Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Čvor na štitnjači

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam. Mislim da štitnjača, ako je puna čvorova i hipertrofirana, radi simptomatologiju. Mogu ti samo reći svoje iskustvo - preko 1 cm se punktirava - kontrole radi (maligno/benigno). Za dilemu maligno/benigno nema nikakve veze kakvi su hormoni (u pravilu su uredni). Ti čvorovi stvarno jesu česti, na tvom mjestu napravila bih kontrolu kad dobijem termin, bez pretjerane panike i žurbe.
    A vrlo vjerojatno je da je u 3 g. presao 1 mm, pretpostavljam da oni ne nestaju niti se smanjuju? :/

Za pocetak, idem po uputnicu pa cu se naruciti ili cu otici negdje privatno.

Tnx, draga!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    A vrlo vjerojatno je da je u 3 g. presao 1 mm, pretpostavljam da oni ne nestaju niti se smanjuju? :/

Za pocetak, idem po uputnicu pa cu se naruciti ili cu otici negdje privatno.

Tnx, draga!
    Iz mog višegodišnjeg iskustva sa čvorovima na štitnjači mogu ti reći, ne smanjuju se, ali nije pravilo ni da će porasti. Koliko sam pratila svoje čvorove, u 5 godina nisu ni mm narasli. Ali sam zato dobila i cistu
    Mene vodi nuklearac, imam puno povjerenje u svoju dr. I koliko se sjećam svojih nalaza uvijek mi je radila ove free.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Iz mog višegodišnjeg iskustva sa čvorovima na štitnjači mogu ti reći, ne smanjuju se, ali nije pravilo ni da će porasti. Koliko sam pratila svoje čvorove, u 5 godina nisu ni mm narasli. Ali sam zato dobila i cistu
    Mene vodi nuklearac, imam puno povjerenje u svoju dr. I koliko se sjećam svojih nalaza uvijek mi je radila ove free.
    isto. 2 velika cvora, sad skoro 10godina jednake velicine. povremeno se pojavljuju novi mali. bitno ih je s vremena na vrijeme pratit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •