-
Inesz.... Ja sam to prokementirala na ovaj nacin.... Da postoji svakakvih i bezobraznih i zlih ljudi, i stoga je drzava ta koja je trebala ili treba donjeti zakon kako se osobama poput arianm ne smije dati otkaz.... Iz gore navedenih razloga, odnosno bez razloga.... Druga stvar ja nisam htjela da se ona ponizava, nego sam mislila na najbolje, ja kad bi morala birati iznedu manje place i otkaza, ja bi bez razmisljanja odabrala manju placu!! Bar dok ne nadem drugi posao! I trudnica je na teret drzavi ali ne i zene u postupcima... Tada joj poslodavac mora isplacivati placu i njenoj zamijeni..kao i mirovinsko i socijalno i jednoj i drugoj sto naprimjer ako je placa 4000 kn doprinosi i mirovinsko kostaju 2000 kn i tako puta 2, sto znaci da poslodavac ne placa ovaj mjesec 6000 kn nego 12000 i vjerujem da je u mnogim slucajevima upravo to problem.... A to nazalost je drzava! Ne znam zasto bi bilo ponizavajuce zamoliti i pristati na nesto sto je potrebno za tboj opstanak!! Uostalom ja znam da bi velika vecina ljudi pristala cak i da su bez place na bolovanju... Samo da zadrze posao, iako ni na to nebi puno poslodavaca pristalo jer opet moraju placati mirovinsko i socijalno!! Eto i to je los poslodavac... Odnosno osoba + takvi zakoni i drzava= udri po ledima onih koji ih najcesce i podmetnu, vrijednim i dobrim radnicima poput arianm
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma