Sos, nadam se da bude sve ok na pregledu sutra... iako mi se čini da sa tako puno folikula te nisu smjeli ostaviti bez ikakve kontrole...

Linalena, nadam se da ce se ili dogoditi vase malo cudo ili da cete naci zajedno dogovor za neki novi put. Ja sam dosta mladja od tebe, i cesto, kad citam postove veteranki, mislim si kako je jos dug put pred nama. A onda opet kad se osvrnem na postupke, pomislim da sam u ocima nekih novih cura i ja vec pomalo veteranka (ili senior kategorija). U glavnom, kada smo krenuli u MPO bila sam totalno otvorena prema alternativama. Kao sto je netko napisao, isla sam na sve ili nista. Kako su prosle godine i postupci, u meni se javio neki inat (u nedostatku bolje rijeci) i sad samo zelim da uspije... s mojom JS i spermijem MM. Ne znam, ako opet ne uspije mozda ponovno razmislim o alternativama (npr posvajanje), no trenutno me ljuti sto svi kazu da je navodno sve ok i nema objasnjenja zasto nece pa nece.

S_iva i svim ostalim curkama koje leze u bolnickim krevetima~~~~~~ za brzi povratak kuci

Medonia i sanda, super su vam bete! Jedva cekam izvjestaj s UZV!

Lottos ~~~~~~ za sto brzi prolazak 2ww i veliku betu!

Beilana, vec sam ti napisala za malenu hello kitty koja ce (ako se ne predomislite) imati preeekrasno ime