Dobro, a kakve sve to veze ima s parazitima? Sad mi je u magli da mi je to jednom netko spomenuo, jer Jana već duže vrijeme rudari po nosu, ali nisam odreagirala. Znači odem pedijatrici pa će mi dati uputnice?
Inače, Jana i po pišici često mrlja.
Dobro, a kakve sve to veze ima s parazitima? Sad mi je u magli da mi je to jednom netko spomenuo, jer Jana već duže vrijeme rudari po nosu, ali nisam odreagirala. Znači odem pedijatrici pa će mi dati uputnice?
Inače, Jana i po pišici često mrlja.
Možeš i bez, cca. 20kn se plaća.
Inače, moja je stavljala prstiće u usta, grizla što oko noktića pa i noktiće.
A kad to ne smije raditi, tj kad joj namažem sa onim fuj lakićem, traži nešto drugo za ispoljiti.
Od cca. treće godine ima problem sa bolovima između prstića na nogama, ponekad i rukama, a to se događa
u napetosti, kad nešto nije po njenom, na putu za more kad više ne može sjediti (a vozi se tek 45min) itd.
Uglavnom čm negoduje ispoljava se kroz tu bol, jako je senzibilna itd...(inače to mi je prestrašno dok se počne žaliti na tu bol)
Sve pretrage smo napravili i nigdje nije ništa nađeno pa je moj zaključak bio da je to od psihe-nervoze-tvrdoglavosti-temperament tj
sve u paketu
Tako da vjerujem da je moguće i nos kopati pa dugo cicanje palca i puuno stvari koje djeca rade u svojim kriznim situacijama.
Posljednje uređivanje od oka : 14.09.2012. at 21:22