samo da kažem da podržavam Kadaunu - Sanda, mislim da je baš bez veze što si na otvorenom iznijela sadržaj pp-a i što si uopće svima išla dati do znanja da si dobila pp. nitko te nije javno iskritizirao već si dobila sugestiju da malo obratiš pozornost na neke stvari, a ti si odmah krenula s tužakanjem - mislim da je to krajnje djetinjasto i nepotrebno.
i tu nije riječ ni o kakvoj ljubomori, kako beilana kaže - fyi, Kadauna ima dijete i nema na što biti ljubomorna. radi se o tome da se masu puta desilo da netko napiše post tužnog sadržaja nakon čega Sanda uleti sa svojim postovima u kojima se niti ne osvrne na te forumašice kojima u tom trenu zbilja treba podrška što je i meni djelovalo kao isključiva koncentriranost na sebe i nedostatak empatije za druge.
svi se mi veselimo i tugujemo jedni zbog drugih pa se tako veselimo i zbog Sandine trudnoće i nitko joj ne uskraćuje pravo da bude happy i pokaže to i na forumu, ali u cijeloj toj priči treba razmišljati i o onima kojima trenutno nije do veselja i prije svega njima dati podršku - umjerenost je ključ svega...