Hope, divne vijesti!
Snupi, želim ti pravilno duplanje!
Plavo oko
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja se beta danas pravilno uduplala, sad se malo lakše diše...
Hope, divne vijesti!
Snupi, želim ti pravilno duplanje!
Plavo oko
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja se beta danas pravilno uduplala, sad se malo lakše diše...
Evo mene sa UZV-a.. Jednoj bebi stalo srce,druga savrsena..
Imam hematom koji se nalazi pored zdrave bebice..
Strah me za nju..
Molila bi iskustva..jel ima sanse da mi ova zdrava ostane?
hopejupiiiiiiiii
nadam se da ćete od sada na dalje samo uživati
pirica, snupi ja ću ipak poslati malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ možda se ipak okrene na dobro
anddu
plavo okodrži se i nadam se da će rane s vremenom zacijeliti
milasova ja sam u obje trudnoće imala hematom i strogo mirovala, i obje curke su tu
naravno da postoji šansa da će sve biti ok, ma mora
bitno je mirovati, a bitno je i koliki je hematom.... s vremenom je beba sve veća, a hematom sve manji i samim time je manja opasnost za bebu
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i žao mi je zbog druge bebice
mare41 jeste se vi pobrojali?
pusa i vibre svima
Joj,ne znam koliki je..nije mi zapisao a ja nisam.pitala jer sam bila zabezeknuta kad mi je rekao da je drugoj bebi srce stalo..
Pitat cu ga sutra na viziti..
Molit cu se Bogu da druga bebica ostana do kraja
curke koliko bi moja beta trebala narasti(cirka) da bi se moglo reci da je ok? Curka mi krv, ne bole jajnici nego me jako boli trbuh.
milasova, molit ćemo s tobom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i iskreno ja uopće ne sumnjam da se ova druga bebica nastavi normalno razvijati. Rozalija će ti se javiti, ona je isto imala hematom...........
snupi,
u početkku beta vrijednosti se duplaju svako 48-73 sata.
tvoja je beta jako niska za 14 dnt.
ponovi za dva dana.
Milasova- vjerujemo duboko da ce sve biti ok.
hope- drago mi je da je nakraju sve dobro proslo.
plavo oko-
pirica - da su na bete do neba u petak.
svima koje sam zaboravila velika pusa i velike bete!
Plavo oko
Milasova8, žao mi je za drugo srčeko, ali evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da druga beba pobjedi zločesti hematom, samo miruj!!!
Snupi, Pirica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas bete ipak na kraju ugodno iznenade!!!
Anddu, bravo za malu vrckavu bebicu, samo uživaj draga!!!
I svima ostalim šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničku prašinu!!!
milasova bit će sve ok sa bebicom samo miruj, mislim na tebe
Evo hematom je 12x12 mm, a zdravi plod je 15 mm..
Hvala vam svima
cure, evo svima ~~~~~~~
neka sve bude u najboljem redu!
a evo i malo biologije (za naše forumašica, a vidim da ni doktorima ne bi škodio podsjetnik na preciznu terminologiju):
-završetkom 11 tt završava embrionalni razvoj. do kraja 11 tt govorimo o embriju (zametku), a nakon 11 tt govorimo o fetusu (plodu).
-evo za primjer: ako je amenoreja 7 ili 8 tjedana (7 tt, 8tt)tada ne možemo pisati plod već zametak
![]()
Ma krivo sam napisala,i dr.je rekao embrij..
Ne mogu sad o tome razmisljat
Inesz,nemoj zamjeriti..dr.je rekao embrij i znam razliku..ali u zurbi sam napisala plod..
Nemogu i o tome razmisljat
sorry, ja sam mislila da je dr napisao plod.
ali nema veze, nije zgorega ponoviti gradivo. jer biologija je važna....
![]()
Draga i ja sam imala hematom do nedugo, iscurio je....bio je malo manji od ploda.... Ali je laganini curkalo, medutim samo mi je bilo dozvoljeno na wc ici i nista drugo!!! Jela u krevetu... Od terapije sam odmah dobila normabel i 2 puta sumeci magnezi...ali to je iz razloga sto mi je curila krv.... Svakako magnezi pocni pit preventivno.... Za drugo se posavjetuj sa drom! Na proslom ultrazvuku ga vise nije bilo... A bio je tocno mom misu iznad glave... Tako da ce sve biti ok ali miruj i miruj....ni makac
milasova8.. žao mi je za drugo srćeko... ja sam dobila hematom u 8tt,i stanovao je kod mene 12tj,tak dugo dok plodova voda nije iscurila, jedni doktori su rekli da je od hematoma p.v.iscurila, drugi su nagađali koje kakve priče i pričice, u međuvremenu sam završila 5x na hitnoj zbog hematoma, od kojeg sam bila hospitalizirana 2x,naravno, pila sam utriće do 16tt, a onda duphastone,i mirovala cijelo vrijeme, hematom je stalno varirao veličinom,od malog do velikog,bez obzira kaj se stalno drenirao,on je bio retroplacentarni,iznad cerviksa, kako se on pojavio, mnogo sam istraćivala, koliko mi mob dopuštao, i ima puno više trudnoća sa sretnim ishodom, MIRUJ,MIRUJ,MIRUJ,nek ti je relacija wc-krevet,tak je bilo i kod mene, al na žalost, znate ishod.....sad čekam nalaz iz patologije, kad ću znat više, dočepat ću se nekako kompa i javit vam.... drži se i budi jaka...šaljem ti malo svoje snage i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ milion za kuckajuće srćeko
Plavo oko,popratila sam te na drugoj temi..tako mi jwe zao zbog svega sto se dogofilo..nisam znala da si inala hematom
Ma uzas..nadam se da ipak bude ok kod mene i da ce bebica prezivjeti.
milasova8, ne želim te plašiti, ja sam samo ti ispričala svoju priču,moja nije sretna, al jako puno,puno ih ima sretnih.......
Naravno,ima svakakvih ishoda..nazalost,ti si.imala negativan..
Na sve sam spremna,ja cu napravit sta je u mojoj moci i to je to..Mirovanje i nemam sta drugo..
ja, još jednom moram reč hvala, svima, kaj ste uz mene, na vašim toplim riječima, život ide dalje, prebrodit ćemo, a uz vas nisam sama, iako preko moba ne mogu pisat, pratim svaku od vas redovito, plačem,radujem se sa vama, grlim, ljubim vas sve
Plavo oko, grlim te jako.
Milasova, nadam se da ce sa drugom bebom sve biti u redu.
Kyra, super za betu! Moja je danas na 17dnt 1470.
Snupi i Pirice, vibram da beta naraste.
Hope, prekrasne vijesti, ne moze bolje!
Milasova, saljem ti puno zagrljaja i pozitivne energije da ti da snage da kroz ovo sto ti se dogadja prodjes sto mirnije. Jako mi je zao za bebicu... Puno pusa!
Plavo oko saljem puno puno vibrica za svibanj!!!!! Neka ti ova nesreca da veliku snagu za daljnju borbu
Kyra, s_ivaza bete!!!!!
Sos15 ~~~~~~~~~~~~~ za sarajevo!!!!
Posebna pusa za mare41!
Snupi, pirica ~~~~~~~~ za iznenadjenje!!!!
Ako sam nekog zaboravila, nemojte zamjerit, pisem s moba - pa evo jos malo kolektivnih altgr+1!!!!
Bubekica, hvala puno. Ja sam skoro došla iz Sarajeva i vidim da se danas svašta izdešavalo na našem forumu. Doktor je zadovoljan, kaže da ima preko 10 folikula preko 10mm i da je endometrijum 6mm. Šta mislite, je li to stvarno ok?
Plavo oko, žao mi je, da skupiš snage za dalje.
Milasova, ažo m je zbog jedne bebice, ali od srca želim da druga pobijedi hematom i pridruži se mami za 8 mjeseci (nadam se da nisam fulala mjesece),
Snupi i pirice, da se bete poduplaju i da javite dobre vijesti.
Kyra, s_iva bravo za bete!
Posljednje uređivanje od sos15 : 05.12.2012. at 18:58
Milasova, zao mi je sto je jedno srceko stalo i saljem puno puno ~~~~~~~~~~ da docekas drugu bebicu!
Plavo okonadam se da ce ti svibanj donjeti sreću!
S_iva ikyra bravo za bete! Čestitam!
A čekalicama posebne ~~~~~~~~~ za velike pravilnoduplajuće bete!
milasova, sad tek vidim. žao mi je za jedno
Druga bebica će bit dobro![]()
Koja akcija ovdje...čestitam svim vlasnicama dobrih vijesti, uživajte!
Negativke
Biokemičarke ~~~~~~~~~~ da vam bete postanu prave!
Plavo oko, ti si stvarno hrabra žena. Želim ti svu sreću na proljeće.
milasova8, jako mi je žao za jedno srcei vjerujem da je to kraj svemu lošemu u ovoj trudnoći.
...i točim jednu forumsku rakijicu za svih:![]()
a baš super... ovakvu forumsku rakijicu mogu i trudnice!pa živjele mi sve!
![]()
Milasova,žao mi je zbog jedno srčeka,šaljem puno vibrica za što mirniju trudnoću
Snupi,Pirice da se bete poduplaju
Plavo oko šaljem jedan virtualni
Svima ostalima puno,puno pozitivnih vibrica za sve što vam treba pa se poslužite
Posljednje uređivanje od hrki : 05.12.2012. at 20:03
hope baš me obradovala tvoja vijest, odmah sam tražila da li si se javila i nadala se da će biti sve dobro. evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~da do kraja trudnoće nema više nikakvih šokova
mare85, snupi i pirice mislim da svi nadamo najljepšem zajedno s vama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Venddy,vidim da se tebi dogodilo isto kao i meni..
Nadam se da ce se druga bebica izboriti kao i tvoja..
Hvala vam svima, divne ste..
Svima kojima treba,da ne nabrajam poimence,saljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~
Cure drage, iako se ne javljam, pratim, veslim se i tugujem s vama.
Svima puno vibrica za ostvarenje snova.
![]()