Stranica 89 od 105 PrviPrvi ... 3979878889909199 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,401 do 4,450 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vracene su dva savrsena a za treci je rekao da nema sanse ali mu je bilo zao bacit
    Pa tako eto tri, a mi se nadamo barem jednom <3

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ticker mare, ticker ....
    Ja konzultiram svoj potpis na forumu svaki puta kad trebam do ginekologa

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bb, za ticker se treba odvazit, budem do poroda
    ko je ono cekao da mu dijete krene u skolu pa da promijeni potpis da ceka betu-coolerica?
    lottos, i ja navijam!
    reni76, draga..

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Medonija, samo opušteno... Držim fige da u petak već čuješ srceka kako kucaju, ali dr ima pravo... Super su mi njegovi komentari inače Sretno!
    je, kakav cooler, super mi je " lik", car! rado bi s njim onak "otišla na pivu", zarundat
    al na našu ogromnu sreću ja ću još duuugo rundat samo mineralku i slično

btw mostarka i meni su vraćeni 2 dvodnevna, pa eto vidi
    (ali ja smotana i uzbuđena zaboravila pitat biologinju koliko stanični , možda mi je ona i htjela reć al ja sam samo gledala kak da istrčim van reći mužu da imamo 2 zdrava i oplođena koje će vratit)
    Posljednje uređivanje od medonija : 14.12.2012. at 16:11

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mare,i mi smo danas 9 tj.

Cestitam curama na lijepim duplajucim betama,vibram za srceka~~~~~~~~~
    Curama u postupku puno srece i pozitive
    Dragim tuznicama zagrljaj

I nama,pacijentima,sto brzi oporavak i izlazak iz bolnice

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga linalena, ma pusti 42 g., reci tm-u da su statistike za 43 pa 45 g. Ajde sad do 43-će da čujemo pozitivne vijesti!
    sandra, bravo za betu, ~~~~~za prvi uzv!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hej linalena samo da znaš koliko se nalazim u tvojim postovima i koliko te razumijem iako sam skoro 10 godina mladja. Meni je toliko teško.....ali proći će, jer sve prolazi.... iako ne pišem pratim vas sve.... I svima i baš svima na ovom forumu želim od srca sve najbolje!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, treba mi savjet. U ponedjeljak mi je trebala biti punkcija, ali je otkazana bog neuspješne micro tese. Doktor mi je rekao da će mi taj dan popucati folikuli i da bi mogla imati bolove slične menstrualnim, ali ja sam taj dan imala blage bolove (ni slične mojim menstrualnim). Problem je što mi je i dalje stomak nadut i boli, posebno pri sjedanju i ustajanju. Po jajnicima me presijeca i dalje, pa ne znam da li je to normalno i koliko bi još trebalo trajati?

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    reni76, draga..

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    sanda,
    lijepa je beta. bit će to mirna i sretna trudnoća
    potpisujem!

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Čak si mislim da bi mi možda i odgovarao smak svijeta prekosutra da prekine muku - ali onda se sjetim da nema smisla osjećati gorčinu, ostavim je iza sebe, živim s njome svaki dan na nekoliko koraka ispred nje.
    Ovako nekako sam se ja osjećala kada sam saznala za AMH. A onda sam shvatila da život ide dalje... s djetetom ili bez, i sve sam prepustila "situaciji". Srećom pa se okrenulo na dobro.
    I tebi želim najljepši rasplet situacije i da smogneš snage za dalje!

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima iz Petrove, gdje sam na promatranju. I pusa mojoj cimerici!
    Nadam se da nije ništa jako opasno, i da ćeš brzo kući. Pozdrav tebi i svim cimericama! Držte se cure!

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Da bez obzira na sve zivis i dises za njega, kad te pogleda i zagrli znas da si njegov cijeli svijet, pa kako onda nebi i ono bilo tvoj...
    Raznježih se!

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    moja današnja ß 18dnt 3293! uzv dogovoren za 21.12. i nadamo se da ćemo vidjeti (ili 2! )

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Također možeš i prijaviti svoju ß u statitiku, ali nakon što je potvrđeno kucanje srčeka.
    Sad sam to ispunila i ušla u statistiku! Hvala na podsjećanju!
    Kaže na kraju (kad sam ispunila) da mi je doubling time from previous test za betu 39.63 hrs.

Citiraj LOTTOS prvotno napisa Vidi poruku
    Kaze meni jucer MM - zvat ce se Snjeguljica a ja umrem od smjeha i kazem mu, pazi da nebi bila tri prascica (vracena su nam (mi) 3 zametka).
    Hihihi!
    Nekak mi se čini da si u pravu oko brojke.
    Kako god - neka je sa srećom!

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    beilana~~~~~~~~~~~za curicu big hug od mene
    I od mene za frajericu!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sos, jel mozes otic sutra nekom da te pogleda? ako su popucali od pon-zasto bi te bolilo?

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nisam baš u toku ovih dana zato šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim novopečenim trudnicama,betočekalicama,pikalicama!!!!!!!!! I svima tko god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sos mislim da je to normalno. Ja sam imala u utorak punkciju (prazni folikuli) i još uvijek sam naduta i boli me kod sjedenja, ustajanja, odlaska na wc ili ako sam duže na nogama - znači, folikuli su punktirani i nema više ničeg pa se svejedno tako osjećam.
    I ja imam pitanje...jeste li nakon punkcije imale povišenu temperturu (37.6/37.7)? Na duphastonu sam ali inače mi je s njima 36.7/36.8. Uglavnom, ne znam je li to posljedica punkcije, bih li je trebala snižavati...?
    Posljednje uređivanje od Muma : 14.12.2012. at 19:48

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne znam, i meni je to čudno, posebno jer u ponedeljak nisu bili jaki bolovi, ali stomak mi je ogroman, hlače jedva zakopčam, a onda je bol još jača. Kad ležim je dobro, ali čim se malo više krećem počne baš žigati. Nije valjda da će tako do ciklusa? Ako ne prođe za vikend naručiću se kod doktora, jer za to moram u drugi grad, kod mene su svi nesposobni.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uvijek možeš ići provjeriti, naravno. Htjela sam reći da je to vjerojatno normalno jer si imala više folikula, a ne kao u prirodnom ciklusu. Nadam se da će uskoro proći, i tebi i meni

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Muma, vidjela sam tvoju poruku tek nakon što sam svoju poslala, lakše mi je kad čujem da je to normalno. Jesi li ti kontaktirala doktora kad si imala bolove, mada mi se čini da je to kod tebe bilo puno više?
    I ja se nadam da će nam bolovi brzo proći.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sos, ja ne bi rekla da je to normalno, i mumu smo nagovarali da ide doktoru, al hvala Bogu, dobro je proslo

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mare, mare, uvijek se brineš za nas više nego mi same. Ti si pravo srce. Ako za vikend ne prođe idem doktoru, obećavam

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa zar nisu normalni bolovi u donjem dijelu kad su jajnici toliko stimulirani? Znam da nisu prihvatljivi bolovi u prsnom košu. mare ti si ipak veteranka, tako da ne sumnjam u tvoje mišljenje ali evo ja sam mislila da to nije ništa čudno. Jel znaš nešto o toj mojoj temperaturi?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I da, inače sos, jesam zvala doktora i rekao je da kod mene nema šanse za hiper, što bi značilo da on smatra normalnim takvo stanje kod mene... A tko bi ga znao. Fakat zovi i pitaj ako ti ne bude bolje, tko pita ne skita.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sos u kakvom stimuliranom si bila, dali si primala suprefact, decapeptil ili Cetrotide možda?
    I ja se slažem sa Mare da bi trebalo što prije na pregled jer kad puknu nema šta boliti poslije, od punkcije je normalno da boli jer je to ipak zahvat

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo kod avatara, Inesz vrati svoj
    stvarno Inesz, ovo sam i ja neki dan pomislila, makni cvjetić i vrati onog zgodnog šarmera

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod mene je bila stimulacija puregonom, femarom, cetrotide i menopurom. Ovitrelle je za štopericu dat. Ne znam je li može biti od toga. Meni je sve to nepoznato jer mi je ovo bio prvi put. Pitam se je li moguće da nisu popucali folikuli još uvijek? Bili su različitih veličina. Možda zvučim glupo jer nemam pojma o tome, uvijek sam se bazirala na proučavanje azoospermije, tako da mi je ovo bilo sporedno.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zaista, što se može dogoditi ako se folikuli ne ispunktiraju, da neki ne puknu pa se pretvore u ciste?
    sos15, idi ti na pregled...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista, što se može dogoditi ako se folikuli ne ispunktiraju, da neki ne puknu pa se pretvore u ciste?
    sos15, idi ti na pregled...
    Ovo i mene zanima?! Ja sam mislila da se ti svi silni "nahranjeni" folikuli svakako moraju ispunktirati....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo i moja najdraza krcmarica mudro zbori, sos, meni bi bilo logicno da je vec pred dan, dva napravljen kontrolni uzv, a koliko je bilo folikula? nase hiper cure znaju reci da su im jajnici povecani, nije da te plasimo, al nek neko sutra stavi sondu
    muma, inace kazu da ne treba spustat temp ako nije 38, al stvarno se u to ne mijesam

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A, joj, Argente, ja očekivala da ćeš mi poslati stomakliju, a ti me dodatno prepade. A stvarno da probam sa žestom?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

On je nabrojao na svakom jajniku po desetak folikula od toga su na poslednjem uzv ti što je nabrojao bili od 10-20mm. Nije mi rekao da trebam uraditi uzv. Pokušaću se sutra naručiti ako i dalje bude boljelo.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moguće je, Argente... ja svaki ovulatorni ciklus dobijem cistu žutog tijela na ovom jedinom jajniku jer folikul ne može puknuti... i to boli k'o vrag...

malo za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

i još malo za sve lijepe bete, srčeka i bebice!

i grlci za tužnice...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo i mene zanima?! Ja sam mislila da se ti svi silni "nahranjeni" folikuli svakako moraju ispunktirati....
    bubimitka, i ja sam mislila da se moraju ispunktirati... sos, svakako put dr-a - to je velik broj folikula i nevjerovatno mi je da su te samo tako prepustili samoj sebi...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uh, ja sam mislila da je to sve normalno, a sad sam se zabrinula. Javim vam kako je prošlo sutra. Hvala na savjetima.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    A, joj, Argente, ja očekivala da ćeš mi poslati stomakliju, a ti me dodatno prepade. A stvarno da probam sa žestom?
    ma mazni par žesti i idi negdje đuskaj nek popucaju k'o kokice!
    zezam se - puno je to folikula, idi to iskontroliraj molim te, ne treba ti još problema na svu nevolju

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Za đuskanje mi sad nije prilika, ali počeću sa jednom forumskom

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam pitanje...jeste li nakon punkcije imale povišenu temperturu (37.6/37.7)? Na duphastonu sam ali inače mi je s njima 36.7/36.8. Uglavnom, ne znam je li to posljedica punkcije, bih li je trebala snižavati...?
    Muma, ja nakon punkcije (10 kom) u stimulaciji nisam imala temperaturu (ali nisam imala ni ništa od tih čuda nuspojava koje su tebe napale, tako da sam možda samo imala sreće...)
    Vidi mene, k'o neka crna vrana, svima "to ti nije normalno, idi kod doktora" Dajte iskusnjare, preuzmite riječ!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sos, nadam se da bude sve ok na pregledu sutra... iako mi se čini da sa tako puno folikula te nisu smjeli ostaviti bez ikakve kontrole...

Linalena, nadam se da ce se ili dogoditi vase malo cudo ili da cete naci zajedno dogovor za neki novi put. Ja sam dosta mladja od tebe, i cesto, kad citam postove veteranki, mislim si kako je jos dug put pred nama. A onda opet kad se osvrnem na postupke, pomislim da sam u ocima nekih novih cura i ja vec pomalo veteranka (ili senior kategorija). U glavnom, kada smo krenuli u MPO bila sam totalno otvorena prema alternativama. Kao sto je netko napisao, isla sam na sve ili nista. Kako su prosle godine i postupci, u meni se javio neki inat (u nedostatku bolje rijeci) i sad samo zelim da uspije... s mojom JS i spermijem MM. Ne znam, ako opet ne uspije mozda ponovno razmislim o alternativama (npr posvajanje), no trenutno me ljuti sto svi kazu da je navodno sve ok i nema objasnjenja zasto nece pa nece.

S_iva i svim ostalim curkama koje leze u bolnickim krevetima~~~~~~ za brzi povratak kuci

Medonia i sanda, super su vam bete! Jedva cekam izvjestaj s UZV!

Lottos ~~~~~~ za sto brzi prolazak 2ww i veliku betu!

Beilana, vec sam ti napisala za malenu hello kitty koja ce (ako se ne predomislite) imati preeekrasno ime

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, ja nakon punkcije (10 kom) u stimulaciji nisam imala temperaturu (ali nisam imala ni ništa od tih čuda nuspojava koje su tebe napale, tako da sam možda samo imala sreće...)
    Vidi mene, k'o neka crna vrana, svima "to ti nije normalno, idi kod doktora" Dajte iskusnjare, preuzmite riječ!
    A čuj, ja sam uvijek neka posebna biljka. Jučer sam je ful osjećala, malo sam se i tresla, a danas sam bila uvjerena da je nema i izmjerila je 2 puta reda radi...i ona ista, 37.7. Jučer sam popila lupocet, ali sad neću ništa pa ću je kontrolirat idućih dana. U svakom slučaju hvala.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Muma a šta imaš baš od punkcije nadalje temperaturu?
    Može biti da ti se potrefila baš neka viroza u to vrijeme. Bolovi u donjem trbuhu su ti i dalje jaki ili se smanjuju?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa prva dva dana je nisam ni mjerila, tko bi se sjetio između faza rušenja u nesvijest izmjerit temperaturu (lako se meni sad zezat, bila sam u takvoj komi da nisam ni pomislila na hitnu ili surfanje o hiperu pošto me dr. nije upozorio, podrazumijevala sam to kao posljedicu punkcije)
    Bolovi se pošteno smanjuju, ne bih ih više ni svrstala u prave bolove nego više nelagodu.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kakve faze rušenja u nesvjest?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa kad bih se ustala za koju minutu bih bi me oblijala vrućina + mučnina, pa zvjezdice pred očima, onda sam se samo mogla nadati da se nalazim pokraj kreveta da baš ne ljubim pod. To je bilo samo prvi dan, i prvi put se desilo baš kod doktorice opće prakse. Drugi dan više toga nije bilo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja temp je nakon punkcije varirala 37,4-37,9, al ja sam bila pod utricima. Pala je tek 3 dana po prestanku utrogestana, a krenula sam curkat tjedan dana prije...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jutro cure.... zar je moguće da nitko još nije ponudio kavicu?

Evo nudim tople napitke, kavu, čaj, kakao, ostalo ....... i poželjet ću svima mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam trebalo......

A usput za one koji mogu i koje su se već navukle, jedna jutarnja runda rakijce

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

Evo nudim tople napitke, kavu, čaj, kakao, ostalo ....... i poželjet ću svima mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam trebalo......

Jutroooo!
    Poslužit ću se kavicom, thnx

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja bi kavicu,ali preostaje mi.ona iz bolnickog aparata..zadovoljit cu se i sa tom..
    Mozda kriva tema,ali mozda netko znA dr.Kos iki Latin iz Vilija kad koriste godisnji? Je li moguce uhvatiti nekog od njih dvoje izmedu Bozica i Nove?
    Hvala van svim

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jutro curke i ja se pridružujem na kavi ja sam prešla pola svog odbrojavanja još malo pa ćemo znat ishod, danas kitim bor, slj tjedan malo čistim po kući tak da bar će mi vrijeme proć brže nadam se

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

jutro! i ja ću se poslužiti kavicom....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Može meni duppla rakija.

Svima vibrice za sve što trebaju.
    I malo posebnih za Sneki ~~~~~~~

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hmmm, topli napitci a ja još u krevetu no, to mi je sad lako kad sam došla k mami da me mazi i pazi... Još samo par min da utrici upiju pa na neki fini doručak...
    A do tad da vas pozdravim i svima pošaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ posebno curkama u bolnici, da možete brzo svojima kući i da sve bude odlično sa mamama i bebicama

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mojca

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro, eto i mene na kavi, kadauna, hvala!
    mojca, pa kud dupla?
    svim cekalicama kojecega drzim fige, a lezalicama da sto prije dodju doma!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •