Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
Rađena su istraživanja i o tome koliko utječe duljina boravka majke uz dijete u prvim gdinama života. U Americi je ako se ne varam, plaćeno samo prvih 6 tjedana nakon rođenj djeteta(a može se ostati najviše 6 mjeseci na porodiljnom inače rodilja riskira otkaz). Ove informacije sam dobila od rođakinje koja tamo živi i radi, nisam provjeravala točnost.
Nije placeno nista, ne po defaultu.

Sve ovisi o poslodavcu, ugovorima, itd, a naravno i o saveznoj drzavi. Otprilike dvije, tri imaju nesto bolje zakone od ostalih. Uglavnom se prica dijeli na male i velike poslodavce, gdje mali nemaju nikakve ili vrlo male obveze, a veliki moraju osiguravati i paket beneficija. Placeno je samo i iskljucivo onoliko dana na koliko pojedina trudnica ima pravo (radim u Minnesoti, privatna firma s 400+ zaposlenika, nakon pune dvije godine full-time staza imam pravo na cetiri placena tjedna bolovanja, a na meni je kako cu ih potrositi: gripu, slomljenu nogu, rodjenje djeteta, njegu partnera...). Nakon ta cetiri tjedna, nema propisa u mojoj firmi koji ce mi osigurati jedan jedini dodatni placeni sat, kamoli dan. Ako mi treba vise, uzet ce mi godisnji, ako ga imam. Ako nemam, a bolesna sam, bit cu doma besplatno, do ukupno 12 tjedana izostanka (FMLA - family medical leave act), kad imaju puno pravo dati mi otkaz jer nisam sposobna za rad, a nesposobna osoba im ne treba na platnoj listi. U tom trenuku netko ima pravo na dodatne povlastice iz proracuna, privatnog osiguranja ili neke trece strane, a netko drugi nema.

(Po)rodiljni dopust ne postoji (vec se moze staviti pod FMLA/bolovanje zajednicki nazivnik), tako da svaki sat ili dan nakon tih 12 tjedana ovisi o roditelju i njegovoj financijskoj (a i pravnoj) sposobnosti za isplivavanje iz, pardonmyfrench, kakice. Kod nekih poslodavaca se moze dogovoriti duzi neplaceni dopust, kad zaposlenik sam placa doprinose koji ga zanimaju (sto se ja nadam da ce mi odobriti), a kod nekih ides kuci o vlastitom trosku, ako ne zelis raditi nakon tih maksimalnih 12 tjedana. Velik broj inace zaposlenih zena pocinje raditi nakon prvih 6 jer im tako vise odgovara, sto iz financijskih razloga, sto zbog komocije. Jednako tako poprilican broj jednostavno ne radi do... daljnjeg, jer je vrtic uzasno skup i cesto se nakon vise od jednog djeteta ne isplati raditi za placu koja jedva pokriva te dvije mjesecne cifre. Izbor postoji, ali nije bas nesto, moram priznati.

Spomenutih 6 tjedana je minimalni dopust nakon poroda (a porod je ovdje bolest, jednake kategorije kao i lom ruke ili gripa), no kao sto rekoh, nitko nije duzan taj dopust i platiti. Svi poslodavci, i mali i veliki, moraju dopustiti zeni da je nema na radnom mjestu najmanje toliko (a najcesce i najvise, jel). Nakon carskog reza, dopust je u trajanju od 8 mjeseci. U nekim saveznim drzavama minimum je, ako se ne varam, cak i nesto kraci. FMLA se takodjer razlikuje od jedne do druge savezne drzave.

Najiskrenije se nadam da nitko ne misli da podrzavam ovakav sustav i da ga smatram idealnim. Odlicno je jedino to sto funkcionira, u smislu da se svi drze propisa, pa barem znas na cemu si i da ga Pero i Katica jako tesko mogu zlorabiti bez posljedica.