Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam pitanje...jeste li nakon punkcije imale povišenu temperturu (37.6/37.7)? Na duphastonu sam ali inače mi je s njima 36.7/36.8. Uglavnom, ne znam je li to posljedica punkcije, bih li je trebala snižavati...?
    Muma, ja nakon punkcije (10 kom) u stimulaciji nisam imala temperaturu (ali nisam imala ni ništa od tih čuda nuspojava koje su tebe napale, tako da sam možda samo imala sreće...)
    Vidi mene, k'o neka crna vrana, svima "to ti nije normalno, idi kod doktora" Dajte iskusnjare, preuzmite riječ!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, ja nakon punkcije (10 kom) u stimulaciji nisam imala temperaturu (ali nisam imala ni ništa od tih čuda nuspojava koje su tebe napale, tako da sam možda samo imala sreće...)
    Vidi mene, k'o neka crna vrana, svima "to ti nije normalno, idi kod doktora" Dajte iskusnjare, preuzmite riječ!
    A čuj, ja sam uvijek neka posebna biljka. Jučer sam je ful osjećala, malo sam se i tresla, a danas sam bila uvjerena da je nema i izmjerila je 2 puta reda radi...i ona ista, 37.7. Jučer sam popila lupocet, ali sad neću ništa pa ću je kontrolirat idućih dana. U svakom slučaju hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •