s nestrpljenjem čekala i dočekala vijesti transfer će biti peti dan ....![]()
snupi žao mi je, glavu gore, ispunit će vam se želja kad se budete najmanje nadali
hope, ma divan ti je ovatar, mali mrvić je već veliki![]()
pirice, snupižao mi je
piricekužim te... čuda su moguća, doduše rijetko (al ja sam primjer jedne takve lude bete...paaaa)....
hopenemam riječi za tvoju dr i sestru, ja bih je klepnula po glavi, garanrt
mare, a nije još rano za test?
Runa ~~~~~~~~~~~~~ za slijedeći uzv
i meni je nešto kasnilo u drugoj trudnoći, ispalo sve 5!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
pirica, a tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ipak sve bude superiška i da mala princeza dobije braceka il sekicu. makar cure kažu da se početne bete duplaju brže, kod mene se recimo nije beta poduplala kak se spada a evo nas u 17tt, beba se mami javlja svaki dan, i za sad je sve ok. prva beta je bila 110, a 52 sata kasnije 215. s tim da je 15dpo bila 110, a 17dpo 215. a tek sam na 12dpo dobila neku slabašnu crticu, do tad sve negativno. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti od sveg srca
nema plakanja, prije nego što budem išla ponovno, trebam napraviti nešto što prije nisam.
Evo inognitusa javlja,sramezljivu beticu 332 19dnt dr kaze da je ok
Curke moje, evo mene, nije me bilo dva dana a ovdje svasta
Tuznicama
A cekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozitivnim betama
Ja sam bolje vise toliko ne boli i normalno funkcioniram nadam se da nisam uranila
Ali imam pitanje, muci me hematom, pricate o tome, znaci u ponedjeljak prije transfera me je dr pregledao na uzv zbog onih bolova i osim tog jaaako uvecanog jajnika je i spomenuo da imam hematom i sad me to pocelo mucit
Moras nam draga reci sta te konkretno muci.... Ja sam ga imala...proplakala i ispatila.... Tako da sve znam!!! Samo pitaj sta te tocno zanima
Pa ono obicno pricamo o hematomu u trudnoci, dali je to taj isti hematom koji dobimo i prije pa ga otkriju tak na 1. 2. ultrazvuku nakon sto nas uveseli visoka beta ili kaj
Lottos, nisam 100 % sigurna pa uzmi moj post sa rezervom, ali nekako mi se cini da kod tebe nije rijec o hematomu u maternici. Koliko znam, takvi hematomi nastaju kao posljedica implantacije, a tebi ga je dr vidio na uzv na transferu!?! Da nije mislio neki hematom na jajniku kao posljedica punkcije ili buknuca jajnika od stimulacije?
Ne znam, mozda i meljem gluposti![]()
To se nikada ne zna kada ce se on pojaviti.... Najcesce zbog implantacije.... Ali to su nagadanja.... Meni se u 2 ultrazvuka uopce nije vidio i onda odjednom sukrvica...veli dr mirovanje i magnezi.... I onda nakon dva dana friska krv... Ali je bila jednokratna.,. Dosla na ultrazvuk odmah drugi dan i ono hematom.... Tako da se nd zna to ti je isto i kad se udaris nekad odmah poplavi a nekad za 4 dana.... Tako da je to nezgodno prognozirati!
Hematom nastane i usljed puknuca kapilare..ja mislim da je to kod mene slucaj..
Cestitam pozitivnim betama,cekalicama puno sreve,a dragim tuznicama veeeliki zagrljaj
Curke hvala, znate kako je u iscekivanju bete, i onda mi jos taj hematon usao u glavu i neda mira
Da, mislim da je to posljedica punkcije, a i da skuzila sam da ovi hematomi u trudnoci su u maternici
Uf jos 10 dana, dr mi rekao da betu vadim 18.12 , transfer je bio 03.12 - trodnevni nece biti rano ako vadim dan prije na brevactid idem jos 10.12. koliko se on zadrzava
A dve ovisi koji brevactid- s obzirom da si u hiperu najvjerojatnije ces dobiti ovaj od1500 ako uopce i dobijes! Pa kazu nakon 4 dana ali meni se cini sigurnije6 dana... Tako sam i radila test
Moja beta 0,0 krvarenje pojačalo. Treba mi malo pauze od svega,tužna sam i ljuta istovremeno...
Arianm strasno mi je zao... Isplaci se dobro.... I onda u nove pobijede!
pcelice, bravo!
milasova, jel bolje? jos si u bolnici?
arianm, grlim!
drzim fige svim betocekalicama!
pčelice- bravo
Arianm- žao mi je , bude bolje drugi put, možda ostanemo prirodno trudne i ti i ja.
ARIANM,zao mi je
Pcelics,vita cestitam!!
Mare moja,smirena sam i brzo sam prihvatils situaciju takva kakva je..imam smedi iscjedak,lezim cijelo vriheme jos u bolnici..i ostajem do srijede kad je novi UZV..drzite fige da druga beba ostane..
Hvala na pitanju![]()
Milasova, nema uopce razgovora naravno da ostaje!!! Drzim fige na vise ni nece biti hematoma kod sljedecek ultrazvuka kao i kod mene
pcelice cestitam
milasova bit ce sve u redu s bebicom samo miruj,svi smo uz vas draga
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tužnicama i trudnicama i betočekalicama
ja lagano odbrojavam....kraj 9 dnt....uh..sad mi je nekako najgore
a gdje je još 14....![]()