Ma da željkice tebi neće trebati puno ljekova ako dobiješ ovih dana moraš računati da sa stimulacijom krećeš tek 3. dan ciklusa i onda ti fali samo za par dana, ako dobiješ iza 4.1. onda ti taman stižu na vrijeme
Ma da željkice tebi neće trebati puno ljekova ako dobiješ ovih dana moraš računati da sa stimulacijom krećeš tek 3. dan ciklusa i onda ti fali samo za par dana, ako dobiješ iza 4.1. onda ti taman stižu na vrijeme
Pitanje! Probudila sam se sa uzasnom glavoboljom sta smijem popiti od tableta? Imam lupocet 500...
Mozes lupocet bez brige ja se od transfera patim sa glsvoboljama
A i moj je sef bio takav ali ja sam sutila i od prvog dana stimulacije otisla na bolovanje u nakon poz bete mi dr ot otio komplikacije sa datumom transfera tako da sam se tu izvukla od otkaza a i seeca moja sa sam na neodredeno prijavljena
Hvala curke na pomoći...jadan moj trbuh u ovom postupku..heheheh.em gonale tri,pa dvije pa još i cetrotide...i ja sam dobila otkaz u 9 mjesecu i evo sada sam doma..mm radi i nekako krpamo...ali kako kaže žužy sada sam puno mirnija..idem smirenija u novi postupak...nemoram misliti na posao i kako objasniti šefu situaciju koja dolazi...tak da sam i na birou savjetnici rekla da me ne zove za bilo kakvo radno mjesto dok ne vidim šta će biti krajem siječnja....
drage cure, grozno mi je čitati s kakvim se još problemima susrećete uz postupkedržite se...
sad da maloza sve nove trudničice - uspjela sam uloviti kismet i Argente
Argente, moram još malo
tužnice, grlimo vas...
Blago tebi mene jos pate mucnine a 16tt sam i kako se cini.nece skoro stst
Uh uh uh poslodavci. Koma. Meni je sreca pa sam radila kod tate i nikad nije bilo problema, jos pogotovo jer on zeli puuuuno unuka i unucica. Ne znam kaj bi ti savjetovala jer znam da nist ne pomaze, al dobrog ufuranog radnika nije bas lako naci i opet ga sve uciti pa mislim da su to samo puste prijetnje i dok trebas u postupak prilozis im od doktora papir o bolovanju i to je to.
Sanda lupocet 500 smijes, nist jace.
J&D meni se i sad nekad nekad zna dogoditi da kad perem zube bude mi muka, a u 21tt sam. Ne kaze se bez razloga drugo stanje.stvarno se svasta moze ocekivat u t. Sretno i nek ipak mucnine prestanu.
Argente cestitke na t , mazi busicu
Grozno mi je čitati takve priče. Sa mnom na transferu je bila cura ,koja je bila taj dan na postupku i rekli su joj dok dođe iz bolnice ju čeka komisija za otkaz. Zato jer bila na bolovanju. I nakon toga joj je još došai dr Š i rekao da nema ni jednu js za aspiraciju. Da sam na njenom mjestu mislim da bi pukla. AriaM zao mi je zbog sve šta proživljavaš zbog posla. J&D imaš prekrasan avatar. Kismet čestitam! Ja se poslije Nove idem naručiti na novi postupak- 3 sreća.
Joj lupocet nije pomogao.
Kao da ga nisam ni popila...uzas! Jos me boli glavurda![]()
Prvo čestitam kismet na ulazu na listui da ne bude zadnji ovogodišnji entrant!
ARIANM, što da ti kažem što i sama ne znaš, ovo je stvarno pat-pozicija; nije da imaš nekog izbora - ili odustati od postupaka ili nastaviti po svome, pa dok gura-gura...na kraju i da ti daju otkaz, nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo. Jesi li zaposlena na neodređeno? Možda na Rodinim pravnim savjetima saznaš nešto korisno?
P.S. Zahvaljujem i drugoj seriji čestitara, isto se možete poslužiti na šanku![]()
argente, nije pristojno odbit ponudjeno, i opet sam prva u redu..
arianm, sjetila si me jedne znanice kojoj nije produzen ugovor dok je bila na porodiljskom, dakle, dobila otkaz, nakon toga je nasla puno bolji posao, po svim kriterijima
zao mi je sto imate takve probleme, teske su to stvari
Pozdrav svima! Budući da sam nova na forumu za početak svim čekalicama i suborkama želim sve najbolje u Novoj godini, a ARIANM posebno poručujem da živimo u zlim vremenima i da ljude koje zanima samo novac ne zanimaju drugi ljudi, obitelji ili djeca. Možda ti je to jedina egzistencija koju imaš, ali ako nije važnije je imati djecu nego posao na kojemu te netko zlostavlja. Slično sam i sama prošla. Znali su da sam u MPO vodama. Nisam više željela s njima imati posla. I sada sam konačno mirna i smiješi mi se nova prilika. Dakle, glavu gore i postavi se...
Napisem cijelu citabu i nestane...
Mare evo i mene za sank.
Arianm zao mi je da ti se uza sve i to dogada i nemam pametnog savjeta. Uvijek sam se pitala sto bih ucinila da nemam razumijevanje sefice buduci da samnod prve folikulometrije uvijek morala uzimati ili go ili bolovanje zbog udaljenosti od Zg. Nadam se da ce ipak sjesti sve na svoje mjesto.
I ja ću se pridružiti šanku jer mi stvarno treba...
Hvala vam svima na podršci,divne ste. Kako je lijepo kad te podržavaju ljudi koji te niti ne znaju a oni koji bi trebali ne...imam ugovor na neodređeno i činjenica je da za moje radno mjesto ne mogu zaposlit bilo koga jer za pohvatat sve treba bar 3 mj da bi netko uopče mogao držat smjenu. Tako da se nekako nadam da mi ne bi dali otkaz. Našla jedan natječaj na koji se idem javiti pa čemo vidjeti. A čim prođu praznici idem direktoru i sasut ću mu sve u lice taman pod cijenu otkaza jer to što rade nije humano i neću im dozvolit da me prave svojom budalom. Ako će me najurit bar ću otić uzdignute glave.
ma Arianm ako si na odredjeno mislim da ti nesmiju samo tako dati otkaz, jer je to zakonski, iako nasi zakoni ko da ne postoje.. a ako ti ga i daju s njim ide i otpremnina,ne... stalan posao je jos uvijek nekako sigurniji po tom pitanju... neam pojma ali mislim da je tako..ako nije neka me netko ispravi dok skoknem do sanka s curama na jednu kratku..naravno bez cigare nis..
puse svima i malo cu vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ako je na odjeđeno mogu joj jednostavno ne produžiti ugovor i doviđenja, a ako je na neodređeno onda ide otpremnina s otkazom
zato sam i napisala prethodni post-ne bi nikom palo napamet da se na porodiljskom neće produžit ugovor, al eto...ima toga
Ma treba samo novinama,medijima prijetiti....tako ja rjesavam kad su sluzbenici bezoarazni
ah sanda,kod nekih ti pretnje ne pale,samo se stvari pogoršaju..kad sam bivšem šefu spomenula da sam se info. kod pravnika u vezi svojih prava,otpremnine,otk. roka i to,rekao mi je da ako ga prisilim da me vrati na posao da će me nakon par dana prijavit da sam ukrala novac iz kase a onda dobijem izvan. otkaz i gubim ikakva prava.
strašno boli ta nepravda.ali moraš si vagnuti kaj ti je tog trena važnije u životu.ja sam prihvatila što mi je nudio,polovicu onoga što mi pripada..
mislim da,čim se počinju vaditi riječi ne vezane s ikakvim poštenim stvarima,tjeraj iz te firme.što duže ostaneš,samo se više zakapaš.i trošiš živce.znam da uvijek može biti gore al zašto mi nebi bilo i bolje.
mozda sam ja malo na pesimisticnu stranu, ali meni je sasvim normalno da se ugovor ne produzuje dok radnika nema. slomila sam nogu za vrijeme probnog roka za posao za stalno i naravno da mi nisu produzili ugovor. zao mi je sto se to dogadja, ali...
vrci saljem i ovdje pregrst altGr+1!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja mislim tako.....bad luck....ali evo a ja opet pohvalim svoje šefove....primili smo jednog kuhara na probni koji se nešto razbolio,pa nije mogao raditi....ali su ga primili bezobzira što je bio na probnom i što je bilo još zahtjeva za posao....stvarno su humani....i kada je ozdravio poćeo je normalno raditi i još dan danas radi....
bubek, ko ti kriv šta si samo slomila nogu, a ne da si bila doma s malom bebom, šalim se naravno, al meni je tad bilo neshvatljivo da je moguće da neko na porodiljskom dobije otkaz
nego, ajmo navijat za vrci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare, mare samo ti zezaj
vrci![]()
Da ne spammam temu nakon transfera, kojeg dr od onih silnih koji rade mpo u Betaplusu odabrati? Ja imam pcos i hashimoto, mm OAT...
Čitam tamo koga sve ima, i još sam zbunjenija
Koliko znam dr Radončić je super, presao je kod njih...ali nek se druge curke jave, mozda one koje idu kod njih, posto ja imam ruzno iskustvo od tamo!! Pa onda bas i nisam najmjerodavnija!
Posljednje uređivanje od J&D : 31.12.2012. at 12:26
Joj ne znam zasto mi taj Radoncic ne sjeda. Mozda krivi dojam s moje strane
Al nezgodno mi da folikulometrije ne radi u betaplusu
nemojte se pliz cure ljutit, al to je tema za privatne klinike, može?
vrci, mila, drži se! i čekamo tvoje javljanje bete u srijedu
Evo pisem i tamo, ispricavam se.
Hvala na svim dobrim zeljama, zabavite se nocas na docecima, i nazdravimo novim nadama
ma nema draga isprike, želim i tebi i svima ostalima da se odmorite i zabavite i onda, kao što kažeš-u nove nade!
Pridružujem se zdravici novim nadama ... uz puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i bezbroj zagrljaja svima...
svima vam želim sve najbolje u 2013 puno zdravlja i sreće, svim trudnicama ~~ ~ ~ ~ ~ ~ za školsku trudnoću
svim čekalicama bete ~ ~ ~ ~ ~ ~ za velike brojčice
svim tužnicama puno snage za dalje
~ ~ ~ ~ ~ ~ za uspješne postupke
za godinu bez suza!!!!!!!!živjele vi meni i sreeeeeeeeeeetno![]()
![]()
ja za 2013. zelim svim trudnicama da bez ikakvih komplikacija docekaju svoje bebe, a svim cekalicama bete i svim trudilicama da u trenutnim odnosno prvim slijedecim postupcima ostvare lagane i ugodne trudnoce.
Posljednje uređivanje od venddy : 31.12.2012. at 19:44
Drage moje cure/dečki, želim vam sve u najbolje u Novoj 2013.- puno zdravlja, para, sreće, veselja i naviše puno pozitivnih beta i djece¸! Živjeli!
.Umorila sam se... Puno su suza ove moje oči isplakale... Puno je želja srcu ostalo neispunjeno... Lomio me život... Gazili me oni za koje sam vjerovala da su mi prijatelji... Previše sam toga oprostila... Ponešto zaboravila... Čuvam one koji su mi poslije svakog pada pomogli da ustanem... Njima poklanjam osmijeh... Lijepu riječ... Nemam više... Ali ne odustajem... U prašini pokupim posljednju mrvicu snage i nastavim da se borim.. Ponekad sa sobom, ponekad sa ljudima... Dok se borim , dobro je... Znam, živa sam...
idem dalje 2013 možda donese nešto ljepo sve je manje nade ali barem imam svoje anđele,još se ne predajem
neka svim mamama anđela im bude sretna nova godina i neka nam donese više smjeha manje suza pozdrav cure moje.
p.s. kopram svoj stari post,
živjeliiiiiiiiiiiiii
suborke!! sretna vam nova 2013!!!! i neka nam se ostvari sve ono sto si najvise zelimo!!