-
Žena koja godinama kod istog poslodavca radi na određeno i kad sazna da je trudna ne produži joj ugovor i ona se prijavi kod tetka, bratića, strica da bi mogla dobivati ono što joj zapravo pripada i što bi joj pripalo da se POSLODAVAC držao zakona i prijavio ženu na neodređeno i to netko smatra istim kao lažne invalide, neisplate plaće i krađe. Ta žena je ponašanjem poslodavca i države dovedena u poziciju da mora lagati da bi ostvarila SVOJA prava, čak štoviše prisiljena je ponekad i sama iz svojeg džepa izdvojiti za par mjeseci doprinosa da bi kasnije dobila naknadu koja joj pripada.
Zar je pošteno da netko nakon 10 godina rada na određeno, zato što je ostao trudan prima minimalac kao i onaj tko nije bio zaposlen. Iskreno meni je to FUJ i gadi mi se, gadi mi se da država tako nešto dopušta.
Radim u takvoj profesiji gdje gledam izrabljivanje radnika svaki dan, poslodavce koji ucjenjuju, zahtjevaju unaprijed potpisane otkaze za slučaj bolesti, trudnoća itd., zapošljavanje na određeno, pa nakon 3g prebacivanje u drugu firmu pa opet na 3g i da i kad dođu inspekcije rade zažmire na jedno oko. Mučno mi je od toga, okreće mi se želudac!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma