Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanda ~~~~~~~~~~~~~~iako znam ak si juce imala crticu onda je to to. Al nemoj vec danas ocekivati debelog plusa. Beta ne raste bas tak brzo al plusek ce biti tu sigurna sam

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda ~~~~~~~~~~~~~~iako znam ak si juce imala crticu onda je to to. Al nemoj vec danas ocekivati debelog plusa. Beta ne raste bas tak brzo al plusek ce biti tu sigurna sam
    test PRIMA STIC po 56 kn kaže negatvno.....nema ni blijede crtice....eto....lažna uzbuna

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    test PRIMA STIC po 56 kn kaže negatvno.....nema ni blijede crtice....eto....lažna uzbuna
    Sanda meni se to dogodilo prošli tjedan ..pozitivan pa negativan test. Kod mene nažalost do bete stigla menga.
    Ne želim niti vaditi betu, nije uspjelo i gotovo.. biokemijska bi me uzrujala još više.
    Ali javilo mi se bilo na pp puno cura kojima je test negativno krivo pokazao, vadi betu.. držim fige!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je baš taj Prima Stick bio lažno negativan. a dan nakon bete od 200 jeeeedva pozitivan - mikroskopska crtica.

jako mi je žao zbog vijesti na azoo topicu držite se...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •