Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: Trudna? otkaz!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I spajalice, ne kužim čemu ovo tvoje nadrkano podhebavanje malog janjeta? bi li ovako nešto pisala da je temu otvorila neka sa zvučnijim nickom?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    I spajalice, ne kužim čemu ovo tvoje nadrkano podhebavanje malog janjeta? bi li ovako nešto pisala da je temu otvorila neka sa zvučnijim nickom?
    naravno da ne bi, to je jasno ko dan ovdje.

nego što se tiče same teme slažem se također sa ovim tvojim gornjim postom, o ovakim stvarima ne da treba pisati, nego treba vrištati jer ovo je prešlo sve granice što se radi ženama na radnim mjestima u hr koje ostajuu drugom stanju, a sa druge strane vrištimo na sav glas da smo veliki katolici koji vjeruju u boga i obitelj. kojeg li ružnog paradoksa.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa ja ne kazem da ne trebaju dobiti pravo na lijecenje? Naravno da treba. Samo razlika izmedju prava na lijecenje i porodiljne naknade je da ovo sto dobijes za lijecenje dobivas u naturi (lijekovi, usluge) i ionako je neiskoristivo ako nisi bolestan. Takodjer svi dobiju vise-manje isto jer im za istu bolest treba isti lijek (onako ugrubo naravno, ima i tu finesa s cekanjima i sl). S druge strane za trudnocu (koja nije bolest) se dobivaju novci i tu krecu razno-razna muljanja s jedne strane i nepravednosti u iznosima s druge strane.

A moje primjer je prvenstveno bio za tvrdnju da muljanje s prijavama za trudnocu rezultira sa samo par mjeseci troskova za drzavu, pa sam dala kontraprimjer da to nije uvijek tako. Sto se tice financiranja karijere majke-roditeljice, drzava i ja imamo ponesto razlicite stavove o toj temi ali u principu se ne bunim, dokle god djeca nisu zanemarena i u bijedi, ionako vecina novaca ode na njih pa neka im je. A da mislim da ce mi placati mirovinu - ne mislim.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A da mislim da ce mi placati mirovinu - ne mislim.
    Pa kako bi? Nema za nas fonda solidarnosti, samo ono što sami uplatimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •