Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Meni je stvarno nevjerojatno da se spominje etika i moral u slučajevima kad država ugrožava egzistenciju ženi koja je trudna, zato što je trudna, pa ta žena nekoliko mjeseci plati doprinose i osigura sebi porodiljni, zarađeni porodiljni koji joj je trebao biti uskraćen?! Baš mi je to nevjerojatno, da žena može tako razmišljati.
A vidiš, meni na pamet padaju svi oni lažni vojni invalidi (ja ih znam bar 4,5, svaka od vas isto tako, ima ih more sinje) koji cicaju državju već godinama a stradali su negdje na putu do podruma, rata ni vidili nisu..Ili npr svi ovi lopovi koji nas kradu, kojima smo okruženi..Uostalom, čitava ova jadna država koja je okrenuta naopako. I vi kažete da se žena mora pomiriti s tim da je dobila otkaz zbog toga što je trudna? Mora da vam je etika jača strana kad tako razmišljate
nisam znala da sve one koje varaju sustav moram nabojati, dakle meni je zlo od:
1. laznih prijava
2. laznih invalida, bilo civinih bilo vojnih bilo branitelja, dakle bilo koje vrste
3. neispate place od strane poslovadvca bilo dijela bilo cijele
4. kradje od strane visokopozicioniranih osoba
5. kradja nisko pozicioniranih osoba
6. privatizacije kakva je provedena....................

ja bi zeljela zivjeti u sustavu di se sve tocno zna kako i zasto,

ne kuzim, trina zasto je tebi OK da se lazno neko prijavi da bi dobio neku lovu? meni ta racunica nikako ne stima, palcas xy mjeseci doprinose, a onda imas za porodiljni. daj malo pogledaj koliko se izdvaja u doprinose, pa onda mi objasni tu racunicu. ja je ne razumijem i nije mi OK. ali prihvatiti cu svaki argumet koji mi objasni matematicki da je moje vidjenje krivo.

niti u jednom postu nisam napisala da sam na starni drzave i nacina na koji diskriminira. mislim da diskriminacija nije OK.

jos nesto da napisem, da je sustav u kojem mi zivimo najpravedniji na svijetu i da se fnkcionira po dogovornim pravilima, uvijek bi bilo nezadovoljnih, mozda bi bas medju njima bila i ja ne znam, ali na zalost mi ne zivimo u idealnom svijetu niti cemo. ali se mozemo boriti.

malo janje ti opet s novinarima, jesi ti novinarka? koja god tema se pokrene od tvoje strane ti s novinarima zavrsis.