Stranica 87 od 105 PrviPrvi ... 3777858687888997 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,301 do 4,350 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanda pa ti ces zeno izluditi dok ne rodis! I mene su bolili jajnici cak i kad bi isla sjesti sam ih osjecala ali je rekao dr da je sve ok i da je to normalno da rade. I sam se stalno nesto bolucka ali zanarim

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda pa ti ces zeno izluditi dok ne rodis! I mene su bolili jajnici cak i kad bi isla sjesti sam ih osjecala ali je rekao dr da je sve ok i da je to normalno da rade. I sam se stalno nesto bolucka ali zanarim
    već sam luda da...
    ašta da radim....heheh

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sanda mene i dalje ziga, boli, steze... Pitam dr-a a on kaze a sta bi vi da niste trudni?? Budite sretni da se nesto dogada.!!! Naravno sve dugotrajno i jako nije za zanemarivanje, treba otici vidjet sto je

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

najprije belana bravo za pišulju!

joj sanda daj ne pizdi! jadan tvoj muž kakava ćeš tek bit u kasnijim stadijimia trudnoće (da znam, sad ću opet dobit oklagiju, btw i ja dolazim u Osijek na klopu!)

mene isto na trenutke bole jajnici, pogotovo lijevi na kojem je bilo više punkcija i bez brige sve je to normalna posljedica od stimulacije i punkcije. mene zna kad kihnem ili se zakašljem presjeć jako oštra bol na sekundu ko da mi je nekaj prsnulo, puklo! isto me zna 1-2 puta tokom dana ulovit kao da me peče baš maternica, onak iznad pubične kosti, to traje 30sek, pa se onda preseli na križa još par sekundi i gotovo... moj picolog i Alebić kažu da je to sve normalno jer je maternica širi... zapravo rekao mi je doslovno: sve je to više-manje normalno i sve se to tolerira osim krvarenja - to je jedina panika, sve druge "je za ljude"

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    najprije belana bravo za pišulju!

joj sanda daj ne pizdi! jadan tvoj muž kakava ćeš tek bit u kasnijim stadijimia trudnoće (da znam, sad ću opet dobit oklagiju, btw i ja dolazim u Osijek na klopu!)

mene isto na trenutke bole jajnici, pogotovo lijevi na kojem je bilo više punkcija i bez brige sve je to normalna posljedica od stimulacije i punkcije. mene zna kad kihnem ili se zakašljem presjeć jako oštra bol na sekundu ko da mi je nekaj prsnulo, puklo! isto me zna 1-2 puta tokom dana ulovit kao da me peče baš maternica, onak iznad pubične kosti, to traje 30sek, pa se onda preseli na križa još par sekundi i gotovo... moj picolog i Alebić kažu da je to sve normalno jer je maternica širi... zapravo rekao mi je doslovno: sve je to više-manje normalno i sve se to tolerira osim krvarenja - to je jedina panika, sve druge "je za ljude"
    hahahahahha pa ne laj! dobit ćeš kaznu od admina!
    još da te malo poganjam sa

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda mene i dalje ziga, boli, steze... Pitam dr-a a on kaze a sta bi vi da niste trudni?? Budite sretni da se nesto dogada.!!! Naravno sve dugotrajno i jako nije za zanemarivanje, treba otici vidjet sto je
    dok ne vidim na uzv da je tamo gdje treba biti bit ću

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje upravo sam dobila pp da sam iritantna da pišem samo o sebi.....da nikoga ne bodrim.....ja ako sam koga zaboravila ispričavam se....ja sam samo sretna jer nikako si nisam ni sanjala da će mi uspjeti....tako da više ništa neću ni pisati.....nadopunjavat ću si samo potis da znate gdje sam.....a tko me treba neka se javi na pp...ako mogu pomoći-vrlo rado......
    sve vas volim i sve ste mi drage.....i svima želim da imate bebice.....vaša sebična i iritantna

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

a daaaj, sad me bas zanima tko je poslao pp

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Draga sanda1977, taj kome si iritantna nek stavi blokadu na prikazivanje tvojih postova, ili ih ne mora čitati. Nakon svega u KBO, naravno da si sretna i nemoj se povlačit radi gluposti. Ljudi su svakakvog temperamenta... Ti imaš pravo pisati na forumu, a jedino ti moderatorice mogu stisnuti ban - što sigurno neće biti radi veselih ili zabrinutih postova. Nedaj da te skrše nečije riječi, dok te čitav mpo put nije uspio skršit da dođeš do bebe - bila bi to glupost. Pa sad nek kažu i meni da je ovaj post sebičan, iritantan, pristran ili kakav god.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubek, kad je fet? kako su betocekalice? vidjela sam u potpisu da i reni76 ceka..svima drzim fige!
    milasova, di si? kako je?
    sanda, nemoj se vise ne javljati, svi pratimo jedne druge i podrzavamo, tako da cekamo i tvoj prvi uzv, uz sva ostala cekanja svih drugih cura

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mare prvo pusa za dvije mrvice u busi, a onda i odgovor - fet je u veljaci, racunam da ce transfer biti 26.2. (ako ce to bit 17dc kako je bilo sad). inace, moram se pohvalit svojim prvim vjerojatno ovulatornim ciklusom u zadnjih 10 godina bole cicke - nemam drugih objasnjenja nego da sam uspjela stvorit stogod prirodnog progesterona. i nasrecu, vrijeme mi leti - kao da je netko nakon negativne bete napravio speed up, a mislila sam da ce bit potpuno suprotno.
    sanda javi nam se obavezno (al znam da budes, falit cemo ti vec sutra

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sebična, iritantna... hm... da mi je znati kakva ću ja jednom biti...! 10 stranica odbrojavanja mi neće biti dovoljno

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sanda kakve veze ima sta pises dok god smo na ovim stranicama koje bas i jesu za to... Bodrenje, cviljenje, kukanje, strah, ichatanje.....zanemarije gluparije... Ako nama nisi dosadila koji ti uvijek odgovaramo , sta onda nekog briga.... Nek ne cita tvoje postove, a josmanje mora odgovarati na njih.... Samo ti nama kukaj ... Inace se bojim da ce te muz izbaciti iz kuce i ja osobno misli da nema uopce veze koliko si postupaka prosla jer sve mi imamo jednak strah od prve bete do poroda za svoju djecicu i sve bi dale zivot za njih, bez obzira sto su u startu samo brojcica i baloncic, samosto svaka odnas to drugacije ispoljava i nosi se s time! I zato ne idi nikud jer ce mi biti dosadno ovdje s obzirom da cuvam trudnocu, necu imati staraditi! Pa eto da ti prva kazem dobrodosla (opet) draga !!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo me,jos uvijek iz bolnice..imala sam jucer Uzv,bebica raste,hematoma nema. Hvala Bogu..
    Od ove druge srecice ostala je samo prazna GV..secer mali..
    Eto,sretna sam da je sa ovom misicom sve ok..sutra cu najvjerovatnije doma.na.mirovanje..

Nisam.pratila sve u zadnje vrijeme,pa svima cestitam ne betama i saljem.puno.vibri za sve vas
    Pusa

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joj sanda, pls ne uzimaj uopće srcu zločeste komentare na pp i lijepo se ostani družiti s nama! koga smeta nek na čita tvoje postove.
    I poručila bih curama, ako netko misli da ne dolazi do izražaja ili da ju treba dodatno bodriti, pa napišite tu na odbrojavanje: teško mi je, strah me... pls šaljite vibrice. Ok, neki postovi se možda zagube u masi, nekad nemamo vremena sve pročitati i poloviti, ali uvijek će biti nekoga tko će stisnut taj altgr+1.

I veliki potpis na J&D

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dajte uozbiljite se. Kamo ćete zato što vam je netko poslao jednu privatnu poruku A i vas svašta može izbaciti iz takta

à propos bolova... (evo ja ću o sebi, pa nek i meni pošalje poruku hihi), mislim da to ima veze s punkcijom.... jer jajnici po defaultu ne bi trebali boliti u trudnoći jer praktično "ne funkcioniraju". Jedna forumašica ovdje je imala bolove na jajniku - to je bilo od ciste koja se stvorila.
    Mene je bolio jajnik na kojem je bila punkcija u prva dva postupka još dva-tri dana poslije punkcije... a samo po 1 ili 2 folikula su punktirana.
    Zato sam zatražila anesteziju za 8 folikula, i nikakvu bol nisam osjetila ni neposredno nakon buđenja, ni taj dan kasnije, ni sutradan, uopće nakon postupka, ni u trudnoći...
    Ipak se kod punkcije puno lakše prolazi iglom kada je tijelo uspavano, jer se ne bori protiv bolova, jer je opušteno, jer je doktoru dostupnije i lakše, jer jajnik ne bježi, ne grči se... Samim time je i krvarenja manje, i manja je trauma za jajnike..
    Eto to je moje mišljenje.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ostala sam bez teksta.....hvala vam...a neugodno mi je. pa i ja mislim da bi me banovali već....ne vrijeđam nikoga,samo sam se malo više usplahirila.....jer stvarno nisam ni sanjala o ishodu......zadnji moj post je bio da me boli lijeva strana i moguća vm.....pa dragi bože pišem o dijagnozama?!
    svarno ne izluđujen sebe svašta sam prošla...možda djeluje ovako na forumu....ali to su moja pitanja koja pišem,pa dobijem odgovor pa je lakše.....hvala vam svima....drage ste i svi isto prolazimo....puno je lakše uz vas....a ona neka ne ćita moje postove,ako joj smeta...eto...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    sebična, iritantna... hm... da mi je znati kakva ću ja jednom biti...! 10 stranica odbrojavanja mi neće biti dovoljno
    Jedva čekamo!

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me,jos uvijek iz bolnice..imala sam jucer Uzv,bebica raste,hematoma nema. Hvala Bogu..
    Bravo milasova8, nestrpljivo sam čekala ovu vijest! Čuvaj bebu, sretno dalje!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Od ove druge srecice ostala je samo prazna GV..secer mali..
    Eto,sretna sam da je sa ovom misicom sve ok..sutra cu najvjerovatnije doma.na.mirovanje..

Nisam.pratila sve u zadnje vrijeme,pa svima cestitam ne betama i saljem.puno.vibri za sve vas
    Pusa
    ,neka sada sve bude mirno do kraja...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Milasova super za drugu bebicu. Samo ti nama lijepo dodi doma.
    Sanda, vrati seeeee! Ne mogu vjerovati da ti je netko to napisao. Pa ovaj dio foruma i sluzi za bodrenje, odgovaranje na 1000 zato, tisucu zato, plac, vristanje, srecu... Samo ti nama pisi svi cekamo s tobom prvi uvz
    Posljednje uređivanje od anddu : 13.12.2012. at 19:22

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

milasova drago mi je da je sve u redu,samo cuvaj mrvicu i miruj i bit ce sve ok draga..
    sanda joj pa nece te to valjda izbacit iz takta pa unikela si veselja na ovaj forum to je bar moje misljenje...ajde brzo se javi inace cu ja pocet s oklagijom mahat a i blizu si mi nekih 40 km pa te budem spotala hihi

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I neka to bude čim prije ~~~~~
    Milasova8 bravo, sretno dalje~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj innu prvotno napisa Vidi poruku
    I neka to bude čim prije ~~~~~
    Milasova8 bravo, sretno dalje~~~~
    X na sve! hehe!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sanda ima svakvih ljudi i komentara pa što ako misliš u ovom trenutku najviše na sebe, tko ti to ima pravo spočitavati, imaš pravo da pišeš što želiš bar na ovoj temi a onoj kome smeta nek ne čita...
    Ja ne pišem puno na ovoj temi, svako toliko pogledam novosti i nekad se sjetim pa zavibram, ali umorila sam se i od tog nakon podužeg staža ovdje.
    I ne pišem više ni o sebi jer me ni to ne veseli više, možda jednog dana ako bude nekih lijepih novosti budem i ja takva i samo nek mi proba neko zamjerit

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga milasova, divne vijesti! doma je ipak doma, cuvaj se!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I da ne bude zabune, ja sam napisala Sandi1977 na PP da je postalo lagano iritantno koliko isključivo piše o sebi i da bi bilo dobro da malčice stane na loptu. Na taj bi način pokazala malo više suosjećanja za one koje nisu uspjele niti nakon 6. puta da dođu do pozitivne bete......

Nisam to ovako otvoreno htjela napisati nego joj diskretno dati do znanja na PP, no kad je ona već na odbrojavanju pisala o toj zloćestoj koja šalje PP-ove, eto me.... da se outam.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kadauna, dajem ti podrsku, cekala dam da se outas pa da ne budem sama.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sanda ne brini se zbog bolova, to ti je sve normalno, jajnici su ti natečeni od stimulacije i iziritirani od punkcije i vrlo je vjerojatno da će te pratiti to duže vrijeme. To je sve normalno i ide u rok službe. Samo bez previše uzrujavanja, bit će sve kako treba na uzv
    Ja sam sada 29+3 i svaki dan me negdje nešto probada, žiga, zaboli itd.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dajte ljudi pa ovdje smo da pomazemo jedni drugima ,a ne da kritiziramo jedni druge,za to imate hrpu drugih foruma,ali roda nikad nije bila takvog karaktera...Sanda
    Milasova super,cuvaj se i sve ce to biti ok

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    I da ne bude zabune, ja sam napisala Sandi1977 na PP da je postalo lagano iritantno koliko isključivo piše o sebi i da bi bilo dobro da malčice stane na loptu. Na taj bi način pokazala malo više suosjećanja za one koje nisu uspjele niti nakon 6. puta da dođu do pozitivne bete......

Nisam to ovako otvoreno htjela napisati nego joj diskretno dati do znanja na PP, no kad je ona već na odbrojavanju pisala o toj zloćestoj koja šalje PP-ove, eto me.... da se outam.
    cure danas sutra ćete vjerojatno i vi dobiti ove poruke...jednostavno ne čitaj moje postove ni ti ni itko kome smeta....ne znam tko si niti me zanima,ali nisam te pitala za mišljenje...ako si administratorica banuj me i doviđenja....ja sam društveno biće jer je čovijek društveno biće i treba se držiti razmjenjivati iskustva,komunicirati....meni je žao što nisu uspjele ni nakon 6 puta!
    i tko si ti uopće ta mi daješ do znanja?!
    NE VRIJEĐAM NIKOGA,PIŠEM ISKLJUČIVO O TEMI MPO.....NISAM BEZOBRAZNA,LJUBOMORNA,POMAŽEM KOLIKO GOD MOGU...ŠALJEM CURAMA AKO IMAM VIŠAK NEČEGA!
    bubekice draga....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Dajte ljudi pa ovdje smo da pomazemo jedni drugima ,a ne da kritiziramo jedni druge,za to imate hrpu drugih foruma,ali roda nikad nije bila takvog karaktera...Sanda
    Milasova super,cuvaj se i sve ce to biti ok
    pa tako i ja mislim....a ne znam zašto joj smeta....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

elena, jako navijam za tvoju betu!
    venddy, ide vrijeme, vec 29..

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Elena, kako si? Kako prolaze dani? Jel križaš na kalendaru?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda ne brini se zbog bolova, to ti je sve normalno, jajnici su ti natečeni od stimulacije i iziritirani od punkcije i vrlo je vjerojatno da će te pratiti to duže vrijeme. To je sve normalno i ide u rok službe. Samo bez previše uzrujavanja, bit će sve kako treba na uzv
    Ja sam sada 29+3 i svaki dan me negdje nešto probada, žiga, zaboli itd.
    hvala ti....vidim odbrijavaš još malo....možda sam se malo nahladila samo....ako me bud jače otići ću liječniku....i podložna sam cistama,pa da se nije koja navukla...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mislim da se u ovom nasem jadu kojeg ionako imamo trebamo podrzavati, pomagati i trpiti sve i da nam nesto u toj datoj sekundi tasmeta.... Sjetite se samokako se vi nekada jadno osjecate.... Ja ako mogu jednom svojom porukom pomoci... E pa hocu nista me ne kosta... Osobno ne vjerujem da je itko ljubomoran na nekoga ko strepi ili je nervozan, meni su tude bete i ultrazvukovi davali samo nadu... Da je sve moguce! Ali to sam samo ja, meni je casa uvijek napola puna!!! Ljudi pomazimo si bar mi kad vec svijet oko nas ionako ima malo razumijevanja za nas ne samo fizicki nego i psihicki problem!!! I sirimo dobrotu bar u ovi predbozicno vrijeme!!! Svima puno svega zelim!!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Milasova ja sam vec tjedan i po bez hematoma e sad me frka cekam u sljedeci petak kombinirani probir.... Ali iskrenome nijebriga sta ce dr Kos reci samo neka mi kaze da moje srceko i dalje kuca.... A sve drugo je manje bitno.... Predugo mi traje to vrijeme od ultrazvuka do ultrazvuka!!!!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure koje ste dugo cekale pozitivnu betu i nazalost jos cekate vi bi bar trebale znati koja je to strka u glavi. Milijun osjecaja, briga, pitanja. Razumijem sandu. Smjesno da bi se neka imena trebala pisat i njima se vibrat u svakom postu a ostalima se zamjera ako su ushiceni jer su nakon duuugo godina ostali t. Dao Bog dragi da sve koje cekate bebice dobijete pozitivne bete i u jednom danu napisete 100strana ovdje. Kud vece srece. Cure nemojte bit ljubomorne jedne na druge. Predugo cekamo taj trenutak da bi nam onda neko zamjerao pisanje na rodi.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Niti sam moderator niti admin, ali kako zbog naše Liste redovito čitam sve klinike, a pogotovo ovu temu, imam potrebu napisati par stvari.

Sanda, uopće ne ulazeći u motive ili opravdanost napisanog, Kadauna ti je privatno, a ne javno, napisala svoje mišljenje, s kojim se možeš ili ne moraš složiti, korigirati ili ne korigirati svoje postove, pitati ili ne pitati druge korisnike/ce foruma je li te i ostali uistinu tako doživljavaju (ako ti je to uopće bitno), ali nije u redu to raditi pod paskom "prijetnje", kao što je ovo:
    Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    cure danas sutra ćete vjerojatno i vi dobiti ove poruke...
    Ovakve izjave potiču grupiranje i dovode do raslojavanja tipa MI/ONI kontra koga/čega god. To nam nije niti svrha niti cilj. Ovo je forum podrške i nadam se da se nitko tko je treba neće povući odavde. Stoga Sanda, slobodno piši što i kako se osjećaš, pitaj trebaš li pomoć, savjet ili podršku. Zato smo svi mi ovdje.

Za kraj također podsjećam i na forumska pravila (imate ih u posebnoj rubrici na glavnoj stranici foruma), prema kojima:

NA FORUMU JE IZRIČITO ZABRANJENO:
    2. Iznošenje osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, te objavljivanje privatne poruke korisnice/korisnika bez prethodne dozvole. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije.

A sad nudim jednu ranovečernju virtualnu rakiju (ak mogu ja trudna, možete i vi) i molim vas da ovo ostavimo iza nas.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nema to veze s ljubomorom, nego jednostavno svakom ne paše svaki način.
    U redu je da pišemo kako i koliko nas volja, ali u redu je i da na pp dobijemo "ja mislim da je tvoje ponašanje xyz", bolje nego da nam se iza leđa pp-aju "bože vidi ovog udava"...jer tako se imamo priliku korigirati, ako mislimo da je to potrebno. Ako ne mislimo, imamo pravo odbaciti to mišljenje, i opet dobro.
    i naravno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bb, volim ovaj nocni virtualni alkohol party, argente nesto slabo toči zadnjih veceri

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Krčma Kod Argente je zavrnula pipu da gazdarici ne zavrnu postupke zbog alkoholizma

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste dugo cekale pozitivnu betu i nazalost jos cekate vi bi bar trebale znati koja je to strka u glavi. Milijun osjecaja, briga, pitanja. Razumijem sandu. Smjesno da bi se neka imena trebala pisat i njima se vibrat u svakom postu a ostalima se zamjera ako su ushiceni jer su nakon duuugo godina ostali t. Dao Bog dragi da sve koje cekate bebice dobijete pozitivne bete i u jednom danu napisete 100strana ovdje. Kud vece srece. Cure nemojte bit ljubomorne jedne na druge. Predugo cekamo taj trenutak da bi nam onda neko zamjerao pisanje na rodi.

BB mene smetaju takve pp....i neka to bude kraj priće!
    slobodno sam ja pisala sve što si navela....i ono nije pijeteća rečenica....kada sam dobila ban od moderatirice jer sam za nekog čini mi se političara napisala da je xxxx,ok mi je to...dobila sam opomenu ispričala i to je to,ali pitanje je zašto sam ja iritantna što pišem svoja iskustva...itd?
    za mene je to uvreda!
    za mene je to sada završena prića.....točka na i! i idemo dalje.....imam ja dosta svojih problema i meni je najvažnije da nisam iritanatna najbližima!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    A sad nudim jednu ranovečernju virtualnu rakiju (ak mogu ja trudna, možete i vi) i molim vas da ovo ostavimo iza nas.
    sve je rečeno...
    živjele!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja ću ti doći strujne kablove prerezati

(možda ima nešto i za zameziti)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

BB biljezim se za jednu zestu i time zavrsavam ovu epizodu. javno bih samo rekla da nisam pruzila kadauni podrsku za ono sto je napisala na pp, jer zapravo nemam pojma sto je napisala, nego za to sto je se prozvalo javno za ono sto je napravila diskretno. bilo mi je blesavo napisati ista u tom stilu prije nego sto se ona javila...
    sanda saljem pp, kad ga dobro osmislim.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure ima li netko za prodat bijelog luka??s obzirom da moja prehlada nije stala tri tjedna ne pomaze ni sirup ni caj ni limun,med eeeee sada derem
    po bijelom luku ali ponestalo mi ali nema veze ni sto me se svi u kuci klone...stvarno ne znam zasto hahaha

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

BigBlue hvala na rakijici

sanda1977 nestrpljivo čekam tvoju sutrašnju betu i prvi uzv!

milasova8 i J&D bravo za odbjegle hematome

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

brunna ljubim te i odbrojavam s tobom!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Elena, kako si? Kako prolaze dani? Jel križaš na kalendaru?
    Mare hvala ti
    A dani mi sporo prolaze,tek je 4dnt,svakih pola sata mjenjam misljenje,jutros sam ustala i odlucila da cu odmah prekriziti ovaj ciklus,kao da mi bude lakse,ali onda su krenuli neki kao menstrualni bolovi pa sam se ponadala,cula sam se nesto jutros sa Lucijem,pa sam mu rekla za taj iscjedak ,pa mi je rekao da je to najvjerovatnije impl.
    A koma sam ,sama sebi idem na zivce,sta da vam kazem

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

je mare moja, koliko god se cini da prezivljavas od uzv do uzv, a izmedu njih kao da je vjecnost, nekako se isto brzo priblizis 30 tt.
    nek i ja tebi isto napisem za nekih 20tak tjedana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •