Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
sanda,
lijepa je beta. bit će to mirna i sretna trudnoća
potpisujem!

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
Čak si mislim da bi mi možda i odgovarao smak svijeta prekosutra da prekine muku - ali onda se sjetim da nema smisla osjećati gorčinu, ostavim je iza sebe, živim s njome svaki dan na nekoliko koraka ispred nje.
Ovako nekako sam se ja osjećala kada sam saznala za AMH. A onda sam shvatila da život ide dalje... s djetetom ili bez, i sve sam prepustila "situaciji". Srećom pa se okrenulo na dobro.
I tebi želim najljepši rasplet situacije i da smogneš snage za dalje!

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima iz Petrove, gdje sam na promatranju. I pusa mojoj cimerici!
Nadam se da nije ništa jako opasno, i da ćeš brzo kući. Pozdrav tebi i svim cimericama! Držte se cure!

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
Da bez obzira na sve zivis i dises za njega, kad te pogleda i zagrli znas da si njegov cijeli svijet, pa kako onda nebi i ono bilo tvoj...
Raznježih se!

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
moja današnja ß 18dnt 3293! uzv dogovoren za 21.12. i nadamo se da ćemo vidjeti (ili 2! )

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
Također možeš i prijaviti svoju ß u statitiku, ali nakon što je potvrđeno kucanje srčeka.
Sad sam to ispunila i ušla u statistiku! Hvala na podsjećanju!
Kaže na kraju (kad sam ispunila) da mi je doubling time from previous test za betu 39.63 hrs.

Citiraj LOTTOS prvotno napisa Vidi poruku
Kaze meni jucer MM - zvat ce se Snjeguljica a ja umrem od smjeha i kazem mu, pazi da nebi bila tri prascica (vracena su nam (mi) 3 zametka).
Hihihi!
Nekak mi se čini da si u pravu oko brojke.
Kako god - neka je sa srećom!

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
beilana~~~~~~~~~~~za curicu big hug od mene
I od mene za frajericu!