Brunaa,zao mi je![]()
~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak
Sos,grlim jako
Brunaa,zao mi je![]()
~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak
Sos,grlim jako
Draga Sos, teško je naći riječi u ovakvim trenucima kada se čini da je sva tuga svijeta na našim plećima, ali.. Proći će vrijeme i postat će lakše.
Bruna, sve znaš, podržavam stav.![]()
ja idem sa minimalnim zahtjevima glede rasta bete zato jer često vidim puno panike jer se beta nije do zadnje jedinice poduplala u roku od 48 sati.
taj mit ultimativnog poduplavanja bete u roku od 48 sati puno je suza izlio našim forumašicama. u početnim vrijednostima (vrijednosti bete do 1200) beta se ima da podupla u roku od 3 dana.
kad vrijednosti bete prijeđu 1200 rast se usporava i tada je vrijeme duplanja iznosi 72-94 sata.
zato sam sandi napisala neku minimalnu, a još uvijek ok vrijednost za njenu betu na 19dnt da ne paničari nepotrebno i ne plaši se...ionako je sada već blizu vrijeme kad je mjerodavan ultrazvučni nalaz, a visina bete manje znači...
naravno, da ta beta na 19dpt može biti i puno, puno veća i od 1400 i od 2000...
ali ono što je važno naglasiti- mi nagađamo koristeći neke okvirne izračune, svaka trudnoća je priča za sebe i nitko ne može predvidjeti dinamiku rasta bete, vrijednosti bete na isti dan transfera mogu se razlikovati od jedne do druge trudniće i do 200 puta...
sanda sretno tebi i svim betovadilicama i betočekalicama~~~~
a svim tužnicama šaljem jednan zagrljaj utjehe...
Evo da i ja jednom serviram kavu kad još nitko nije
Usput odmah šaljem hrpu vibrica pa nek se posluži kome za što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brunaa i sos, žao mi je...
Ježić, hvala na kavi![]()
Posljednje uređivanje od 123beba : 16.12.2012. at 09:35
hvala ti inesz na opširnijem objašnjenju....
i ja šaljem hrpu vibrica ~~~~~~~~~~kome šta treba,da ne imenujem i da nekoga ne zaboravim...
sutra vadim još jednom i nadam se zadnji puta betu...nadam se da će sve biti ok....svaki puta me košta živaca....
zabrinjava me to boluckanje na lijevoj strani....jučer me nije boluckao,jutros opet bolucka....kao da me žiga jajnik pa to osjetim i u kuku i kao da se proširuje na nogu....ništa to nije jako,ali je prisutno i baš me živcira....desna strana ništa....možda je to sve od stimulacije i punkcije.....
jezic, hvala na kavi
sos, drzi se
milasova, kad ces doma?
big hug i drugim lezalicama
svim cekalicama punkcije, transfera, bete, prvog uzv-drzim fige!
Dobro jutro i ja ću se poslužiti kavicom.
Vrci ~~~~~~~~~~~~~ za fet.
Bruna,sos žao mi je,grlim jako!
Milasova,s_iva želim brzi povratak iz bolnice.
jutro svima!
ježić hvala na kavici!
bruna ~~~~~~ za nastavak karijere! neka bude kratka i slatka!
sos moja sucut... drz se!
milasova saljem veliku pusu!
vrci puno puno ~~~~~~~ za fet!
snekica ~~~~~~~~
svim vadilicama bete iduci tjedan zelim lijepe brojcice!
ja evo odbrojavam do feta, jedan ciklus smo skoro skinuli (ko za inat kasni, nakon duphastona), jos 2 i onda sam opet na brdu. vrijeme leti.
Mare draga,trebala sam u petak ali nista od toga pa se iskreno nadam da cu sutra jer ne mogu vise..
Vec sam 3 tj.tu
milasova draga zelim ti da sto prije dodjes kuci da napokon uzivas u svojoj trudnoci
sos_15 draga moja sucut
Bruna zao mi je,drzi se i hrabro dalje
ako sam nekog izostavila zelim svima puno~~~~~~~~ za lijepe bete,uzv i onima koji leze u bolnici brz povratak kuci da u ovim blagdanima uzivate sto vise mozete i da nova godina donese svima ono sto najvise zelimo
Jutro curke, neznam jel prerano al evo da vam se pozalim
Punkcija 30.11.
Transfer 3.12. Vratili tri mrvice
Danas sam radila test koji mi je ostao od proslog puta i nista
Betu bi trebala vaditi tek u utorak, a ja bi sutra jel prerano s obzirom da sam zadnji bevactide dobila 10.12.
Moram priznati da sam se ovaj puta jako nadala barem jednom srceku
Sanda tvoje trakice nisam docekala posluzit ce sljedeci put
Sos_15 moja sucut,
Ostalim tuznicama big hug, to nam treba i hrabro naprijed u nove pobjede
lottos draga nikad nisam primala brevactid poslije transfera pa ne mogu dat pametan odgovor ali se iskreno nadam da ce beta pokazati drugacije~~~~~~~~ da dobijes najljepsi poklon za Bozic
hvala svim curama na podršci, šaljem vam hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
sos15 žao mi je zbog bake!
curke, pliz nek mi se javi na pp neka s anovulacijama koja je u ciklusu nakon stimulacije pila duphaston. zanima me dal je iduca menga dosla i kad. moja jos nije, al s druge strane ima jos vremena.
LOTTOS sretno sutra!
BB ne čekam više betu...više sreće jednom drugom prilikom...
Snekica,bas mi je zao![]()
Drage cure nije me bilo malo duže pa svima zajedno šaljem puno pusa i vibrica za sve šta vam treba...Sretno svima!
Ja sam sutra u Petrovoj...idem po lijekove...evo i mojeg mjeseca još malo....Baš sam happy!
Još jednom sretno svim curama i držite mi se...Ljubim vas!![]()
Snekica šaljem topli zagrljaj. Što se dogodilo draga?
Sos moja sućut. Meni je najdraža baka umrla prošli mjesec tako da suosjećam s tobom
Sneki, zao mi je
Lottos, sretno sutra
Sos, zao mi je zbog tvog gubitka
Mary, za dobitni postupak
Svima saljem puno vibri za sve sto vam treba, i hvala sto mislite i na nas u bolnici.
Kod mene jos nista konkretno, cekam uzv.
Sneki,žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 16.12.2012. at 18:05
snekicakvragu. bas sam mislila da ce bit za bozic poklon. ljuta sam. grlim te puno!
denii ~~~~~~
Mary123 da vrijeme brzo prodje!
Sos,moje saučešče zbog bake.mimi81,isto tako,nema veze što je prošlo mj. dana,znam da je i dalje teško...
Snekice,baš mi je žao..šaljem ti veliki zagrljaj!
Lottos,želim ti svu sreču svijeta i da nam javiš lijepu betu sutra.
mary123,eto došlo je i tvoje vrijeme,još malo i budemo navijale za tvoju betu!
svim curama big kiss![]()
Ma popodne sam naprasno procurila, pa je stalo, pa nakon nekih sat vremena opet krenulo a sve nešto zrnasto i dosta obilno. Sad me tako probadaju jajnici, svako toliko samo što ne pustim krik kad me ubode u predjelu maternice. Sutra idem vaditi betu da zaokružim postupak i to bi bilo to od mene.
Snekice, šaljem punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sutra lijepo iznenadiš, nadam se velikoj beti![]()