Mislim da je J&D pisala da Kos ide na godisnji 21.12.
Hvala na kavici...
S Iva, Milasova i ostale curke u bolnici želim vam da što prije dodjete kući![]()
Hvala vam
A do kojeg tjedna trudnoce se najkasnije moze raditi kombinirani? Taman me 12 t.kaci izmedu Bozica i Nove
Do 13. Cak mene nisu htjeli naruciti dok ne dodem do 12. Tjedna.... Zato i jesam narucena zadnji moguci dan prije godisnjeg, e jedino probaj pitati za tu drugu doktoricu, jer su mi nju nudili kao jel moze kod nje,pa mozda ona ne ide na go. Meni je dr rekao da trazim kosa, tako da su me ugurali! Probaj zvati ili te isto uguraju ili se naruci kod nje ako radi!!
Evo, ja ću jednu kavicu, valjda se nije puno ohladila...
Sve puno pozdravljam, a posebno curke u bolnici - da se što prije vrate kući.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova, buni me tvoja racunica, 12 tjedana ti je za tri tjedna, zar ne, znaci 4.1?
tako je Mare..opet sam krivo napisala..mislila san napisati izmedu Nove i Tri kralja..
A otupila sam vise lezeci ovdje valjda
Ne bi mi bilo.kasno onda za kombinirani 07.01,jel tsko?
http://www.nuchaltrans.edu.au/certif...nslucency.html
od 11 tt (znači 10+1, 10+2, 10+2...) do 13+6 tt
odnosno dok CRL (udaljenost od tjemena do trtice) iznosi od 45 do 84 mm.
Inesz,hvala draga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibrica za sve
Cure e sad ja imam pitanje, jel se nuhalni mjeri vaginalno ili preko trbuha??? Pa ako neko zna?
Uh bravo, jesi imala kakav protokol prije feta
Posljednje uređivanje od J&D : 15.12.2012. at 12:27
Pisala sam na fet temi... estrofem, decapeptyl i sad utrici
Imas pravo malo smo off.... U svakom slucaju drzim fige i ~~~~~~
Vrci ~~~~~~~~~~~~~~za fet
šta je to kombinirani?! da li je to možda neki test za down?!
zaboravila sam pitati koju bi sada betu mogla očekivati u ponedjeljak....to bi bio 19 dnt....zadnja piše u potpisu
Sanda, piše ovdje
http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2/...a-trudnoa.html
No sve je to okvirno. Do sada su se lijepo duplale, pa nemaš razloga za brigu.
Kombinirani je test krvi i ultrazvuk na kojem se utvrduju anomalije, down ili druge genske bolesti... Medutim nije toliko siguran i cesto je da ne kazem pogresan ili na rubu greske... Ali je dobra indikacija za daljnje pretrage.... Tj sko se pokaze neka indikacija za npr. Down onda se ukoliko majka zeli ide na aminocintezu... Eto ja to onako laicki... Ali mislim da di skontala sanda
hvala inesz...
pa mislila sam da je tako nesto...mislim na taj test
J&D ~~~![]()
Hvala svima na vibricama. Uopće nemam osjećaj da se nešto događa, i sve mi je ravno. Neka bude kako bude...
Vrci mozda je bas to dobitna kombinacija za uspijeh ovaj put!!!![]()
E mare moja... blago tebi nosiš dupliće, pa ćeš ako moći ostati doma 3 godine.![]()
Moram skoro početi raditi... a još uvijek tražimo tetu čuvalicu, luda sam već od telefonskih razgovora, susreta, objašnjavanja... u tri dana sam 3 kg skinula, što i nije loše... ali bome nije ni zdravo.
Totalno off, ali očajna sam... do te mjere da sam danas to isto pitala simpatičnu prodavačicu na štandu na božićnom sajmu, moram i tu: imate li za preporučiti nekog za čuvanje curice od 14 mjeseci? Zagreb, istok. Ako imate, pliz pp. Hvala.
Koje doba???mislim doba dana
Posljednje uređivanje od J&D : 15.12.2012. at 15:40
ne pijem ali sad ću rado jednu duplu![]()
sos ako te nastavi boliti ne čekaj sutra već idi u bolnicu. mislim da su ti morali punktirati tolike folikule ali to je samo moje mišljenje. nadam se da će sve biti u redu i da nema HS jer te bolove kako opisuješ sam imala i ja sa HS.
sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a i ostalim curkama za sve
Posljednje uređivanje od sanda1977 : 15.12.2012. at 17:40
Uh, svašta se izdogađalo, lijepih i tužnih vijesti, pa zato čestitke svim radosnicama i veliki zagrljaj tužnicama. (sandice a gdje si to ti mislila ići?)
BigBlue nisam više čekalica bete, gospođica M stigla, bilježimo prvi neuspjeli FET i idemo dalje.![]()
Hvala Argente.
J&D ništa novo i neisprobano, hehheheh, prekratka je moja MPO karijera da bi bila bez plana za dalje...
brunica, nek ti karijera traje sto krace-drzim fige da slijedeci bude bingo!
Sonja, jutros sam zvala doktora u Sarajevo i kaže da je normalno da me boli i da će tako biti do narednog ciklusa. Kaže da nema potrebe za pregled. S obzirom da me danas napustila moja najmilija baka nisam se ni mogla s tim previše baviti. Ako nastavi sa bolom, otiću za par dana kad ovo sve prođe do doktorice.
Sanda, nisu me punktirali jer nema smisla zamrzavati kad se neće moći iskoristiti, mm nisu našli ni jedan plivač pri micro tese, zato je postupak prekinut.
sos![]()