Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Čvor na štitnjači

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku

A razne FB grupe na temu štitnjače i savjeti koje tamo netko daje kao "sveta pravila", a na osnovu svog iskustva nastojim izbjegavati (neću ni spomenuti da se zagovara izbjegavanje liječničkih svjeta, samovoljna povisivanja/smanjivanja terapija itd)
    Bilo bi dobro definitivno otići i na scintigrafiju just to be on the safe side, ne znam što je na kraju liječnik preporučio - vjerojatno ovisi i o dosta toga što laici ne znaju. Ove FB grupe - slažem se. Nađe se dobrih informacija, ali jako to treba filtrirati, to je puno šira skupina od Rode, ima "savjeta" ajme meni, dizanja panike, spuštanja panike, 50% je spas u biljkama itd. itd. Posebno mi je koma grupa Reumatoidni artritis - javljaju se polupismeni ljudi, spasili su se s ovim ili onim, pa svaku toliko ljudi koji prodaju neke gluposti i to ih je spasilo - vražje kandže, čajeve... Bože sačuvaj od grupe. Nekih "normalnih" objava s nekom znanstvenom podlogom ili nekim korisnim logističkim savjetom gdje kod doktora, koji lijek gdje nabaviti ima 10% možda (i tu sam bila darežljiva). Štitnjača grupa ipak nije toliko zastranila - zato jer su bolesti štitne ipak lakše u smislu da medicina može ponuditi neku pomoć... pretpostavljam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.02.2019. at 12:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •