Mury![]()
Mury,jeeeeeeee!!!!!! Super
Evo i ja gotova sa UZV,mrvica divno napreduje,velika mi je vec 3,14 i zezam se sa dragim da ako se vec vidi nosic da ce beba sigurno bit na njegahehehe
Sutra doma
Opa cupa bebice rastu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Ja danas bolje- dolazim k sebi nakon neg bete
Ovaj mj mirovanje a vec sljedeci idemo ispocetka najvjerojatnije prirodni- nema odustajanja kad nesto zelis najjace
Milasova8- uzivaj doma u bebicama
Sanda ne brigaj bit ce sve ok
Mury
I svima puno srece i ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba
Hvala vam cure na podrsci i
S vama je sve lakse
LJUBIM
LOTTOS,neka iduci postupak bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~
mury,milasova8,mare41,za bebuške!milasova,super kaj konačno ideš domeka
![]()
Drage cure pratim vas sve.
Trudnice cestitam i sretno do kraja.
Tuznice znam kako vam je, mislim na vas.
Evo ja jos jednom odbrojavam al ovo je vec postalo rutina i ne nadam se previse.
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala sanda, čuvam fige za uzv~~~~~~~~~~~~ ...jel sutra?
milasova, sada uživaj doma sa svojom mrvicom
mury![]()
zuzy, hvala ti!
saljem kolektivne vibrice, jer priznajem, nisam u toku!
~~~~~~~~~~~~~
Draga Lottos, baš mi je žao. Sada probaj smireno skupiti snage i hrabrosti za sljedeći postupak, doći će tvojih 5 minuta, vjerujem već u sljedeći put!
Držimza srčeko!
Bit će sve ok, vidjet ćeš!
Pusti testove, navijam za pozitivnu betu!
Have fun! Zavidim
Da.
Ajme
Konačno si i to dočekala. Čestitam na strpljenju i želim da do samog kraja ne vidiš bolnicu osim redovitih pregleda kad dođe vrijeme za to...
Draga, ajmo malo uključiti pozitivni mod! Neće ti škoditi
Kod kojeg si liječnika?
Svim dragim suborkama šaljem puno ~~~~~~ za sve što im treba!
hvala a svima želim sve najbolje!
ne znam da li će se sutra već vidjeti srčeko...rano je
Evo da se i ja priključim ovoj temi...
Ja idem vaditi betu u subotu. Koliko puta se vadi beta, ako je 1.pozitivna ?
Znam da je pravilo da se treba duplati u 2 dana, ali ne znam koliko puta je trebam vaditi?
Hvala Moe na lijepim željama!
Nisam bila sigurna da li su 2bete dosta, ako je 1. pozitivna.
Buduci da je dr. na GO preko praznika, cuti cu se tek 7.1. s njom.
Vidim da vi odbrojavate...kada idete na uzv, da vidimoili
?
sanda1977, hvala!
Ja tebi zelim da bude sve na svom mjestu!
Moe
nikako da nadjem prekidac za happy mod
Kod dr. Dmitrovic sam.
Bananka sretno u subotu.
Bananka sretno u subotu!!!!
Dreamgirl, ajmo malo pozitivnije gledat znam da je teško al nadajmo se da će sve bit ok!![]()
Ako mene pitaš za uzv i... jedno je utvrđeno još početkom listopada, sad odbrojavamo do poroda 180 dana.
Najbolje da ti nama javiš pozitivnu betu ovdje. I drugu pozitivnu, a već će ti drage cure ovdje savjetovati ako bude trebalo i treći put raditi da se utvrdi gradivo. Vjerujem da neće trebati! Samo opušteno!
Vani su praporci, lampice, šljokice, trepćuća svjetla, zvončići, zvončići, ovih dana opet snijeg, ma ne možeš biti u drugom nego happy modu. Ajmo klik na prekidač - bad mood off - happy mood on
Sigurno je doktorica napravila dobar posao!
(btw koliko embrijića si dobila na čuvanje? koliko stanični, koji dan?)
Dobro jutro cure drage, evo da Vam skuham jednu jutarnju kavicu ili šta god si tko poželi!!! puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za što god da vam treba!!!!!!
http://www.ivf.ca/duedate.php
ukucas dan aspiracije i dobijes tacno koja si nedelja trudnoce
dobro jutro! evo ja cu se posluyiti kavicom....danasu 11 i 30 sam na uzv. ne moram vam ni reci kako se ósjecam....
Sanda sretno na uvz danas,da javim danas je 11dnt,jutros test negativan
dali ima smisla ocekivati poz.bet
Svim cekalicama zelim sretnije zavrsetke,i lijepe blagdane
evo izracunala sam po danu punkcije. 5 t í 3 dana
elena ne znam jesu ti vracene blastice ilí trodnevni. ako su 3-dnevni rano je. sjeti se mojih testova. a beta bila poz
trodnevni su vraceni,a sta je draga bilo sa tvojim testovima,nisam upratila
jutro curke evo ja danas nakon 6 god svega i svačega jutros sam prvi put ugledala dvije crte na test, pojavile se odmah, šok i svaštta nešto,,,,sutra je beta neznam šta će bit ...al eto dozvolila sam si da danas budem happy![]()
Sanda, šaljm milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti uzv!!!
I svima drugima ( nisam baš u toku), pa se poslužite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Deaniii draga cestitam,neka bude napokon sve ok i nadalje![]()
Deniii, cestitam i neka sve prodje u najboljem redu!
Elena ~~~~~~ za betu
deniii cestitam na + i punoooo~~~~~~ za prekrasnu betu
elena~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi
sanda~~~~~~~~ za uzv
i ja danas idem na uzv pa cemo vidjet kako je bebolino
Ja osobni mislim da je rano. Ja cu vaditi (ako izdrzim) 15dnt ß.[B prvotno napisa
imas stranicu koju je javila IVKA
http://www.ivf.ca/duedate.php, izračunat ce ti koji dan mozes najranije vaditi ß.
Ukucala sam dan transfera i javilo mi 15dnt.
deniiibravo!!!
milasova welcome home!
mury
elena ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
jesu vraćena 2 ili 1?
sanda kak je prošao uzv?
vjerojatno sam nekog zaboravila (nije namjerno) pa evo malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
elena rekla sam ti da je rano. znam da nije lako čekati ali test ne treba raditi prije 13.-14. dnt.
šaljem vam svima vibre
elena, moglo bi biti prerano
meni je to bilo prerano i sa blasticama
Denii, tako mi je drago!!!! Držim fige da i sutra beta lijepo potvrdi taj plus i da se lijepo dupla za par dana! Predivan poklon za Božić!
Nisam uspjela sve baš pohvatati pa svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj i puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za 2013. da im bude najsretnija do sada...
Svim curama koje imaju razloga za veselje čestitam i želim prekrasnu trudnoću do kraja, da bebice lijepo rastu, da mamama ne bude muka i da uživaju u trudnoći! Svima hrabrim damama koje su bile ili još jesu u bolnicama želim da blagdane provedu kod kuće okružene dragim ljudima!