto šokira, ostanem bez teksta. Sve što si napisala stoji i ja to znam. Iskreno, ova žena me je primila za pacijenticu kad sam pobjegla od bivše gin nakon što mi nije htjela dati preporuku za bolovanje prije mjesec dana. Ova nova mi je stvarno izišla u susret što se tiče svega (ostalog) i činilo mi se nezahvalno gunđati.

Hvala ti, nadam se da ću to nekako riješti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •