Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: Trudna? otkaz!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Sillyme, super. Vise se necemo morati sekirati sto nam babe pokusavaju odgajati djecu, kad ce ih one i radjati.
    Koje babe? Ne kuzim iskreno.
    Znam samo da kad zbrojim koliko sam ja dobila na komplikacijama i porodiljnom i podijelim s brojem mjeseci da sam dobila znacajno manje od predlozenih 70% place. A ne osjecam se babom jer sam isla radjati nakon 7 godina radnog staza...

Inace, ja bih recimo takodjer digla iznos porezne olaksice na dijete - pa recimo mozes raditi racunicu, ako ranije radjas imas manju naknadu ali kasnije dulje imas vecu placu, pa ti se mozda cak ukupno i isplati i sl.

Svi zele da svi imaju sva prava, sve treba financirati iz ovih ili onih razloga - ali to jednostavno ne funkcionira na dulje staze. I nije istina da ima novaca za sve - nema novaca za sve. Jer nedovoljno ljudi radi, mulja se uzduz i poprijeko a i drzava destimulira bilo kakav pokusaj vece zarade jer te tako oderu porezima i inim davanjima da ti prisjedne jer nakon neke place otprilike od 3h prekovremenih 2h idu drzavi na kojekakva davanja i jos ti onda na kraju u HZZO te isplate ne priznaju pod "placu" jer kao nije placa nego ono iz ugovora...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

Svi zele da svi imaju sva prava, sve treba financirati iz ovih ili onih razloga - ali to jednostavno ne funkcionira na dulje staze. I nije istina da ima novaca za sve - nema novaca za sve. Jer nedovoljno ljudi radi, mulja se uzduz i poprijeko a i drzava destimulira bilo kakav pokusaj vece zarade jer te tako oderu porezima i inim davanjima da ti prisjedne jer nakon neke place otprilike od 3h prekovremenih 2h idu drzavi na kojekakva davanja i jos ti onda na kraju u HZZO te isplate ne priznaju pod "placu" jer kao nije placa nego ono iz ugovora...
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •