Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Upravo ide emisija na rtl2 o otkazu i trudnicama. Kaže gospođa neka mlade žene u molbi za posao navedu da imaju organizirano čuvanje djece, pa će imati više šanse za dobiti i zadržati posao. Smiješno! I tužno!
Vidim da pišete o blagajnicama i školskoj spremi. Moja je susjeda napravila feštu kad je dobila posao blagajnice u velikom trgovačkom centru, nakon što je, kao diplomirana ekonomistica sa prosjekom većim od 4, pune tri godine konobarila i/ili bila na burzi.

I ja sam na ovo poludila... Kao prvo nemaju svi u blizini bake i dide koji im uskaču pri čuvanju djece. Što je s nama koji nemamo kud s djetetom ,nemamo bake i dide ili oni nežele čuvati unuke/unučice , vrtić je abnormalno skup ( 1600 kn po djetetu ,a plača minimalac) - znači mi nikad nećemo dobit posao jer nemamo organiz. čuvanje djece,odnosno najbolje ga je i netražiti .... jadne li države!!!!
Svi znamo da je izglasn zakon da žene idu u mirovinu sa 60 ,a muški sa 65god. znači bilo bi najbolje kad bi npr. ja čekala
da moji roditelji ili suprugovi navrše te godine pa da krenemo planirati i rađat djecu.