uf, ne mogu vjerovati da je prošlo više od godinu dana od ove teme. sram me priznati, ali nisam riješila ništa. bolje da se ne opravdavam jer sam samoj sebi nejasna. ipak je ona moja prvotna dijagnoza iz F spektra toliko dominantna da se na sam spomen operacije i punkcije ukočim i ne mogu ni makac. kako sam već rekla, nije me strah samih zahvata već imam razne scenarije u glavi koji na kraju uvijek loše završe. glupo i djetinjasto, ali eto tako je.
neki dan me nazvao mm da mi kaže da je naša prijateljica izašla iz bolnice nakon op. žući i nek se čujem s njom da mi iz prve ruke kaže kako to nije nimalo strašno. samo sam mu poklopila slušalicu![]()
uglavnom, nemoj biti ko ja. a vidim da si puno pametnija i razumnija od mene i već si se pobrinula da bar sa žući nemaš problema. tako da mislim da će i ovo super proći i da nemaš razloga za preveliku brigu.![]()

. bolje da se ne opravdavam jer sam samoj sebi nejasna. ipak je ona moja prvotna dijagnoza iz F spektra toliko dominantna da se na sam spomen operacije i punkcije ukočim i ne mogu ni makac. kako sam već rekla, nije me strah samih zahvata već imam razne scenarije u glavi koji na kraju uvijek loše završe. glupo i djetinjasto, ali eto tako je.
Odgovori s citatom