anabanana, mi smo na prvom UZV bili na 6+1 tako da mislim da ti je to ok
Pozdrav drage moje! PetraP i Dreamgirl bude bolje druge godine jer i ja ocekujem iduce godine da mi napokon beta bude kak spada. Poslije nove idem dr R kaj i kako dalje! Milasova da li si u bolnici ili doma? Jer stalo krvarenje?
Dreamgirl i PetraP zao mi je cure,neka vam 2013 bude najsretnija do sada
Do kad je anketa aktivna? Ostala sam doma bez neta, samo sam sad na mobitelu. Pa da vidim jel cu stici
hvala vam puno na odgovorima cure,,,vidjet ću kad dođe dr da odem popodne na uzv.....uglavnom evo nova beta je 9829!!!! sad kako sam ja računala trebala je bit oko 12000 pa me već malo trta,,,,,,,,jooooj
Beta uspori rast kad dode do tih vecih vrijednosti,ne brini
Drage moje, za sve sretne i tužne u Argentinoj krčmi danas se toči mukte dok ne popadate
...gazdaričina beta na 12dnt iznosi 584!
Argente, pa živili vi nama, nek je sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~
pij gazdarice dok mozes, neces dugo moci, zivila i ti i te tvoje mozebitne dvije bebe! sto bi rekla bb-i ja vidim sve uduplo! uzivajte!
argente koja divna vijest!cestitam od srca!
Argente napokon još jedna riječka ..........![]()
Argente,cestitamnazdravljam s tobom!!
PetraP, dreamgirl zao mi je![]()
Vibram da iduci bude dobitan~~~~~~~
[QUOTE=anddu;2304396]anabanana, mi smo na prvom UZV bili na 6+1 tako da mislim da ti je to ok[/QUO
Hvala, vidim da svi idu već izmedju 5-6 tjedana.
e, pa poskočimoda nam gazdarica bude uskoro debela ~~~~~
dreamgirl, petrap, zao mi je sto ovaj put nije bingo...ali vec slijedeci moze biti, ~~~~~~~~!
argente, cestitam i nazdravljam~~~~~~~~~zivjeli!
ja sam se curke navukla na visnjevacu, ne znam kako je prije nisam otkrila![]()
Argente
Petra, dremgirl, žao mi je cure
al je zato 2013. naša godina![]()
Drage moje, nadam se da ugodno provodite ove blagdanske dane...
Nisam baš pratila forum pa svima - i tužnicama i čekalicama i sljavljenicama šaljem zagrljaje
Ja sam bila na svom drugom uzv i u totalnoj sam komi, jer mi je dr rekao da nije optimistican. Naime, u 7 sam tjednu, plod je 3mm, a srce jedva jako slabo čuje. Kaze da odgovara 6t, i da dođem za nekoliko dana. Znam da nema pravila, ali što vi mislite, molim slična iskustva... Hvala
meni danas nije cijeli dan dobro...da li je natko od vas imao vrtoglavice u trudnoći?!
ja sam mislila da ću past u nesvjest...ne znam da li je to od trudnoće ili ove južine...
E pa za gazdaricu i ja okrecem turu. Argente uzdravlje, uduplo!!!!!
e pa gazdarice naša...dobro nam došla u klub duplih trudnica!!!
Čestitam...prekrasna brojka.
Kyra, ne znam ti nažalost odgovoriti...mislim da je plod ipak malo premali. Meni je prošlu trudnoću na 7+2 plod bio 0.93 cm. Nije dobro završilo ali dr je rekla da su mjere ok.
Držim fige da se ipak sve okrene na dobro i da tvoja mrvica ojača i razveseli vas za koji dan.
Drž'se.
Ja sam danas točno9 tjedana i u laganoj sam panici jer je prošli put moja beba stala s razvojem točno na 9 tt.
A na uzv idem tek 8.1. Ajme...tko će to dočekati![]()
petraP, dreamgirl
bab ~~~~~ da ti vrijeme do 8.1. prodje sto brze!
Kyra Arsdrz se...
Argente
Bab bit će sve ok, šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~ za bebicu!
Kyrada sve ispadne ok!
Argente cestitam na predivnoj beti
Kyra Ars ~~~~~~~~~~~~~da ipak sve bude u najboljem redu
Hvala vam curke...
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god trebalo!
Argente, jeeee, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću!!!
Dreamgirl i PetraP, žao mi je cure, ali iskreno se nadam d aje 2013. vaša godina!!!
Kyra Ars do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja bebica ipak na kraju bude dobro i da srce junački jako prokuca!!!
Bab, ovaj put će sve biti ok, evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da na sljedećem UZV vidiš svoje velike bebice koje ti mašu ručicama i nožicama :zajubljen:
Kod mene smeđarenje napokon stalo, mučnine su tu, ali to su mi slatke muke, i buša već lijepo zaokružena. U subotu punih 11 tjedana![]()
Argente, jeeee, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću!!!
Dreamgirl i PetraP, žao mi je cure, ali iskreno se nadam d aje 2013. vaša godina!!!
Kyra Ars do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja bebica ipak na kraju bude dobro i da srce junački jako prokuca!!!
Bab, ovaj put će sve biti ok, evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da na sljedećem UZV vidiš svoje velike bebice koje ti mašu ručicama i nožicama!!!
Kod mene smeđarenje napokon stalo, mučnine su tu, ali to su mi slatke muke, i buša već lijepo zaokružena. U subotu punih 11 tjedana![]()
Kyra Ars ne želim te strašiti ali otprilike takva situacija je kod mene bila u prvoj trudnoći koja je završila spontanim u 10 tt. Plod je od samog početka bio premali za tjedne trudnoće i na kraju je srce stalo. Držim fige da kod tebe ne bude tako.
cure...prvo da vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sveeeee sto si zelite, od urednih trudnoca, pozitivnih beta, uspjesnih postupaka, da vam vrijeme sto brze prodje do onog sto cekate...i mi smo napokon docekali da nam je nalaz sgrama od azoo dosao na oligoasthenospermiju i u 2.mj idemo na inseminaciju (boldano je za curu koja pise listu)
citam vas redovito i super ste!!!!
Hvala svima na podrosci, sve vas grlim.
Argente cestitam, ti si mi uljepsala dan sa svojom super betom.
Kira Ars da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~
Žao mi je PetraP, drž se, i naravno - želim drugi put betu veliku ko kuća!
to je sve ok, nema mjesta panici, sad smireno i strpljivo do prvog ultrazvuka!
oooo čestitam, bravo, divan broj!
nemam ti što pametno za reći, osim da držimda sve na kraju bude u redu!
Želimo pozitivne misli! Beba voli kad je mama dobro raspoložena!
Pa netko će vrlo uskoro postati mamajedva čekamo!
Bravo, čestitam i sretno!
Tooooooo, Argente , koja lijepa vijest..evo odmah nazdravljam duplom dozom čaja za dojilje))